Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexis Sanchez (Čile, 1988)

Istaknuti odgovori

• Autor

Govore neki da će možda u Bayern. Ovo se ne smije propustiti, igračina u rangu Hazarda samo mu fali pobjednički tim da sve to pokaže. Igra u luzerima i to je problem. Hajdemo mi njih pobjediti sutra i uzeti u FA kup, postat ćemo mu dodatno privlačnije mjesto za prelazak. Prodati Costu i krenuti svim silama na Čileanca, na kraju ponizit Arsenal i popišat se na njih kao što radimo zadnjih 10-15 godina.

• Odgovori 219
  • Pregledi 16,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako se po jutru dan poznaje, iduca sezona ce biti paklena. Pep naumio da osvoji titulu po svaku cijenu. Vec su doveli B. Silvu, planiraju jos Mendya i Fabinja iz Monaca, Walkera iz Tott a hoce i Laporta odnosno Markinjosa.

Ista ce stvar biti i sa Scumom, kupice bogaoca samo da postanu sampioni. Navodno Douglas Costa je skoro pred potpisom a i Grizman je tu veoma blizu. Cak su spremni i otkupnu klauzulu platiti kako bi ga doveli.

Vidjet cemo sta ce Liverpul, Tott i Arsenal uraditi ali Conteu i upravi alarm nek se ubrzo upali.

pa ništa, istekne mu ugovor i ode kao free igrač

ali velika je to muka, da nam je slamka spasa to da on ne želi da promeni grad

čak i da je to slučaj onda ko nama garantuje da bi Arsenal nama prodao

kolko god želeo ovaj transfer ne mogu da lažem sebe i da tvrdim da su velike šanse da dodje do toga, baš suprotno

njegovi ljudi imajli sastanak sa Sitijem i nama, kod nas lagano može da dobije 300k, primera radi, Azar tek ove godine dobija takav ugovor

znači ne znam šta više da mu ponudiš, u stvari ima da, Siti hoće da ga učini najplaćenijim igračem ekipe

ne kontam stvarno, kod nas bi bio prvotimac, prvo što nije normalno da Siti kupi tolke igrače, drugo nije normalno da im daju tolke plate

pa njima Delf koji nije ni na klupi uzima više od Lamparda na vrhuncu karijere

na kraju stoji normalno da Arsenal ne želi nama da proda ali to je već odavno poznato

Ma ne pita se tu Arsenal mnogo, ako Sanchez u kojem slucaju odluci se za nas (mada ako mu city toliko nudi, nista od toga nema). Samo pare mogu presuditi u korist vitya, nista drugo. Nestabilni su totalno, bit ce nezadovoljstva mnostvo, pare nece sve moci rijesiti.

Mi prvaci, favoriti i za sljedecu sezonu, najboljeg trenera imamo, napadamo ligu prvaka, Londonski smo klub, sta vise treba?

I kod nas i u Citya je siguran prvotimac. Kod nas 100%, kod njih nešto veća konkurencija ali isto vjerojatno prvotimac bez većih problema. Oni vjerojatno daju veću plaću i Arsenal bi ga rađe prodat njima nego nama, tako da... Bojim se da je City ipak bliži njegovu dovođenju. 

Makar, mislim da smo mi u ovom trenutuku s sportskog aspketa ipak primamljivija destinacija. Veća garancija uspjeha. Bez obzira na Pepa i veliku količinu potrošenog novca kod njih je dosta neizvjesna situacija... A vidjet ćemo što će Sanchez odabrat...

al pazi ti Vengera molim te, obećava mu da će dovesti pojačanja ove godine, jebem li ga, stvarno više nije normalno kolko je taj Arsenal puko, ajde, ne volim ih ali ovo su baš nenormalne situacije

gledaj kad je kupio Mesuta, to je bilo pre kolko, 3-4 godine i dalje nije napao titulu a sad je ponovo došo u situaciju da mu najbolji igrači prete odlaskom 

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

al svaka čast SItiju, prekucali su sve moguće granice u svetu transfera, pa ovoga nema ni na editu FM 

Realno sa ovakvom transfer politikom, i ja bih bio uspjesan trener.

Realno sa ovakvom transfer politikom, i ja bih bio uspjesan trener.

Dovodili su koga su hteli prethodnih 9 godina, i opet su za to vreme uzeli samo dve titule, dva liga kupa, jedan FA kup, a u LŠ im je polufinale bio maksimum, i to samo jednom su stigli tamo.

Chelsea je za isto vreme osvojio tri titule, dva liga kupa, četiri FA kupa, jednu LŠ uz finale i još nekoliko polufinala.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.