7. mart 2017.9 god. comment_268999 Cijene su otišle u kurac, igrač poput Alexisa i u tim godinama se je nekad mogao kupiti za dobri 20 milki,dok sad za toliko nemožeš naći ni kakvog solidnog igrača još pogotovo ako je kupac Chelsea. Zato ne treba žaliti 50mil za njega Prijavi
7. mart 2017.9 god. comment_269006 Cijene su otišle u kurac, igrač poput Alexisa i u tim godinama se je nekad mogao kupiti za dobri 20 milki,dok sad za toliko nemožeš naći ni kakvog solidnog igrača još pogotovo ako je kupac Chelsea. Zato ne treba žaliti 50mil za njega Ja govorim ba Bonuccija, za Alexisa se moze dati i 70 :D Prijavi
8. mart 2017.9 god. comment_269033 Ovaj sedi na klupi i smeje se retardima i protiv Liverpula i veceras posle 5. gola. Ide 200%, samo jos nas da izabere. Prijavi
8. mart 2017.9 god. comment_269038 kaže Telegraf da je i Siti upao u trku, ništa ozbiljno još Tajms kaže da ide sigurno, nas nema u tekstu sad mi to stvarno nije jasno, jedino da nas je već odbio pa je ta priča završena Prijavi
8. mart 2017.9 god. comment_269050 Kakav bi to trio bio. Hazard sanchez i costa iz prvog dijela sezone. Nmg rec da bi bio kao MSN al blizu tu negdje. Prijavi
9. mart 2017.9 god. comment_269091 Kakav bi to trio bio. Hazard sanchez i costa iz prvog dijela sezone. Nmg rec da bi bio kao MSN al blizu tu negdje. Ne bi mogli toliko padati da konkurišu neymaru i suarezu :D :D :D Svakako mislim da bi bili u konkurenciji za najbolji trio na svijetu ako bi se sanchez uklopio Prijavi
28. mart 2017.9 god. comment_269650 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/846684524633313281 Prijavi
28. mart 2017.9 god. comment_269651 Samo da ne uradimo kao što je Arsenal sa Suarezom ponudimo 1 funtu više od otkupne klauze treba dati bar 50-60 miliona i Arsenalovu upravu brinu jedino pare tako da njih boli kurac gdje će Sanchez preći ako dobiju lovu koju traže. Prijavi
28. mart 2017.9 god. comment_269653 ma ovo je pretežak transfer za izvesti, na kraju krajeva, najviše zavisi od samog Sančeza Prijavi
28. mart 2017.9 god. comment_269654 Ako ćemo realno njemu bi Chelsea najviše odgovarao,ne bi morao da se seli,Konte je radoholičar kao i on,obojica gladni uspjeha.U PL se definitivno ne može niko porediti s Konteom osim ako bi možda htio igrati pod Pepovom palicom. Prijavi
28. mart 2017.9 god. comment_269657 plus dodaj na sve to činjenicu da smo jelte budući šampioni a Arsenalu baš u tom trenutku ne id, ma nema greške, što se nas tiče, bolju poziciju za pregovore nismo mogli da imamo baš zato i kažem, zavisi najviše od njega, mi bolje od ovoga ne možemo samo ne treba se mnogo zaletati sa ovim vestima, Romano kaže broj 1 meta što mislim da je više kao udica bačeno, Telegraf ponovo navodi da pratimo situaciju Prijavi
30. mart 2017.9 god. comment_269684 Speaking to Chilean media while on international duty, and quoted in Publimetro, Alexis said: "I am happy in London and hope to finish my contract there. "I'd like to stay in the city but with a team that is winning things, that has a winning mentality. Sad jeli ovo neko izokrenuo rijeci ili se on stvarno nama nudi, neznam .. Prijavi
30. mart 2017.9 god. comment_269685 Čitao sam da je rekao in A city i with A team, tako da to ne mora da bude London, ali definitivno znači da je on spreman da promeni klub i da je Chels jedna od potencijalnih destinacija. Prijavi
30. mart 2017.9 god. comment_269686 možeš to do sutra da tumačiš, suština je da izjava nije u korist Arsenala problem je u tome što nema informacija o tome šta on želi, ali baš nikakvih, jedino da mu je Arsenal ponudio veći ugovor i da on nije potpisao ali ništa ne piše šta dalje uglavnom nešto procuri, ispada kao da Sančez nema nikakav kontakt sa trećim licima Prijavi
30. mart 2017.9 god. comment_269687 Ako Wenger ostane Sanchez sigurno ide ća, jedino u slučaju promjene trenera i dovedu nekog koji ga može uvjerit da će Arsenal ponovno osvajat trofeje za njih ima nade da ostane... Što se tiće njegove buduće destinacije, ako se u priču ne umješaju Real i Bayern, mislim da smo mi itekako izgledna i privlačna destinacija. Dolaskom kod nas ostaje u Londonu, ide kod prvaka Engleske i dobit će dobru plaću, pitanje je jedino želi li ga Arsenal prodat glavnom rivalu ali ako ponudimo najviše teško da će odbit... Prijavi
30. mart 2017.9 god. comment_269691 samo ovi naslovi u novinama su prenapumpani u poslednjh par dana i to sve zahvaljujući Romanu koji je radio tekst za Gardijan to za Sančeza i Čelzi je stara vest, ako se ne varam, tekst u Telegrafu je još od decembra ali pominje se u kontekstu da je Čelzi samo jedan od klubova koji prosto prate situaciju oko ugovora pored PSG, Sitija... no jbg, mora DiMarzio da potpali vatru Prijavi
30. mart 2017.9 god. comment_269693 Ma za Sanceza ce biti ponuda i ponuda. Juve merka njega ili Di Mariju, PSG ako proda krenuce sa ponudama sigurno, Gvardioli treba jedan mec viner u ekipi, Saning grupa tj Inter je spreman debelo da plati da dovuce neku veliku zvezdu u tim,suska se i o Bajernu cak, ne treba iskljiciti ni Junajted. Presudice njegova zeija. Bez problema upada u prvu postavu svakog od spomenutih timova, svi mogu da mu ponude manje vise slicne uslove, pitanje je samo sta on zeli za nastavak karijere, i ko pregovara najbolje. Nama nadolazeca titula i sampionske ambicije za narednu sezonu daju odredjeni kredibilitet. Videcemo na kraju kom opanci kom Aleksis Sancez. Prijavi
3. april 2017.9 god. comment_269832 http://www.telegraph.co.uk/football/2017/04/03/arsenal-transfer-news-alexis-sanchez-makes-chelsea-number-one/ Alexis Sanchez makes Chelsea his number one choice for summer move - but faces battle with Arsenal Vest preneo Matt Law. Prijavi
4. april 2017.9 god. comment_269839 Ugledni novinar koji pise za RMC pominje samo Celzi i PSG u igri Prijavi
4. april 2017.9 god. comment_269840 Najbolje bi mu bilo u Chelseau. PSG igra u neinteresantnoj ligi.Koliko mu je ostalo ugovora sa Arsenalom?Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
4. april 2017.9 god. comment_269842 Mislim još godinu dana, tj. ako ga ovo ljeto ne prodaju na zimu može otić besplatno. Tako da odbije li produžiti ugovor (a ne uđu li u LP i još pritom ostane Wenger sigurno neće potpisat ugovor) bit će prisiljeni prodati ga, nadam se nama :) Prijavi
4. april 2017.9 god. comment_269843 Nude mu da produzi do 2021, sto znaci da mu ovaj istice za godinu ili dvije maksimalno. Prijavi
4. april 2017.9 god. comment_269845 Godinu i pol mu je ostalo. Tj. nakon ove sezone jos godina. Prijavi
4. april 2017.9 god. comment_269846 Evo, sad sam pogleda na transfermarket, da budemo sigurni :) Do 30.6.2018 mu je ugovor... http://www.transfermarkt.com/alexis-sanchez/profil/spieler/40433 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.