Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Maurizio Sarri (2018-2019, trener)

Istaknuti odgovori

ne mogu da shvatim zašto Emersonu ne pruži da veže bar 2-3 utakmice da odigra, šta taj Alonso radi pa uvek ima prednost u prvenstvu

Asistirao je proslu haha Slazem se ali jedno od osnovnih pravila je da ne mijenjas ono sto funkcionira, a za sada ovo prolazi

• Odgovori 568
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E cuj Sarri proces. Htio sam se ubiti tokom tog procesa.

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ovaj ako je koristio vise od 15 igraca tokom sezone, ubite me.

• Da si se htio ubiti tokom Sarrijevog procesa, onda bi do sada već bio mrtav pod Potterom.  Bilo je dobrih nekoliko utakmica, uglavnom protiv slabijih protivnika, čak smo i 15ak kola bili u utrci

Objavljene slike

A jbga sta si ocekivao nakon onih izjava da je alonso mozda i najbolji bek svijeta LOL :D Jos mu produzili ugovor, ocito da ima zacementirano mjesto narednih par godina

• 2 sedmice kasnije...
Slabo rotira, mozda treba pokusat. Sta ne pokusa sa emersonom i zappacostom, svakako su prodorniji od azpi-alonso kombinacije, svejedno primamo dosta golova. Nadalje, luiz je cirkusant kakvog nema, tempirana bomba, bilo je samo pitanja kada ce nas njegovi maloumni pokusaji igranja nogometa kostati bodova, a sada je krenulo. Nije da ima nesto s cim bi ga mijenjao posto je Christensen smijesan igrac, al pokusaj s tim ampaduom, tesko da moze gori biti od ovog..Sto se tice veznog reda u kombinaciji kante-jorginho-kova, fali kreativnosti. Kovacic jednostavno nema muda za konkretne poteze, kante se bas i ne uklapa u ovaj sistem jos, treba vidjeti hoce li uspjeti transformirati se.. Isto tako kao da kante i jorginho moraju igrati redovno, sto ne pokusati neke druge kombinacije. Ova trojica naprijed je odpjevana prica x puta, kada hazard ispadne iz forme to je sve jedna velika kurcina
Moses out, Hazard out za Evropsku Ligu. Zanima me bas koji ce mu izgovor biti za stavljanje Pedra i Williana, ili cak Loftusa na krilo, a ne ubacivanje malog Odoija.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Moses out, Hazard out za Evropsku Ligu. Zanima me bas koji ce mu izgovor biti za stavljanje Pedra i Williana, ili cak Loftusa na krilo, a ne ubacivanje malog Odoija.

Rekao je vec, ne vraca se u odbranu (cija je ono to prica), i ne zna igrati takticki u napadu iakko je u 1v1 predobar. Sarri sere drama, jebo mu hljeb mater. Vec osvojena grupa i i dalje mislim da ce ga staviti onako radi novinara.

Podrzavam, nitko ne bi trebao biti nedodirljiv, ako je nesto lose treba reci. Isto tako bilo bi mi dragoda svog jorginha malo posere posto je jedan od losijih ako ne i najgori u zadnje 2-3 utakmice
Kakav je odoi bio, nisam gledao utakmicu, kolokvij imao, pogledat cu dns

Eno sad mu prica da nije relevantna ova utakmica za CHO, a voljeni willian i pedro kurcevo odigrali protiv istog tog protivnika u toj tekmi. Lafo iskren trener, ali u kurcu, a ako stvarno tako misli, onda je poglup.

Pa realno nije relevantna, po ovoj utakmici ispada da je giroud wc igrac, bar po golovima. Dok je u ligi shit. Medutim za tu ekipu znamo kakva je, treba pruziti callumu priliku u ligi, ne vidim zasto da ne. Pa nece biti losiji od williana sigurno
CHO je jučerašnjom igrom zaslužio da dobije koju minutu i u premu i nadam se da je ova utakmica i Sarriu to dala do znanja. Mislim da je najveći problem što ga ovaj ne vidi na desnom krilu a na lijevom je Hazard...

Što se tiće izjava, ne treba se punu obazirat, vjerujem da je to sve dio odgoja/razvoja igrača, ipak ima tek 18 ne treba pretjerano ga ni hypat da ne poleti. Mlad je, ima vremena za njega, nije ni dobro da ga se odma gurne u vatru da ne izgori. Ali da određenu minutažu zaslužuje i u ligi, to da, i nadam se da će je dobit.
Ampadu je i zreliji za prvi tim od Odoija. Steta za onu povredu u reprezentaciji. Ja ne trazim da budu konstantno u 11, ali dva igraca koja su zakucala pripreme u svakom smislu protiv sasvim solidnih protivnika definitivno ne smiju biti na marginama prvog tima ala Drinkwater. Kurac bi Mbappe bio ovo sto je vec sada, da su se treneri postavljali tako. Jednostavno neke klince moras bacati u vatru, rizikovati jbga, nije svakom isti put pa da moze preko posudbi napredovati i onda doci u Chelsea. Odoi je recimo igrac poteza, jedan od rijetkih u ekipi koji moze 1 na 1 napraviti razliku. Defanzivci se uvijek povlace i u strahu su takvih igraca. Mogao bi izuzetno valjati u zadnjih 15-20 minuta kad se ganja rezultat, ima tu drskost i vic u igri.
Lagano ispadanje iz TOP 4. Zasluzeno. A igra sve gora iz utakmice u utakmicu. Ovim tempom do februara necemo biti ni u trci za top 4.

Ako se ubrzo ne rijesi Alonsa i Azpilicuete sa bekova i Kantea ne vrati na pravu poziciji ispadamo iz top 4.
  • 1 mjesec kasnije...

Vrijeme je za rastanak. Ali s njim da ode i pola uprave jer se ništa u suprotnom neće promjeniti. Dok čitava uprava fura Williana u ekipi i odbijaju 50-60-70 mil love za njeg od Kineza problem je u čitavom klubu.

Moram se sa Whisperom sloziti da je najvisa krivica na igracima.

Protiv Tottenhama su odigrali jako dobro, naravno jer ih je Sarri sviju javno prozvao da lose zalaganje na terenu. I evo sad kad su trebali da potvrde dobar fudbal protiv Tottenhama, i kad nam treba ta pobjedea da osiguramo top4. oni ovako odigraju. I kao sto se vidi, najveca krivica pada na trenera, a oni kao igraci, ce se uvijek provuci, kao svaki put do sad.

A i jebe im se svakako za ovaj tim, prvog Hazarda jer ce isti sutra otici za putem Madrida, i boli njega racku sta ce biti sa Chelsijem.

Jebo mater, pa igrali smo protiv Bournemoutha, ne Citya, ispalo je na kraju da su nas ljudi uzeli na kvalitet, iskustvo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.