Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexis Sanchez (Čile, 1988)

Istaknuti odgovori

Temelji se na tome sto Liverpool ima defanzivce i sredinu k'o charlton, dok na drugu stranu Tottenham jednostavno ce zavrsiti cetvrti ili treci ako United jos vise posrne, jer njima uvijek fali konstantnost. Mi i dalje imamo najboljeg trenera od oba kluba, ili ti ga od tri (sto se tice za borbu top 4). Takodjer imamo najboljeg igraca lige, imamo najbolju odbranu, imamo najboljeg defanzivnog veznog lige.

• Odgovori 219
  • Pregledi 16,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne kladim se, a zanima me zasto si toliko siguran da cemo se plasirati? Nemoj mi samo doci sa spikom da oni ( Liverpul i Tott ) imaju luzerski mentalitet, u tom slucaju odmah prestajem sa raspravom. Ocekujem neki konstruktivan post sa normalnim argumentom ako je to vise uopste i moguce traziti na ovom forumu?!

Zanima mene na koju foru ce biti PRAVO IZNENADENJE ako budemo u top 4?
Sta je tu pravo i sta je iznenadenje..

Konstruktivno idem spavati..nemam se sta raspravljati, svatko realan vidi stanje u ekipi i probleme..
Samo mi je zapelo za oko to pravo iznenadenje..
Pa nismo dagenham & redbridge jebemu..

Zanima mene na koju foru ce biti PRAVO IZNENADENJE ako budemo u top 4?
Sta je tu pravo i sta je iznenadenje..

Konstruktivno idem spavati..nemam se sta raspravljati, svatko realan vidi stanje u ekipi i probleme..
Samo mi je zapelo za oko to pravo iznenadenje..
Pa nismo dagenham & redbridge jebemu..

Zato ce biti pravo iznenadjenje... Nema potrebe da se raspravljamo, laku noc.

29 godina je liku, kakav god bio star je da bi se na njemu ekipa temeljila kao što se temelji kod nas na Hazardu.

Da se vratimo u 2012/13, i odbili bi RVP-a zbog toga što je "previše star". Makar imao samo još 2-3 dobre sezone pred sobom, uradiće više nego što je Willian uradio u karijeri.

Zato ce biti pravo iznenadjenje... Nema potrebe da se raspravljamo, laku noc.

Hahahah znaci kod drugih je sve idealno i nemaju problema..nego samo mi imamo i zato necemo u top 4

Stari garantiram ti da cemo mi i ovako nikakvi i s losom igrom, s dosta prosjecnih igraca i bez pogidenih pojacanja zavrsiti u top 4..
Zivi bili pa vidjeli..

A reci da ce biti pravo iznenadenje ako zavrsimo u top 4 je prava glupost iskreno..laku noc

Pa dadnem ti argumente, ti kazes komicar. Eto lovren, matip, van dijk, gomez i robertson su bolji od azpija, christensena, rudigera, alonsa i mosesa. Eto imaju sredinu sa debilnim wijnaldumom, hendersonom i onim debilom emre canom (koji uz to odlazi). Eto Tottenham ima konstantu, konstantu gdje 2 pobjede, pa izgube.

Nego sto se tice Sancheza, rekao je Wenger, da ce se sve znati u roku od 48 sati, tj. da li ce otici ili ce ostati do kraja ugovora.

Ubjedio si me, jaki su ti argumenti

Ajde puši jaje..haha znaci ne vjerujem da ne zelis priznati da si se zaletio ili malo nezgodno izrazio s tim "pravo iznenadenje".. al neka
Za ovu igracinu nismo ni zainteresovani, bas kao ni za Mahreza, Lemara, Fekira, ali ne trebamo se sikirati, stize nam jedan jedini neponovljivi Andy Carroll

Marina i drustvo daju sve od sebe da srozaju klub na niske grane, za sad im ide odlicno. Bravo za gospodu u upravi.

Nemoj tako, nemamo pare da dovedemo igrača besplatno, al tu je Ross Barkley, kad on procveta i kad Bakayoko i Morata prorade, odvešće klub do triplete.

Zajedno sa Zappacostom te Drinkwaterom. Jos sad kad im se pridruzi Andynator, ma samo nebo nam je granica.

Nadam se da ce u trenutku kada Carroll poptise ugovor, Conte dati otkaz, jer nakon svega on ovaj cirkus nije zasluzio.

Što se tiće borbe za top4, slažem se s drogbom da je pravo iznendađenje malo pretjeran izraz, ali dobro ne treba se svađat oko izbora riječi. Uglavnom, Liverpool sad je dobio Citya i stvarno igraju odlično ali i dalje su iznimno skloni kiksu. Pa i ovu utakmicu gdje su apsolutno dominirali i vodili 4-1 su na kraju skoro prokockali. Vidjet ćemo koliko će im VVD tu pomoć ali bit će kiksava sigurno. Tottenhem isto zna kiksat. Naravno osciliramo i mi ali hoću reći itekako će biti šanse i prostora za uć u top4, nisu oni toliki favoriti iako možda igraju bolje.

Uz to ne treba zaboravit da sve tri ekipe igraju LP na proljeće. Moje je mišeljenje je da bi upravo LP mogao tu bit ključan. Ni jedna ekipa nema kadar za igrat na dva fronta, onaj tko tu bude najsretniji i najspretniji upast će u top4. Vjerujem da smo mi tu čak u najboljoj situaciji jer imamo najviše šanse da prvi ispadnemo i onda se fokusiramo isključivo na prevnstvo. 

I da, ne treba izbacivat United iz tih računica, možda imaju najveću individualnu kvalitetu, ali igraju najlošije i imaju najlošijeg trenera. Ja se ni bi čudio da na kraju United bude taj koji će izvisit za LP.

Ontopic, što se tiće Sancheza vjerojatno će u United, oni će platit koliko god treba jer Mou drugčije ne zna, a City koliko god dubok đep imali mi nema smisla da toliko plaćaju igrača od 30 godina koji im realno niti ne treba. Nama bi fino legao ali razumijem zašto uprava ne želi davat toliku plaću 30-godišnjaku...

“late bid“ samo mazanje ociju navijacima, bas kao ljetos sa Lukakuom.

Bolje nek se okrenu Mahrezu i dovedu ga dok ga nije neko pokupio.
Po ciframa koje se pominju, on bi Junajted kostao 103.7 miliona funti(transfer, provizije, plata), za ugovor na 3ipo godine.
Mi moramo ponuditi identicne uslove ako zelimo da pariramo Junajtedu i uopste dodjemo u poziciju da pregovaramo sa igracem.
Da ni ne spominjem da se klub navlaci sa Kurtoom i Azarom oko produzetka ugovora, a manje su cifre u pitanju.
Dakle zaboravite na to.
Dobar je igrac, klasa, sve to ali ne vrijedi poremetiti kompletnu platnu strukturu radi njega. Ako ce ga United placati 350k neka im ga.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

kolko se ja sećam, oni prvi tekstovi koji su iskočili da smo zainteresovani za njega, ne ovo sad, nego ono odavno, letos, kad već

pisalo se da su naši spremni veliku platu da mu daju

a vidi sad, čim su upali Mančesteri u igri mi se pokupimo na stranu

ja i ne verujem da će Azaru manje pare da ponude a mislim da se nešto šuškalo da su tolko trebali i Sančezu da daju

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.