13. august 2013.13 god. comment_138571 Mata sretan zbog Soldadovog prelaska u Tottenham Španski reprezentativac Roberto Soldado iz Valencije je prešao u redove engleskog Tottenhama, što je obradovalo još jednog Španca u Premiershipu.Soldadov kolega iz reprezentacije Juan Mata s nestrpljenjem isčekuje meč Tottenhama i njegovog Chelseaja.“Želim mu mnogo sreće u Tottenhamu i Engleskoj. Drago mi je što ćemo se često viđati,†kratko je izjavio Mata.Osim u reprezentaciji Španije Mata i Soldado svojevremeno su sarađivali i u dresu Valencije. Juan Mata na iznenađenje mnogih brzo se uklopio u novoj sredini i u prošloj sezoni bio jedan od najboljih igrača Plavaca iz Londona. http://sportsport.ba/ino_fudbal/mata-sretan-zbog-soldadovog-prelaska-u-tottenham/111212 Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139870 najslabija njegova utakmica u karijeri,bio je bezvoljan i uopste nije licio ni malo na onog starog igraca. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139908 Vidi se da nije potpuno spreman. Možda bi bolje bilo da protiv Uniteda počne na klupi. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139955 Katastrofalan večeras... Takmičio se s Oscarom i Dembom ko će biti gori, ali ipak je bio najgori. Sad na klupu lagano, pa na treninzima neka dokaže da je dostojan prve postave. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_140005 Povreda i to sto je bio krilo a nije odavno igrao tu. Brzina mu da se povrati a i na AM nije morao toliko driblati. Doce na svoje ja vjerujem, ipak je on Tata. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140341 Daju upravo sad na sport klubu sa Chelsea Tv najbolje od Mate, ne treba nista vise reci nego pogledati njegove majstorije. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140342 Ja cu samo reci ne odlasku ovog covjeka, jebo li vas hljeb! Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140364 Šest tema: Juan Mata U prvom od novih odlika za novu sezonu, Juan Mata nabraja šest tema u kategoriji prvi, posljednji, najbolji, najgori, najlakše i najteže..PRVIOdmor. Sjećam se prvog odmora, otišao sam sa svojim prijateljima, u Cadiz na jugu Španije. Mi smo željeli da idemo autom jer smo bili mladi i voljeli avanture, tako da smo se vozili od sjevera, iz Asturiasa, odakle sam ja, i trebalo nam je više od osam sati da stanemo. Bio je to dug put, ali vrlo dobro vrijeme.POSLJEDNJIFilm. Gledao sam 'Searching for Sugar Man' , dokumentarac, u utorak naveče u hotelu prije utakmice sa Aston Villom. Tu se radi o muzičaru iz Amerike koji je postao poznat u Južnoj Africi, nevjerovatna priča.NAJBOLJAUtakmica. Sa reprezentacijom u finalu Eura 2012 kada sam postigao posljednji gol, a sa Chelseajem imamo već tako puno finala, ali igrati u prvih jedanaest u finalu Lige Prvaka i pobijediti, to bi bilo to..NAJGORAGlazba. Možete reći Fernando Torres. On je puštao muziku u svlačionici, i ako ja volim muziku, on je loš DJ. Pokušava miksati novu muziku sa starom, tako da mislim da on to zaslužuje.NAJLAKŠITimski kolega. Ja bih rekao Oriol Romeu, ako ga znate kao osobu. Svako može biti njegov prijatelj, ako ga znate, on je tako fin momak i nadam se da će imati vrlo dobru sezonu u Valenciji ove godine.NAJTEŽAObuka. To je uvijek u pred-sezoni. Nakon četiri sedmice odmora, po prvi put koliko se ja sjećam, bilo je vrlo teško da se vratimo na 100%. Mislim da sam zbog toga i imao probleme sa mišićima tokom pred-sezone. Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140397 Mourinho was asked if speculation about Juan Mata's possible departure from Stamford Bridge was accurate, and he added: "No speculation. He is a player we all like, a player we all want to keep. We want more quality in the team, not less." Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140459 nek je Mourinho rijesio i tu dilemu,vjerovao sam u njegov ostanak u klubu i nikada netreba davati svoje najbolje igrace dabi doveli nekog igraca,mi smo veliki klub i tako ce i ostati,samo da Mata uhvati formu i to je opet onaj stari igrac. Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140527 David Ornstein â€@bbcsport_david39s Understand Willian arrival has absolutely no bearing on Mata future. Key part of #cfc plans & will not entertain any offers Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140530 Mou je kralj. Neda da se navijaci nerviraju spekulacijama. Odmah demantuje sve sto nije istina. Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140543 Nas najbolji i najkonstantniji igrac u zadnje dvije godine odigrao je puno utakmica na visokom nivou,vukao nas je kada je bilo najteze a njegove partije i velemajstorski potezi na terenu govore sami za njega,miran tih i radišan nadam se da je to nova legenda,ovakvog tehničara nismo imali jos od Zole,ako je ita valjalo dok nas je vodio AVB onda je to jedino potpis Mate! Mourinho je dovoljno pametan da vidi da u ekipi ima jednog od TOP 5 veznih igraca na svijetu i da ga ne smije nikako pustit,najbolje od njega tek slijedi :) Niti jedan Rooney niti bilo ko drugi nesmije doci uopce u pitanje neke zamjene ili nekakvog dogovora pogotovo sa Unitedom i Barcelonom! Jos puno toga on ima za dat Chelseu! Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140660 Exactly two years ago, i signed for Chelsea. Too many things happened since then... #CFC Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140674 Exactly two years ago, i signed for Chelsea. Too many things happened since then... #CFC dvije godine, tri trofeja! TATA MATA Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140760 http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-line-up-juan-mata-2218348 Navodno će Mata biti na klupi, a Willianu obećano da će igrati uz Hazarda i Oscara. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140762 http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-line-up-juan-mata-2218348 Navodno će Mata biti na klupi, a Willianu obećano da će igrati uz Hazarda i Oscara. Ako bude tako, onda se vec u januaru mozemo oprostiti od njega! Nevjerujem da bi Mata riskirao da nebude uvrsten u spanski kadar za SP, a ako nebude imo dovoljnu minutazu to se lako moze desiti Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140795 Arsenal koristi dolazak Vilijana da privoli Matu Dolazak odličnog Brazilca Vilijana iz Anžija u Čelsi istisnuće španskog reprezentativca Huana Matu koji je i bez te "muke" imao manju minutažu, pa je Arsenal odlučio da iskoristi trenutak i posegne za njegovim dovođenjem. Trener "plavaca" tako je uvrstio u ofanzivnu veznu liniju Vilijana sa Azarom i Oskarom, te su vrlo male mogućnosti da i Mata zaigra u takvoj sredini. Arsenal se mnogo muči oko dovođenja igrača, ali britanski mediji smatraju da je Španac sada pravi "zicer" za Arsena Vengera i čelnike "tobdžija". da,da,mozete sanjati...mada sve su karte ovde otvorene,nazalost. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.