30. juni 2017.9 god. comment_272339 Dovodili su koga su hteli prethodnih 9 godina, i opet su za to vreme uzeli samo dve titule, dva liga kupa, jedan FA kup, a u LÅ im je polufinale bio maksimum, i to samo jednom su stigli tamo. Chelsea je za isto vreme osvojio tri titule, dva liga kupa, Äetiri FA kupa, jednu LÅ uz finale i joÅ¡ nekoliko polufinala. Nisu nikad trosili kao proslo i ovo ljeto. Ovo je zaista preslo sve granice fer pleja. Samo cu pitati, zasto su Guardiola, Murinjo i slicni veci strucnjaci od recimo jednog Nagelsmana, Tuchela, Pochetina, pa cak i trenera kao sto su Alardajs, Bilic i ostali?! Kao da oni ne bi sa Cityem, Realom, Unitedom, Barselonom i drugim velikanima igrali lijep i atraktivan fudbal. Po meni je mnogo tezi i zahtjevniji posao onaj koji obavljaju gore nabrojani treneri sa svojim prosjecnim timovima i igracima. Ali dobro... Prijavi
30. juni 2017.9 god. comment_272340 Nisu nikad trosili kao proslo i ovo ljeto. Ovo je zaista preslo sve granice fer pleja. Samo cu pitati, zasto su Guardiola, Murinjo i slicni veci strucnjaci od recimo jednog Nagelsmana, Tuchela, Pochetina, pa cak i trenera kao sto su Alardajs, Bilic i ostali?! Kao da oni ne bi sa Cityem, Realom, Unitedom, Barselonom i drugim velikanima igrali lijep i atraktivan fudbal. Po meni je mnogo tezi i zahtjevniji posao onaj koji obavljaju gore nabrojani treneri sa svojim prosjecnim timovima i igracima. Ali dobro... Ne tvrdim da jesu, znaÅ¡ i sam Å¡ta mislim o trenerima i tim takozvanim fudbalskim "struÄnjacima" i analitiÄarima. :D Naravno, ne tvrdim da je potpuno nebitno, treba imati odreÄ‘eni autoritet i adekvatnu ideju koja će funkcionisati i uklopiti se u ono Äime raspolažeÅ¡. I u sve to, veliku ulogu ima sreća, Äesto je viÅ¡e prisutna sreća nego pamet. ViÅ¡e sam potencirao poreÄ‘enje izmeÄ‘u Cityja i Chelseaja kao klubove, i to kako se njihov put razlikuje kroz 9 devet godina. Prijavi
30. juni 2017.9 god. comment_272358 Slazem se da trener nije nebitna stavka. Upravo zato i nisu podigli toliko trofeja koliko su mogli i trebali. Ipak sad imaju i holjeg trenera, ali i mnoogo vise trose. Nemoguce je u takvim okolnostima da se opet isto desi. Zato i razumijem i podrzavam Contea. Prosto nije fer da se on oslanja samo na svoju taktiku i znanje dok drugima pomoc na sve strane stize u vidu izrazito kvalitetnih igraca, i ne nazire se kraj tome. Prijavi
1. juli 2017.9 god. comment_272384 evo Arsenal prodaje SanÄeza ako izrazi želju da ode, kakav klub https://twitter.com/bbcsport_david/status/881118326365335553 i ovo Vam je vest 110 proverena, poÅ¡to ovaj novinar radi za BBC i praktiÄno Äini jedan korak izmedju glasina i vesti sa službene stranicehttps://twitter.com/bbcsport_david/status/881125326990004225 Prijavi
1. juli 2017.9 god. comment_272387 inaÄe ne nadajte se mnogo poÅ¡to se na viÅ¡e strana pominje samo Siti, ÄŒelzi samo eto tako usput da prati situaciju Prijavi
22. juli 2017.9 god. comment_273184 https://twitter.com/TransferRelated/status/888713850522128384 Dobro nije tražio platu i za svoje kerove. Prijavi
16. august 2017.9 god. comment_274081 Pise Telegraph da je Manchester City ponovo aktivirao pricu, nude oko 60 miliona. Prijavi
17. august 2017.9 god. Autor comment_274090 https://twitter.com/TransferRelated/status/888713850522128384 Dobro nije tražio platu i za svoje kerove. Došlo takvo vrijeme da mu se može. Prijavi
28. august 2017.9 god. comment_274511 Zatražio transfer i želi da ode do kraja prelaznog roka. Navodno City prvi za dovodjenje, ali kao njuskamo mi i ManU okolo. E ovo bi bio posao. Prijavi
28. august 2017.9 god. comment_274528 Ne možemo mi izjednaÄiti Cityjevu ponudu, iz prostog razloga Å¡to će mu City dati 350 hiljada sedmiÄno, a mi ne preko 200. Prijavi
28. august 2017.9 god. comment_274535 U Cityu mu je konkurencija kudikamo veća dok kod nas vjerojatno ima sigurnu poziciju, s druge strane City će mu vjerojatno dat veću plaću. Vidjet ćemo Å¡ta će odabrati od toga dvoje. Naravno, pitat će se neÅ¡to i Arsenal, pitanje je hoće li ga htjeti prodat gradskom i ipak većem rivalu nego cityu, pogotovo Å¡ta su nam već prodali Ox-a, to su ipak dva za njih važna igraÄa... Prijavi
29. august 2017.9 god. comment_274556 Bilo bi super da ga dovedemo, ali mislim da ne treba preterivati sa njegovom platom jer bi lako mogla da nam sjebe ceo salary cap. Odlican igrac na poziciji koja nam treba ako se desi da Hazard ode. Prijavi
29. august 2017.9 god. comment_274557 Kakav salary cap ? I Alexis je prvobitno desno krilo, i tu bi kod nas bio. Hazard nece nigdje jos minimalno 2-3 sezone. Prijavi
29. august 2017.9 god. Autor comment_274562 Čuj šta će prije izabrati prvih 11 ili veću plaću. Pa veću plaću, Latinoamerikanac je to oni sam za parama lete. Prijavi
29. august 2017.9 god. comment_274563 Nije, nego sto ce city debilni ponuditi bruku para, i sterlinga koji ih je sam kostao 60+ mil, to mi ne mozemo, niti bi trebali nista slicno nuditi. Nije Messi ili Ronaldo, vec je Alexis. Prijavi
29. august 2017.9 god. Autor comment_274566 Ne slažem se s tobom. U nedostatku i Messija i Ronalda, Alexis je i viÅ¡e nego odliÄna alternativa. Hazard i Sanchez su dva najbolja igraÄa u Äitavom Premiershipu i najbliže su onome Å¡to se može nazvati i Messi i Ronaldo. Prijavi
29. august 2017.9 god. comment_274567 NaÅ¡i ne bi izjednaÄili ponudu od 50m a kamoli onoliko koliko će City ponuditi,jebe se njega za konkurenciju on će to svakako sve pomesti ispred sebe.Jedino Å¡to ga može sprijeÄiti da bude standardan prvotimac u Cityu je Pepova retardiranost. Prijavi
29. august 2017.9 god. comment_274570 Pa realno, to je retardirano nuditi, ne treba nuditi vise od 30 miliona, covjeku istice ugovor za godinu i manje. Moze se u januaru to sve rijesiti. Trenutno nuditi toliko para, plus eto i sterlinga je nevidjena glupost. Prijavi
29. august 2017.9 god. comment_274571 Meni ta razmjena za Sanchez za Sterlinga i nije neki potez Citya, je da je Sanchez bolji igraÄ, ali ovaj je ipak 6 godina mlaÄ‘i a i u zadnje vrijeme igra sve bolje... Prijavi
29. august 2017.9 god. comment_274577 Sve se ugađa Pepu,Conteu da se tako ugađa ne bi nam konkurenti ni prismrdili, al' džaba dok su specijalci u upravi nema napretka. Prijavi
29. august 2017.9 god. comment_274596 Meni ta razmjena za Sanchez za Sterlinga i nije neki potez Citya, je da je Sanchez bolji igraÄ, ali ovaj je ipak 6 godina mlaÄ‘i a i u zadnje vrijeme igra sve bolje... takoÄ‘e :D Morao bi Sanchez da im donese makar LP i 3,4 neke jaÄe titule, ligu, FA cup.. Pa bi onda moglo reci da su fino proÅ¡li.. Ovako daju zanimljivog igraÄa, iako on oscilira puno a trebao bi vec nekako da se kanaliÅ¡e da poÄne igrat.. Ova sezona bi mogla biti za njega presudna, da se vidi kakav ce biti dalje. Prijavi
29. august 2017.9 god. comment_274600 A najbolje od svega što njima Sanchez ustvari niti ne treba. Oni sa Sanchezom neće riješiti svoje najveće probleme, a to su obrana i veza... Prijavi
29. august 2017.9 god. comment_274601 takoÄ‘e :D Morao bi Sanchez da im donese makar LP i 3,4 neke jaÄe titule, ligu, FA cup.. Pa bi onda moglo reci da su fino proÅ¡li.. Ovako daju zanimljivog igraÄa, iako on oscilira puno a trebao bi vec nekako da se kanaliÅ¡e da poÄne igrat.. Ova sezona bi mogla biti za njega presudna, da se vidi kakav ce biti dalje. Cityu se jednostavno može, ali sa svim ovim silnim igraÄima, Pep sebi puca u nogu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.