Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

De gledajte to ovako: Prodali smo Matu kako bi kupili neke druge igrace.Konkretno prodali smo Matu u januaru a kupili Matica.Ne treba ni sekunde se zapitati ko je bolji i korisniji igrac,pogotovo nasem timu.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ne vidim svrhu plakanja za igračem koji nije više tu, otišao je i doviđenja, imamo mi mnogo svojih problema od toga da slinimo za Matom.

I meni je bio drag igrač ali sada je igrač Uniteda i to je to, da je sve štimalo između njega i Chelseaja ne bi ni otišao, ali pošto nije odlazak igrača je normalna stvar.

Pa United je prodao Ronalda pa šta bi sada trebali nakon svake utakmice pisati "jaooooo šta smo mi pustili".

Ne treba plakat, al bih i ja volio da je ostao. Bas bi perverzan trio imali sad...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Čuj Mourinho đubre ispao.
Hljeb te jebo pa kako?

Čovjek je vidio da mu se Mata ne uklapa u sustav igre. A ovaj već nakon jedne polusezone ode u United.
I nije baš da smo dobili siću za njega. Dobili smo velike novce, prema tome ovo je bio dobar transfer. Druga stvar je što igrači koji su trebali zauzeti njegovu poziciju baš i ne blistaju.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Al zato se Willian i klošar uklapaju pa zato navijači nakon 5-6 kola imaju traume od njih dvojice.Realno treba reći zajebali smo se al ono pravo i ćao.Matić se mogao kupiti i bez prodaje Mate npr ne kupovanjem Williana.Sad da je ostao imali bi takav jebački sastav da ga city ne bi mogao boljeg sastaviti da dadne 700 miliona,ali Mou je takav griješi al donosi trofeje i nema svrhe ovo prepiranje jer ga neće vratiti.

Al zato se Willian i klošar uklapaju pa zato navijači nakon 5-6 kola imaju traume od njih dvojice.Realno treba reći zajebali smo se al ono pravo i ćao.Matić se mogao kupiti i bez prodaje Mate npr ne kupovanjem Williana.Sad da je ostao imali bi takav jebački sastav da ga city ne bi mogao boljeg sastaviti da dadne 700 miliona,ali Mou je takav griješi al donosi trofeje i nema svrhe ovo prepiranje jer ga neće vratiti.

O ovom se radi Ante. BT14 objasnio. Mourinho je za mene izgubio kredibilitet. Reci da se Mata nije uklapao u Mourihov sustav igre ja cu samo pitati koji je to sustav igre? Otkako je dosao 2013te nije stvorio sustav igre. I ovo sto je stvorio procitani smo. Mata je ako ista iza sebe imao statistiku u Chelseaju. Pa s Ozilom se natjecao ko ce biti najbolji asistent Europe. Oscar i Willian nemaju to. Statistika i ucinak su im siromasni a Mourinhovom velebnom "sustavu igre" cim se sretnemo s nekim malo jacim Ramires je na krilu jer se nema ideja.

Dobro se zna da Mou ne želi u ekipi igrače koji ne igraju obranu, a Mata je po tom pitanju loÅ¡. 
ZaÅ¡to se Mata kad je već mudonja nije pokuÅ¡ao izboriti za mjesto u ekipi? Nego nakoj jedne polusezone otiÅ¡ao u United, jer jebiga ovdje se treba boriti za svoju poziciju. 

Koja bolan borba zakuco ga čovjek za klupu pustio ga da odigra jednu utakmicu protiv Arsenala u kupu čovjek izdominiro tu utakmicu dao gol stvorio hrpu prilika.Pa dobro jest lošiji od njih u odbrani al je u napadu Zola za njih dvojicu.

Dobro se zna da Mou ne želi u ekipi igrače koji ne igraju obranu, a Mata je po tom pitanju loÅ¡. 
ZaÅ¡to se Mata kad je već mudonja nije pokuÅ¡ao izboriti za mjesto u ekipi? Nego nakoj jedne polusezone otiÅ¡ao u United, jer jebiga ovdje se treba boriti za svoju poziciju. 

Ovo crveno je najveći mit svih vremena na ovom forumu. Pa što me npr sada tjeraš da ti nabrajam igrače koje je sve Mourinho dovodio u stari Chelsea, Inter, Real Madrid, igrače koje je stavljao u prvi 11 a koji uopće nisu tako dobri defanzivno, čak šta više možda i lošiji od Mate. Evo ti čist primjer. Mourinho je doveo Oezila u Real Madrid, pa lik uopće nije neki defanzivan. Di Maria je igrao također u prvih 11 u Realu pod Mourinhom isto talašika s obrambenim zadacima. A taj isti Mourinho da toliko drži do defanzive ne bi prošle godine stavljao non stop kiksera Cahilla ispred Zoume. To da je Mata otišao jer nije neki defanzivac je po meni teška glupost. Ja ne znam tko je to prvi provalio na ovom forumu ili je to bilo negdje na internetu ali vidim uzelo je pravo maha jer vi i sad to uzimate kao argument. A ima sigurno u ove dvije godine posljednje jedno 4-5 kardinalnih grešaka koje je Willian u defanzivi napravio i zbog kojeg smo primili gol. Mata takve greške nije pravio. Treba biti realan da je Mou tu ispao tenkre. Mata je bio naš dragulj.

Koja bolan borba zakuco ga čovjek za klupu pustio ga da odigra jednu utakmicu protiv Arsenala u kupu čovjek izdominiro tu utakmicu dao gol stvorio hrpu prilika.Pa dobro jest lošiji od njih u odbrani al je u napadu Zola za njih dvojicu.

Upravo tako. Zakucao ga na klupu ko moja stara silke na zid. Mata se nije imao za šta izboriti, bio je naš najbolji igrač koji je vidi čuda upravo pod Mourinhom izgubio formu na par tekmi. Ali svi zaboravljaju kada je Mou tek došao 2013-te godine pa te jeseni kako je Hazard bio van forme i igrao loše. Ali ga je Mourinho non stop gurao u prvih 11, u vatru, i onda je ovaj ušao u formu. Što isti status nije imao Mata?

Jel to jos uvijek slinimo za ovim likom cc

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Oprostaj od titule pocetkom oktobra, borba za LS. Idilicna vremena.

• 1 mjesec kasnije...

Hvala za prošlo kolo u Premiershipu, bio mi je kapiten :$

Igra Mata kao u stare dobre dana, najdraži je u MUFC-u definitivno, a i ovako je drag igrač.
CNLX_8vUkAA3Cij.jpg
ByahKmzIMAE2SWb.jpg

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Evo ovako poÅ¡to će Mourinho najvjerojatnije u Manchester United, a tamo je Juan Mata - čovjek kojeg Mourinho ne voli "jer ne igra obranu dobro" onda ne bi bilo loÅ¡e već ove zime iskemijati Matin povratak za neke razumne novce. Sigurno bismo time bili na dobitku i rijeÅ¡ili pitanje razigrača / playmakera. Na ljeto bih voli, ako će Simeone dolaziti, da za sobom povuče Griezmanna. I Å¡ta ja znam - jedan kvalitetan napadač. Uz Traorea i Kennedyja imam odličan vezni red onda sa svim ovim nabrojanim. 

Sta mislite da li ce Murinjo pogaziti svoje rijeci i svoj ego pa zadrzati Matu ukoliko preuzme United (a sve su prilike da hoce) ili će ovaj opet postati kolateralna šteta ?!

Pa Mati je sada najveća muka, sto posto. Zna i on da se šuška da bi mogao doći trener koji ga ne voli. Pobjegao od njeg, a ovaj njemu dolazi. A ako se Mati ne ide iz Engleske, neka se vrati u CFC. Svi će biti na dobitku. Ja nemam ništa protiv toga, Mata ima Zolinu tehniku i još stigne postati legenda Plavaca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.