9. januar 2018.8 god. comment_277902 Meni ovo sve izgleda kako ce city postat u premiershipu kao psg u francuskoj, znaci dominacija u iducim godinama, eventualno se moze dogodit Monaco na jednu sezonu.. I ne moze se tu nesto puno napravit, jednostavno su prebogati To je ono sto ja govorim, znaci ne govorim ja konkretno o ovoj sezoni, nego o potencijalnim problememi i u narednim godinama. Nije da im ne mozemo stati u kraj, ali treba pametnije kupovati. Pametnije ne znaci nuzno i skupo, jer platili smo Moratu jebenih 80 miliona ?! Doveli smo Bakayoka za 40 miliona?! Dovodimo i gomilamo ekipu prosjecnim igracima. Umjesto dva prosjecna da dovedemo jednog kapitalca ova ekipa bi vec bolje izgledala. Jel nam treba Barkley ili Drinkwater pored RLCa? Ta dva igraca su vec 40 miliona, Bakayoka je 40 to je vec 80, primjera radi,mogli smo dovesti Naingolana ili Kokea za te pare. Jbga, nije sad da se treba predati, ali realnost je da bi vrlo lahko City mogao dominirati narednih nekoliko godina bez da ih iko ugrozi. Prijavi
9. januar 2018.8 god. comment_277906 ko je u engleskoj dominirao kao city godinama? niko ovo sa cityem se kad tad moralo desiti, ovo je mogao biti i united. i lester je osvojio englesku premier ligu jednom u sto godina, tako ce i city ovako dominirati jednom i bogzna kad ce opet ovako. srecom u pitanju je engleska, a ne spanija ili njemacka. do stagnacije mora doci kad tad, da ga jebes, ne moze ovako potrajati duze od jedne sezone, neka nakupuju sve najbolje igrace na trzistu, bas da vidim koliko ce to potrajat Prijavi
9. januar 2018.8 god. comment_277909 Ma dovoljno da se dese neke ozbiljne političke promijene i da Mansouru imovina ne bude vrijedila ni 5 para. Ipak je bolje što mi pravimo klub koji će sam sebe održavati. Prijavi
9. januar 2018.8 god. comment_277911 Dominiraju pola sezone, odmah se govori k'o da je najbolji klub ikad sto se takmicio u premier ligi :D Prijavi
10. januar 2018.8 god. comment_277920 A je ti tesko izigrat FFP, bolje da ga ukinu,to je cista sprdnja koja samo unistava manje klubove, a vecima samo podilazi Prijavi
10. januar 2018.8 god. comment_277935 A je ti tesko izigrat FFP, bolje da ga ukinu,to je cista sprdnja koja samo unistava manje klubove, a vecima samo podilazi Pa dok ljudi ne polude, nece. dotad cemo gledati kako manji klubovi se muce. Prijavi
11. januar 2018.8 god. comment_277961 United se ubacio u igru za Sancheza, nude 20 mil prenosi guardian Prijavi
11. januar 2018.8 god. comment_277963 Sutra cemo mi sa 25 hahah, salim se, naravno da cemo mi samo nijemo posmatrat. Prijavi
12. januar 2018.8 god. Autor comment_277975 United se ubacio u igru za Sancheza, nude 20 mil prenosi guardian DODIK Prijavi
12. januar 2018.8 god. comment_277997 Vjerovali ili ne, City se povukao iz ovog transfera zbog "prevelikih zahtjeva Arsenala, igrača i njegovog agenta". Englezi pišu da će to Smorinjo iskoristiti. Prijavi
12. januar 2018.8 god. comment_278007 Ma sad ce biti samo prica s kim ce potpisati na ljeto. Mislim da je nemoguce dovesti lika sad u januaru. Prijavi
13. januar 2018.8 god. comment_278008 Ma sad ce biti samo prica s kim ce potpisati na ljeto. Mislim da je nemoguce dovesti lika sad u januaru. Ja baš mislim da će prijeći u city sada, nekako mi je logičnije da arsenal uzme 30ak milja nego ništa, a za united nekako sumnjam iz razloga što im je lakše prodat u city jer su oni bez konkurencije, ovako bi jačali samo konkurenta za top4 Prijavi
13. januar 2018.8 god. comment_278009 Sto su bez konkurencije, sad kao City neka megasila? Gdje su bili prosle sezone sa tom dominacijom? Arsenal se vise nista ne pita haman, jer Arsenal ga zeli sacuvati do kraja ugovora, samo Sanchez. Prijavi
13. januar 2018.8 god. comment_278010 Ovdje je jasno sta slijedi.. Arsenal ce rastegnuti ovu pricu oko Sancheza do samog kraja prelaznog roka, mozda i do deadline daya cak, u zelji da izvuce sto vise za igraca kojem istice ugovor. Mene cudi da se ne prica i oko Özila isto tako, osim ako ne misle da ga mogu zadrzati.. Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278063 Izostavljen sa spiska danasnje utakmice u kojoj je Arsenal izgubio u gostima.Znaci nije bio ni na klupi.Zna li neko razlog?Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278066 Zna li neko razlog? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Transfer. Bukvalno je pitanje dana kad ce lik otici, ne treba ti takav igrac na terenu. Nije 100% fokusiran na klub. Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278068 Da hoce kod nas..uh valjalo bi Al nista od toga, cityu je prekopotreban Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278069 Odlazi izgleda u United, Isuse Kriste, umesto da smo im uvalili Williana letos sad će se pojačati. Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278070 United je ionako vec igracki ispred nas, dolaskom Alexisa ce samo biti jos jaci, osvajace bodove na osnovu individualnog kvaliteta uprkos losijoj igri. AKo tome dodamo da Liverpul i Totenhem igraju daleko bolje od nas, bice pravo iznenadjenje ako do kraja prvenstva uspijemo izganjati top 4. Ustvari to bi bila premija i nesto sto svaki navijac Celzija treba objerucke prihvatiti. Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278071 United je ionako vec igracki ispred nas, dolaskom Alexisa ce samo biti jos jaci, osvajace bodove na osnovu individualnog kvaliteta uprkos losijoj igri. AKo tome dodamo da Liverpul i Totenhem igraju daleko bolje od nas, bice pravo iznenadjenje ako do kraja prvenstva uspijemo izganjati top 4. Ustvari to bi bila premija i nesto sto svaki navijac Celzija treba objerucke prihvatiti. Koju kvotu nudis onda na to kako kazes iznenadenje? Ajde pa da ulozim plaću citavu, da se zaradi stogod Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278072 Koju kvotu nudis onda na to kako kazes iznenadenje? Ajde pa da ulozim plaću citavu, da se zaradi stogod Ne kladim se, a zanima me zasto si toliko siguran da cemo se plasirati? Nemoj mi samo doci sa spikom da oni ( Liverpul i Tott ) imaju luzerski mentalitet, u tom slucaju odmah prestajem sa raspravom. Ocekujem neki konstruktivan post sa normalnim argumentom ako je to vise uopste i moguce traziti na ovom forumu?! Prijavi
14. januar 2018.8 god. comment_278074 29 godina je liku, kakav god bio star je da bi se na njemu ekipa temeljila kao što se temelji kod nas na Hazardu. Osim toga, 400k sedmično... Pa nije ovo Kina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.