Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexis Sanchez (Čile, 1988)

Istaknuti odgovori

Ako im se može nek riješe goruće pozicije, a ne se natrpavaju napadačima i krilima kojih imaju dovoljno.
  • Odgovori 219
  • Pregledi 16,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Koliko god im se moglo, Sterlingi bi lako mogao proigrati za Arsenal.. Oni dosta guraju loptu na krila i bokove.
A Sanchez bi morao napraviti golemu razliku da to bude dobro i za City a msm sa drugim problemima, jako tesko ce City nesto napraviti. Msm da 99% titula Engleske i Lige prvaka je odlazilo ekipama koje su imale beton odbranu.

Preusmjeriti ovih 35 miliona funti pripremljenih za Oxa i nadodati joÅ¡ 25-30 miliona i krenuti po Alexisa. Pa onda od Williana praviti wing beka  :dres:  :))

Navodno bi Arsenal rađe razmjenu nego keš jer nemaju vremena naći zamjenu. Ja bi na mjestu naše uprave ponudio Williana i eventualno nešto keša, sigurno bi pristali a Sanchez je popriličan upgrade na njega.

Ako se do kraja dana Sanchez ne proda (i ne potpiše ugovor do 1 mjeseca a neče) u 1. mjesecu neče bit kluba koji ga neče htjet potpisat. Teško ćemo se mi tu nosit s tolikom konkurencijom...

• 4 mjeseca kasnije...

Da, to se pise vec dosta i nažalost mislim kako je istina, spominje se 35m funti da arsenal trazi a city nudi 25, dok mi ladno hladimo penis jer imamo williana i boli nas kita.. City ima prebrutalan tim, jos sa sanchezom, stvarno ce biti bez konkurencije u ligi narednih par godina

Al imaće i nezadovoljstvo u ekipi, ne možeš toliki broj wc igrača držati zadovoljnim.

Slatke su to brige.. Zato smo mi pametniji sto imamo jednog wc igrac u napadu :D

Realno puknit ce oni po savovima
Debeloguzi ili retaj koji sebe tetovira ce bit nezadovoljni 100% pa pogledajte im face ka da ste naisli na egotripere ono nema ni na americkim filmovima
A samchez je lik od 30 koji je masina al ne znaci da ce bit jos dobar
Po meni ne potreban transfer Citya, pa imaju hrpu dobrih krila. Jedan Bernando Silva koji je odličan igrač i plaćen brdo love im je klupa...
  • Autor

Postoje zaista klubovi kojima istinski treba WC desno krilo - poput nas. I postoji City koji svaku poziciju ima popunjenu i prepunjenu WC igračima. I opet ga oni na kraju dovode - pored nas. Znači - do nas je.

Daju mu 480k sedmično.
Zar stvarno iko misli da se možemo boriti s njima za igrače?

Hahahahah
Sad ce neko reci zato i jesmo tu gdje jesmo. 😂
Cuj 480k

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ok, sve to stoji da je ogromna plata, to bi za sobom povuklo i ostali da traze... ali kako da u ovom omjeru snaga se suprotstavimo Cityu?!

Pogledajte zadnjih 20-tak nasih pojacanja :

Pato, Pedro, Amelia, Baba Rahman, Begovic, Kenedy, Falcao, Hector, Miazga, Nathan, Djiloboji, Pantic, Cuadrado, Kante, Luiz, Alonso, Batshuayi, Eduardo, Bakayoko, Zappacosta, Drinkwater, Rudiger, Morata, Caballero, Barkley.

City ukoliko potpise Alexisa imat ce u vrhu napada sljedece igrace:
Sane, D.Silva, B.Silva, Sterling, De Bruyne, Aguero, Jesus, Sanchez...

Dakle svaki igrac bi hladno mogao zaigrati u prvih 11..

I onda kada neko kaze protiv naseg nacina kupovanja drugi se smiju.

Zato tu i jesmo gdje smo, a moglo bi to i potrajati nekoliko godina s obzirom da City djeluje nezaustavljivo a jos se dodatno pojacavaju.
Meni ovo sve izgleda kako ce city postat u premiershipu kao psg u francuskoj, znaci dominacija u iducim godinama, eventualno se moze dogodit Monaco na jednu sezonu.. I ne moze se tu nesto puno napravit, jednostavno su prebogati

Pa sigurno kako ima i do toga, Abramovic je bas masu potonuo, vjerujem da mu nije bas svejedno pljunuti 100 milja na nekog igraca

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.