5. mart 2017.9 god. comment_268877 Znači ubio se za Chelseaja. Iz Arsenala gotovo sigurno odlazi. Sve je češće na klupi. Najbolji im je igrač i odskače od ostatka luzerskog kluba 4rsenala. Samo zamislite njega s jedne strane, Hazarda s druge strane, a u sredini Costa. Iza njih Kante i Veratti, a po bokovima Moses i Alonso. U obrani Azpilicueta, Van Diyk i jedan dobar na lijevoj strani obrambeni. Bili bi favoriti i za osvajanje Lige prvaka. Juventus je zagrizao za Alexisa. To treba preduhitrit i ponudit mu i suho zlato ako traži. Poslano sa mog Samsung Galaxy Note 4 koristeći Tapatalk Prijavi
5. mart 2017.9 god. comment_268884 Bez David Luiza ne mogu ni zanislit odbranu, bas kao ni Alonsa u startnoj postavi sljedece sezone. A da bi Alexis legao, definitivno bi. Prijavi
5. mart 2017.9 god. comment_268896 Pored svih kvaliteta, on je i pravi pit bull na terenu i uvijek ce dat sve od sebe za tim i takvi su uvijek dobrodosli. Conte je ono nesto izjavio da mu se svidja Alexis znaci mogli bi tu nesto i bit, au kakvo bi bilo nasladjivanje. Dupla pobjeda, vrhunski igrac doveden iz arsenala. A stvarno sve ukazuje na njegov odlazak, jedino promjena trenera moze to promijenit cini mi se... nezadovoljan iz aviona se vidi Prijavi
5. mart 2017.9 god. comment_268911 čitajte, stvarno me mrzi da kopiram https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/838464759095836672 https://twitter.com/johncrossmirror/status/838456739095793673 Prijavi
5. mart 2017.9 god. comment_268913 Copy/paste situacija s Costom. Ni blizu. Ovo se mora makar pokusati iskoristiti.. Svadje sa suigracima, svadje s trenerom, neambiciozan klub, konstantno propadanje u najvaznijim utakmicama.. A na ljeto mu ostaje samo godina ugovora. Sto bi Englezi rekli, baciti cheeky bid od 40 miliona pa neka se koprcaju. :D Uh kakav bi to transfer bio. Prijavi
5. mart 2017.9 god. comment_268914 Svakako da treba krenuti po njega, ali dobro znamo gdje Arsenalovi igrači prelaze, a odgovor je samo jedan - u City. A Arsenal će ga prije njima prodat nego ljutom gradskom rivalu. Prijavi
5. mart 2017.9 god. comment_268915 Nema sanse da ga Arsenal proda nama. Ne znam sto uopste i nadati se, uostalom nema ekipe u Evropi koja ne bi pozeljela Alexisa u svojim redovima. Mi tu vise odavno nismo najkrupnija riba na trzistu. Prijavi
5. mart 2017.9 god. comment_268917 Eh jedino da on izrazi želju da dođe kod nas, kao što je Čech zapjenio da ide njima... Onda bi mogao isforsirati taj transfer, al' ne vidim da se to može desiti. Prijavi
5. mart 2017.9 god. comment_268918 To cemo vidjeti tek. Pita se i igrac nesto. Ako mi pokucamo sa 40 miliona i jakom platom, njemu prilika da ostane u Londonu, adaptirao se, poznaje ligu i snasao se dobro. Prelazak u Chelsea, tim koji se gradi sa ovim trenerom, obecava napad na sve moguce trofeje i to je ono sto privlaci vrhunske igrace. Naravno pita se Arsenal, ali nista nije nemoguce. Ne znam zasto postavljate stvari tako. Prijavi
5. mart 2017.9 god. comment_268919 ja ne kontam samo zašto ovaj naš lik iz Telegrafa nas više ne pominje, dal je zaboravio ili je samo usput pomenuo jedino Juventus ?? mislim, nema logike, ako je već pre 3 meseca bilo jasno da je on Konteova želja 110% zašto nas nema u tekstu ni u jednoj rečenici sad treba njegov tviter da se prati, verovatno ga neko pita za nas, on ima običaj da odgovori na dodatna pitanja https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/838484207550738432 Prijavi
5. mart 2017.9 god. comment_268920 Pa pitaj ga chiba :D Spominje mirror PSG i Juve hahahha, nigdje veze :D Prijavi
6. mart 2017.9 god. Autor comment_268923 Alexis se navikao na London, a želi trofeje. Pa kud će bolje od prelaska u Chelsea? Čuj 40 mil za takvu igračinu. Pa Williana smo toliko platili. 80 mil ponuditi Arsenalu, teško da oni to mogu odbiti. Prijavi
6. mart 2017.9 god. comment_268926 Ja mislim da on ipak ide van Engleske, ako ostaje u PL onda je to vjerovatno City, jbg njima su navikli prodavati najbolje igrače valjda što istorijski nisu vezani sa njima u pogledu rivalstva. Alexis ne pripada Arsenalu, prosto dvije različite ambicije i mentaliteta, on je igračina ambiciozan željan uspjeha dok sa druge strane nalazi se u klubu koji je sušta suprotnost, grupa luzera koja je navikla gubiti sve važne bitke sa neambicioznim trenerom i upravom. Možemo mi uletiti sa nekom ponudom i jakom platom naravno zašto da ne, ako osvojimo titulu kao prvaci nećemo baš biti neprivlačna destinacija. Prijavi
6. mart 2017.9 god. comment_268930 Da sam ja na mjestu Sancheza prije bih išao u Chelsea nego City, ne zato jer sam navijač Chelsea nego zato što je Chelsea prvak engleske, ima boljeg trenera a i uvjek smo dobri u LP, zadnjih godina najuspješniji od svih engleza... Ali vjerojatno ide van Engleske u Juve ili Bayern. Prijavi
6. mart 2017.9 god. comment_268932 A vec ga je treneriao Guardiola i kod njega je mnogo igrao. Sjecam se nedavno izjave pred pocetak sezone kada je govorio da mu je drago sto Pep dolazi u Englesku jer je on jedan od najboljih trenera na svijetu i kako mu je bilo zadovoljstvo sto je imao tu cast da ga ovaj trenira. Sto prije shvatite da vise nismo najpozeljnija destinacija, sto zbog para ili ambicija (jer i druge ekipe sad to isto mogu pruziti) to bolje. Prijavi
6. mart 2017.9 god. comment_268941 Ako stvarno bude napustio šugave topnike vjerujem da će prije izabrati i Juventus i City nego nas, a i oni će ga radije prodati ovim navedenim nego nama. Prijavi
6. mart 2017.9 god. comment_268946 Nemoraju ko ih jebe, mi cemo biti prvaci a oni ce u europa ligu. Prijavi
6. mart 2017.9 god. comment_268952 Kakav bi samo posao bio iskoristiti ove jebade u klubovima i dovesti njega i Bonuccia, ništa više ne bi trebalo. Prijavi
6. mart 2017.9 god. comment_268961 Ne bih ja Bonnucija nikako, starkelja, a mi se valjda pokusavamo rijesiti takvih. Plus preskup. Prijavi
7. mart 2017.9 god. comment_268979 Bonuci jos 3-4 top sezone moze da odigra. Za Aleksisa nema sta da se kaze koliko je dobar igrac i kako bi nam lego. Mislim da je od Engleza Siti u boljoj poziciji od nas da ga dovede ali to ne znaci da nema sanse da dodje kod nas. I milslim da bi igraca takvog talenta a takav radnik na terenu pozitivno uticao na Azara. Prijavi
7. mart 2017.9 god. comment_268981 Mozda 3 maximalno, vec ga povrede udaraju. Za njega dati 50+ miliona, mi nikako ne bi bilo jasno. Prijavi
7. mart 2017.9 god. comment_268993 Mozda 3 maximalno, vec ga povrede udaraju. Za njega dati 50+ miliona, mi nikako ne bi bilo jasno.50 miliona se ne daje ako ga odstrane iz prvih 11 i trenutno ima 29 godina sto znaci 3 godine u top formi moze odigrati i donijeti mnogo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.