Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pricajte sta hocete ali lik je trenutno najaci igrac u Manchester Utd, nebi me iznenadilo i da nama postigne gol.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Što toliko potencirate to "i nama će dati gol" pa neka ga uvali šta sad, igrač je Uniteda i ima svako pravo da i nama uvali gol.

Ako ćemo se zamarati razmišljanjem šta će Mata uraditi protiv nas onda stvarno treba da izgubimo.

Niko se ne zamara tim stvarima nego samo kazem da je trenutno im najbolji igrac, ako mislis da nije izvoli pa dokazi da grijesim.

Niko se ne zamara tim stvarima nego samo kazem da je trenutno im najbolji igrac, ako mislis da nije izvoli pa dokazi da grijesim.

Evo da ti ja kazem da grijesis, mislim da Mata trenutno nije najbolji igrac Uniteda i da iz tog tima ne mozes izdvojiti jednog pojedinca jer tu imas jos igraca koji su u odlicnoj formi. Fellaini, De Gea...

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Ma Fellaini igrač broj jedan u Unitedu, sve je tu jasno. 

Ma Fellaini igrač broj jedan u Unitedu, sve je tu jasno.

strasna forma, gledam ga protiv Lpoola kad su igrali, masina svuda ga ima, dakle od 10 kornera Lpoola 9 puta je bio najvisi u skoku i izbio loptu, napadacki ucinak takodje jako jako dobar.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Nije ga bilo na mecu i samim tim je potvrdio ono zasto ga je Mou prodao,niko ne kaze da je on los igras,ali kad se stavi presing na njega izgubi se.Azpi je to dokazao bio mu je senka i Mate nije bilo u ovoj utakmici i jos jednom se pokazalo da Mou zna o cemu prica.

Al treba bit pravedan i reci da je igro krilo, ne iza napadaca. Jos smo davno ustanovili da su Mata na krilu i Mata na 10-ci dva razlicita igraca

I ja mislim da ce Mata ispasti iz prve postave.Ocekujem tek i da se Di Maria trgne,ponovno zaigra kako treba i mislim da bi upravo na tjo poziciji desnog krila i pruzao najvise.

Ako prestane da racuna na Juana, nek nam se vrati brat. Aj glasanje, ako bude za preko 66 %, Mata ce nam se vratit

• 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Zemo poceo k'o cae, par passova, i odmah, sta smo mi pustili. Pa dao je rooney 3 gola jebo te, u premier ligi ne moze meda.

Dobro za Rooneya se slazem, ocajan je ovih par utakmica, trom, spor, nikakav, ali za Matu se vidi da im je nosilac igre u to nema sumnje nikakve, skoro kao sto je kod nas bio

Zemo poceo k'o cae, par passova, i odmah, sta smo mi pustili. Pa dao je rooney 3 gola jebo te, u premier ligi ne moze meda.

Daj ba covjece, lik je glavni igrac u klubu, sve krece od njega i Cae je apsolutno u pravu da smo pustili igracinu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.