16. januar 2018.8 god. Autor comment_278149 Dobar je igrac, klasa, sve to ali ne vrijedi poremetiti kompletnu platnu strukturu radi njega. Ako ce ga United placati 350k neka im ga. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Vidjet ćeÅ¡ da vrijedi kad se srozamo na Arsenalove grane, a blizu smo. Glumit nekog velebnog Å¡tediÅ¡u pored dva Manchestera u Engleskoj može samo znaÄiti dugogodiÅ¡nji suÅ¡an period u ligi za nas. Na Arsenalu se najbolje vidi kako je propao.RaÄ‘e bih da se poremeti platna struktura u klubu i da gledam Hazarda i Alexisa kako po krilima deru, nego sada ga gledam jednog Wiliana ili Pedra i onda s druge strane vidim kako Hazard kao klasa koja odskaÄe ne može sve sam i guÅ¡i ga sivilo i prosjeÄnost igraÄa u naÅ¡em klubu. Prijavi
16. januar 2018.8 god. comment_278150 To se nece desiti. Prosla su vremena kada je Roman trosio iz svog novcanika bez da pita sta kosta. Ali uvijek u medjuvremenu mozes podrzavati ostale klubove :D Nego nije problem sto se ne ide po Sancheza, veci je po meni problem sto ne znaju naci igraca iz drugog plana, kao sto su nekad u Chelseaju znali. Evo ne moze logicnije od Mahreza trenutno, pa ima i taj mladi Bailey iz Leverkusena ali oni ce spizditi 30 i nesto miliona na jebanog Andy Carrolla. Okej, meni je Carroll gotiva lik ovako ali ne treba biti neki znalac pa zakljuciti kakav je ko igrac. :D Bakayoko je promasaj teski, Drinkwater je prosjek i igrac koji ne moze nista napredovati, klasicni igrac za klupe a placen 40 milja. To su problemi, a ne sto se ne zeli dati 400 hiljada plata Sanchezu. Ponavljam, potrebni su bivsi igraci u Upravi a ne Romanovi dupelisci. Prijavi
16. januar 2018.8 god. comment_278152 Eh to si wisey dobro rekao. Nije problem sto nece dovesti nekog igraca, problem je sto za odredjenog igraca nadju zamjenu, a ustvari nista ne naprave. Proslo ljeto Baka i Daniel za 80 miliona dovedeni, cisti promasaj,a znalo se da ne mogu mnogo pomoc, da ne kazem nikako, dok je za Sandra bilo problem dati 60 miliona. Pa bolje da su dali tih 60 i ostavili Rubena te Chalobaha u klubu, nego sto su to sranje napravili. Evo sada isti slucaj, svaka budala vidi da smo ofanzivno katastrofa, da od Pedra, Williana nema nista i sta se desava?? Nasi se raspituju za Carolla. Ili dovedi igrace kako bog zapovjeda ili brate nemoj nikako, natjeraj teenera da koristi akademce i zavrsena prica. Niko nebi ovde A reko sto ne dovedu Sancheza, Mahreza, kad bi dali sansu Musondi i slicnima, ovako nit klasnih igraca, niti mladih igraca vec samo ojebine razne. Prijavi
16. januar 2018.8 god. comment_278153 Ponavljam, potrebni su bivsi igraci u Upravi a ne Romanovi dupelisci. Velika greska. Ono sto nama treba su iskusni ljudi, koji su godinama u tom poslu, koji imaju razvijenu mrezu kontakata i skautinga, koji imaju svoje veze u fudbalskom svetu, koji znaju da nanjuse, iskopaju talentovanog igraca ili nekog ko je ispod radara velikih klubova i jos kojekakvih sposobnosti koje se vezuju za tu ulogu. Mi takve ljude nemamo niti u Upravi niti medju bivsim igracima. Prijavi
16. januar 2018.8 god. comment_278156 Nije tako los skauting, ali s ocito lose radi sa tim mladicima.. De bruyne, Lukaku, Salah, Matic.. samo neki od igraca kojih smo se mi rijesili, a poslije zvijezde postali ! Prijavi
16. januar 2018.8 god. comment_278157 Nije tako los skauting, ali s ocito lose radi sa tim mladicima.. De bruyne, Lukaku, Salah, Matic.. samo neki od igraca kojih smo se mi rijesili, a poslije zvijezde postali ! Meni ovdje najgore pada De Bruyne, ostali nisu ni bitni. Prijavi
16. januar 2018.8 god. comment_278158 Nije tako los skauting, ali s ocito lose radi sa tim mladicima.. De bruyne, Lukaku, Salah, Matic.. samo neki od igraca kojih smo se mi rijesili, a poslije zvijezde postali ! To je uglavnom bilo dok je De Vizer radio. Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278171 https://twitter.com/honigstein/status/953641961508032513 Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278173 Ma nista to. sad kad nama dodje Carrot a na ljeto Lord Bendtner, ima da budeno najjaci. Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278190 http://www.telegraph.co.uk/football/2018/01/17/alexis-sanchez-agrees-four-year-manchester-united-contract-arsenal/ The 29 year-old will be paid £14m a year after tax - just under £27m a year before tax - to join United, on top of his £30m valuation, £20m signing-on fee, and an agents’ fee worth more than £10m. That all adds up to around £180m for a player who had entered the final six months of his Arsenal contract and goes some way to explaining why Manchester City walked away from negotiations. Ovo ne vrijedi toliko.. Jest igracina, ali ima i drugih rjesenja. Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278193 I onda dođe Murinjo i tvrdi da njegov klub ne može da se meri sa drugima kada je novac u pitanju. Prijavi
19. januar 2018.8 god. Autor comment_278310 http://www.telegraph.co.uk/football/2018/01/17/alexis-sanchez-agrees-four-year-manchester-united-contract-arsenal/ Ovo ne vrijedi toliko.. Jest igracina, ali ima i drugih rjesenja. Ima. Caroll. Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278339 I onda dođe Murinjo i tvrdi da njegov klub ne može da se meri sa drugima kada je novac u pitanju. da su samo pare u pitanju bio bio to astronomski transfer uzimajući u obzir njegove godine, ali nije samo to, pa Junajted šalje i Mikitarijana u suprotnom pravcu a kad se samo setim onih teorija, kad su hvalili Murinja na SK, kako je citiram : " Mikitarijan prošo Murinjovu školu i sad je spreman" Prijavi
21. januar 2018.8 god. comment_278378 Hahahagagahaha cekaj ozbiljno to je bilo ko bilo gdje izjavio da je jebeni mikitarijan jebeno prosao murinjovu skolu? Hahahahahahaha Prijavi
18. mart 2018.8 god. comment_280851 Å ta je sa ovim likom, 500 000 plata i propast uvuÄena u klub. I posle neko govori da je igraÄina. Dao Äovek jedan gol, Hudersfildu i to odbijanac nakon penala koji je promaÅ¡io. OdliÄan posao uprave Å¡to nisu dozvolili da se ovaj dovede. Prijavi
18. mart 2018.8 god. comment_280852 a ko se to kod Mourinha naigrao? Sanchez je pogrijesio sto je otisao u United. Prijavi
18. mart 2018.8 god. comment_280854 jbg, jeste precjenjen, al ko nije danas precjenjen, cijene skoÄile u nebesa, i danas je doslo do toga da igraci mogu ucjenjivati klube kako hoce Prijavi
18. mart 2018.8 god. comment_280855 Cuj precijenjen :D Jeste kada gledas ga na lijevom beku u unitedu. Inace nije. Prijavi
18. mart 2018.8 god. Autor comment_280875 Ja samo znam da je Sanchez igrao vrhunski kako u Barceloni tako i u Arsenalu i da je zadnjih par godina glasio za najboljeg igraÄa lige odmah poslije Hazarda. To Å¡to je sada loÅ¡, to je zato Å¡to mu United i Bunkerinjo je odgovaraju. On je pogrijeÅ¡io Å¡to u City nije otiÅ¡ao. Ni u nas ne bi bio neÅ¡to bolji, nego Å¡to je u Unitedu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.