Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nebi volio da ode previse dobro je igrao do sad da bi ga se odjednom tako olako rijesili, a ako vec i dođe do prodaje ne vjerujem da bi bili toliko glupi i pustili ga u Arsenal

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Sve glasnije glasine o odlasku malog carobnjaka sa SB i to me jako pocinje zivcirati,znam da je Mou rekao da nece ici nigde,ali,uvek ono ali...rekao je i da necemo dovoditi igrace,pa smo doveli Williana. Ne bih voleo da je Mata zrtva ovog transfera... bem li ga,jedva cekam razvoj situacije i da se prelazni rok zavrsi :D 

Pozajmica sigurno ne dolazi u obzir za Matu... ali bas bi mi bilo krivo kada bi otisao,prirastao je svima za srce.

kakva posudba jeste vi dobro? O cemu mi ovdje pricamo, zar je to opcija? Ne vjerujem da bi to nijedan novinar bilo kojeg magazina, tabloida ili portala napisao iako  mu je pisanje lazi i gluposti zapravo  posao.

sta sve necu procitati,agenti dogovaraju posudbu,pa nek povedu zene malo kod Terya da dogovore posudbu,Mata ostaje u klubu.

sta sve necu procitati,agenti dogovaraju posudbu,pa nek povedu zene malo kod Terya da dogovore posudbu,Mata ostaje u klubu.

hahahahahah   =))

Ni pozajmica ni transfer ne dolaze u obzir. Mata je najbolji igrac Chelsea-ja vec 2 sezone. Meni je jako drag igrac i ne mogu da zamislim ovaj klub bez njega.. Mata je buduca legenda sigurno, ako ovako nastavi. Ako ode, ja sam razocaran u upravu i u bilo koga ko stoji iza toga.. Ako neko vec mora da ide, neka to bude Moses, mada je i on bio sjajan na pripremama. Ekipa jeste pojacana dolaskom Williana, ali vec smo imali 6 igraca na slicnim pozicijama, sada i Willian i besmisleno je gomilati toliko igraca na slicnim pozicijama. Jedino da ode Demba, a Schurrlea prekomandovati na poziciji napadaca ( naravno u slucaju da ne dodje Ronney). 

AVB je lik :D mi mu otmemo Williana,a on hoce Matu,daj covece,sta ti koristis? Da mu neko sa foruma nije prodavao nesto :D

AVB je lik :D mi mu otmemo Williana,a on hoce Matu,daj covece,sta ti koristis? Da mu neko sa foruma nije prodavao nesto :D

Htio ga je i dobio ga je kada ga je doveo kod nas.

Po meni ništa čudno da ga želi kad ga jako cijeni

Ali neće ga dobiti ;)

Sa službene stranice

On unused sub Juan Mata, who has been linked with a move away from the club:

'He is very important for me, for Chelsea. The stories coming are nonsense stories, he goes nowhere and is very important for me. He had a very small pre-season after the Confederations Cup, during that small pre-season he was injured. He started training two days before we played the first Premier League match, and had a match last week against Aston Villa, a difficult one, and today I decided to put him on the bench.

'I played with De Bruyne on the right because I know De Bruyne will give complete control of Evra defensively. When Juan plays on the right he comes more inside. I don't say the kid is more tactically disciplined but is more adapted to that situation. I wanted Oscar to play behind the striker so I decided not to play Juan.. Minute 70, 75, I was feeling [it was] difficult to win, I don't want to lose, so I made the changes to control the last few minutes of the game, but no chance Juan goes anywhere.'

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.