26. maj 2017.9 god. Autor comment_271229 Govore neki da će možda u Bayern. Ovo se ne smije propustiti, igračina u rangu Hazarda samo mu fali pobjednički tim da sve to pokaže. Igra u luzerima i to je problem. Hajdemo mi njih pobjediti sutra i uzeti u FA kup, postat ćemo mu dodatno privlačnije mjesto za prelazak. Prodati Costu i krenuti svim silama na Čileanca, na kraju ponizit Arsenal i popišat se na njih kao što radimo zadnjih 10-15 godina. Prijavi
28. maj 2017.9 god. comment_271363 Siti, Čelzi ili Junajted ????? https://twitter.com/AcaStop/status/868519055011045376 Prijavi
28. maj 2017.9 god. comment_271364 Guardiola moze biti kljucan u njegovom dovodjenju. Guardiola moze biti kljucan u njegovom dovodjenju. Prijavi
29. maj 2017.9 god. comment_271379 vidjecemo, na sancheza ne treba zaliti novac, veliki je to profesionalac, i jos bi nam valjao samo tako. Prijavi
29. maj 2017.9 god. comment_271381 Guardiola moze biti kljucan u njegovom dovodjenju. jedino što je ključno ovde to je da Pep nije baš normalan ako pored toliko ofanzivaca, takvog kvaliteta još traži i Sančeza ovo bukvalno nema ni na igricama Prijavi
29. maj 2017.9 god. comment_271386 Čak bi i na igricama od nekog igrača koji bi, dolaskom Sancheza preselio na klupu, dobio u inbox poruku: "Boss, I want to leave". Prijavi
29. maj 2017.9 god. comment_271388 https://twitter.com/JamesRobsonMEN/status/869194257755779072 Prijavi
29. maj 2017.9 god. comment_271390 Kako da ne, Aguero već pao u drugi plan iza Jesusa, dolaskom Sancheza pada u treći plan. Nek oni uzmu Sancheza, a mi krenuti po Aguera. Prijavi
29. maj 2017.9 god. comment_271391 ne valja Aguero, ne uklapa se u naše zahteve kad je u pitanju prvi dodir napadača Prijavi
29. maj 2017.9 god. comment_271392 Kaže Telegraf da mu je Arsenal ponudio 280k nedeljno, njemu i Mesutu to je bukvalno za celih 140k više no što je do sad primao u narednih par dana se definitivno rešava sudbina Vengera... Prijavi
30. maj 2017.9 god. comment_271393 Ako se po jutru dan poznaje, iduca sezona ce biti paklena. Pep naumio da osvoji titulu po svaku cijenu. Vec su doveli B. Silvu, planiraju jos Mendya i Fabinja iz Monaca, Walkera iz Tott a hoce i Laporta odnosno Markinjosa. Ista ce stvar biti i sa Scumom, kupice bogaoca samo da postanu sampioni. Navodno Douglas Costa je skoro pred potpisom a i Grizman je tu veoma blizu. Cak su spremni i otkupnu klauzulu platiti kako bi ga doveli. Vidjet cemo sta ce Liverpul, Tott i Arsenal uraditi ali Conteu i upravi alarm nek se ubrzo upali. Prijavi
30. maj 2017.9 god. comment_271394 ne možeš sa njima da se takmičiš, ajde Junajted bar te pare zaradi ali Siti se i ne trudi da vrati novac pa zadnje tri godine njima je net spend više od 400m, primera radi mi smo u tom periodu uzeli dve titule a net spend nam je 35-37m, znači držimo se nekih granica FFP Prijavi
30. maj 2017.9 god. comment_271419 Zato kada treba potrositi na neke propale igrace kao npr Torres ili neke prosjecne igrace, mi smo tu bez konkurencije.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
31. maj 2017.9 god. comment_271428 tri jaka izvora i svi se slažu da napušta Arsenal plus svi se slažu da je najmanja šansa da predje u Čelzi pošto Arsenal neće nama da proda Prijavi
31. maj 2017.9 god. comment_271434 A kome ce ga prodat mi smo njima cecha jedino bayernu i psg a ako se njemu ne ide ca iz londona sta onda Prijavi
31. maj 2017.9 god. comment_271435 pa ništa, istekne mu ugovor i ode kao free igrač ali velika je to muka, da nam je slamka spasa to da on ne želi da promeni grad čak i da je to slučaj onda ko nama garantuje da bi Arsenal nama prodao kolko god želeo ovaj transfer ne mogu da lažem sebe i da tvrdim da su velike šanse da dodje do toga, baš suprotno Prijavi
31. maj 2017.9 god. comment_271436 Kad ga glupani prodaju Cityu na kraju :D Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271545 njegovi ljudi imajli sastanak sa Sitijem i nama, kod nas lagano može da dobije 300k, primera radi, Azar tek ove godine dobija takav ugovor znači ne znam šta više da mu ponudiš, u stvari ima da, Siti hoće da ga učini najplaćenijim igračem ekipe ne kontam stvarno, kod nas bi bio prvotimac, prvo što nije normalno da Siti kupi tolke igrače, drugo nije normalno da im daju tolke plate pa njima Delf koji nije ni na klupi uzima više od Lamparda na vrhuncu karijere na kraju stoji normalno da Arsenal ne želi nama da proda ali to je već odavno poznato Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271546 Ma ne pita se tu Arsenal mnogo, ako Sanchez u kojem slucaju odluci se za nas (mada ako mu city toliko nudi, nista od toga nema). Samo pare mogu presuditi u korist vitya, nista drugo. Nestabilni su totalno, bit ce nezadovoljstva mnostvo, pare nece sve moci rijesiti. Mi prvaci, favoriti i za sljedecu sezonu, najboljeg trenera imamo, napadamo ligu prvaka, Londonski smo klub, sta vise treba? Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271547 I kod nas i u Citya je siguran prvotimac. Kod nas 100%, kod njih nešto veća konkurencija ali isto vjerojatno prvotimac bez većih problema. Oni vjerojatno daju veću plaću i Arsenal bi ga rađe prodat njima nego nama, tako da... Bojim se da je City ipak bliži njegovu dovođenju. Makar, mislim da smo mi u ovom trenutuku s sportskog aspketa ipak primamljivija destinacija. Veća garancija uspjeha. Bez obzira na Pepa i veliku količinu potrošenog novca kod njih je dosta neizvjesna situacija... A vidjet ćemo što će Sanchez odabrat... Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271548 al pazi ti Vengera molim te, obećava mu da će dovesti pojačanja ove godine, jebem li ga, stvarno više nije normalno kolko je taj Arsenal puko, ajde, ne volim ih ali ovo su baš nenormalne situacije gledaj kad je kupio Mesuta, to je bilo pre kolko, 3-4 godine i dalje nije napao titulu a sad je ponovo došo u situaciju da mu najbolji igrači prete odlaskom Prijavi
21. juni 2017.9 god. comment_272133 Ja ocekujem da bude ono ala Hazard: Alexis: "I am signing for the champions of England." :) :) Prijavi
30. juni 2017.9 god. comment_272336 https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/880747839621648384 inače ne nadajte se mnogo pošto se na više strana pominje samo Siti, Čelzi samo eto tako usput da prati situaciju al svaka čast SItiju, prekucali su sve moguće granice u svetu transfera, pa ovoga nema ni na editu FM Prijavi
30. juni 2017.9 god. comment_272337 al svaka čast SItiju, prekucali su sve moguće granice u svetu transfera, pa ovoga nema ni na editu FM Realno sa ovakvom transfer politikom, i ja bih bio uspjesan trener. Prijavi
30. juni 2017.9 god. comment_272338 Realno sa ovakvom transfer politikom, i ja bih bio uspjesan trener. Dovodili su koga su hteli prethodnih 9 godina, i opet su za to vreme uzeli samo dve titule, dva liga kupa, jedan FA kup, a u LŠ im je polufinale bio maksimum, i to samo jednom su stigli tamo. Chelsea je za isto vreme osvojio tri titule, dva liga kupa, četiri FA kupa, jednu LŠ uz finale i još nekoliko polufinala. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.