Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Maurizio Sarri (2018-2019, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 568
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E cuj Sarri proces. Htio sam se ubiti tokom tog procesa.

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ovaj ako je koristio vise od 15 igraca tokom sezone, ubite me.

• Da si se htio ubiti tokom Sarrijevog procesa, onda bi do sada već bio mrtav pod Potterom.  Bilo je dobrih nekoliko utakmica, uglavnom protiv slabijih protivnika, čak smo i 15ak kola bili u utrci

Objavljene slike

Ima 4 asistencije i taj podatak ne znači ništa.

Najveću minutažu ima i kredit kao da je Nemanja Vidić ili Puyol u najboljim danima. Ovo najviše govori o Sarriju.

https://www.whoscored.com/Teams/15/Show/England-Chelsea

To je u ligi... 8 sveukupno.

Btw. izgleda stvarno odlazi ovaj debil Sarri. Samo ne znam sta ce Holland uraditi, hoce li ostati u repki u isto vrijeme, ili ce zastalno preci.

Ako dolazi Holand onda je samo jedno sigurno da ce klub sigurno dobiti ban i da Holand mora iskoristiti ovu stuaciju i gurati neke mlade igrace a znamo da je dugo bio u mladjim kategorijama plus pomocnik nekolko puta.

nema od toga ništa dječaci

dali su mu povjerenje, jedino moze znaciti odlazak pojedinaca ali kad sezona zavrsi, a da sada pocne vise forsirati cheeka i odoia jer nema drugog izbora.

moguce da luiz preseli na klupu i da christensen uskoci i bude imao vecu minutazu, alonso takodjer ce vjerovatno odmoriti par utakmica.

• 2 sedmice kasnije...

Samo skontajte ukoliko nam potvrde ban 11. Aprila, a valja ostati sa ovim sastavom i iducu sezonu, a kako ovaj lik voli ubacivati mlade igrace + kaznjavati pojedince zbog losih utakmica neigranjem, pa lijepo nam se pise.

A jebem ti Marina stromajku

Izjavio za goal da nece kupovati novog veznog igraca vec zeli ostanak Kovacica. Nadam se da ce nam potvrditi ban.

Pa nije to do trenera, to je do uprave, bio tu Sarri ili neko drugi, svakako bi ostao Kovacic, i prije smo dovodili propale igrace, Kovacic nije izuzetak.

Ovoj upravi je Sarri odlican trener jer im se uklapa u njihovu filozofiju.

Dosli smo do te mjere da nam ne pomaze vise promjena trenera, vec promjena vlasnika

Mene samo strah da ne propanemo jos vise nego sto jesmo, trenutno smo u rangu Intera, Milana a za 2 sezone cemo biti ko Sporting ili Marsej.
  • 2 sedmice kasnije...

Zanima me, da li bi smatrali uspjesnom sezonu i prvu godinu u Engleskoj ovog covjeka ukoliko bi na kraju osvojio Europa ligu i bio recimo 5. na tabeli?

Ja iskreno ne bi jer ne vidim napredak i pecat njegovog rada ni u jednom segmentu. Kad su poceli mediji i navijaci pritiskati i kad je procurila prica da ce dobiti otkaz poceo je koristiti Odoia i Lofuts Cecka.
Za mene je ova sezona katastrofa.

Zanima me, da li bi smatrali uspjesnom sezonu i prvu godinu u Engleskoj ovog covjeka ukoliko bi na kraju osvojio Europa ligu i bio recimo 5. na tabeli?

apsolutno ne, od samog pocetka smo igrali dosadno, kasnije kad su nas ljudi procitali onda je krenuo i raspad, pored usranog mentaliteta tima, ni sam sarri ne zna gdje goni.

bilo kome da das snimke prethodne dvije tri utakmice, skontace sarrijevu taktiku

nama treba trener koji ce znati rizikovati, u pravo vrijeme mjenjati igrace i da nema neke svoje ljubimce tipa sto ovaj ima jorginha ili alonsa

isto tako treba nam trener koji ce znati raditi sa mladjim igracima kao sto je ruben, odoi, ake. pod sarrijem ne znam kako oni mogu uopste napredovati

sinoc sarri uvodi prvo williana pa tek odoia, mislim da je odoia uveo pred kraj.

isto tako ne vidim da ista ide u pozitivnom smjeru, poslije svake utakmice na konferenciji za novinare govori kako ne zna sta se desava sa igracima, zasto lose igraju.

bio sam u pocetku protiv njegovog dolaska, jer na prvom mjestu nije do trenera, pa sam opet jedno vrijeme bio za njega jer ovde ima velike krivice i kod igraca, ali kad trener treba da prelomi neke stvari, a on to nije uradio, to je meni dovoljno da ga ne zelim vise na klupi.

sad nek dolazi ko hoce, meni je svejedno, ionako smo raspali klub postali koji igra na individualni kvalitet i zivi od slave sto su postigli u posljednje vrijeme, ako ovako nastave, nece oni moci dugo izdrzati, nit ce dolaziti kvalitetni igraci kakvi nam trebaju, niti ce uvijek biti sponzora sa velikom lovom.

Ja sam uz Sarria ne ovisno o rezultatu, i da ne upadnemo u top4 niti osvojimo EL ne mislim da treba dobit otkaz. Trebamo dat barem dvije sezone da radi u miru.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.