24. februar 2018.8 god. comment_280065 U to nema sumnje. Sto mi nisi poslao link za FM pederčino raspala Nije krekovan... Kupi igru kad ti se toliko svidja :D Prijavi
24. februar 2018.8 god. comment_280070 Nije krekovan... Kupi igru kad ti se toliko svidja :D Kurac, bolje crack sačekat Prijavi
18. april 2018.8 god. comment_281168 Covek usao u tim godine, a nama ne valja...https://weaintgotnohistory.sbnation.com/platform/amp/2018/4/18/17250868/marcos-alonso-and-two-ex-chelsea-players-named-in-pfa-premier-league-team-of-the-year Prijavi
18. april 2018.8 god. comment_281169 Dobro, zasluzeno. Ali ono protiv s'thamptona je ocajno, ja ne znam kako sudija nije vidio, bas za crvenog. Prijavi
18. april 2018.8 god. comment_281170 Taj ko je odlucivao o tome je nista drugo do slijep covjek. Ovaj igrac je sranje, koji zamaze oci javnosti s kakvim slobodnjakom (jedino sto covjek kvalitetno odradi). Slab u odbrani, naprijed nista ne zna, spor, bez driblinga, okretan kao da ima 300kg i da ne nabrajam vise. I kao takav da bude u timu sezone, hahaha. Svasta. Prijavi
18. april 2018.8 god. comment_281171 Covek usao u tim godine, a nama ne valja... Usao je u tim sezone na konto par stvari, a to su nedostatak kvalitete na toj poziciji (Mendy se povrijedio, Kolasinac otiso kod Wengera), zatim cinjenice da je igro s mnogo manje odgovornosti nazad i slobode da ide u napad i trece sta je uvaljao par golova iz slobodnjaka. Alonso je Alonso, igrac za kojeg vrijede identicne napisane stvari od pocetka koje se pisu. On bi u 80-tim bio medju najboljim na svijetu, ali moderna igra ne trpi nedostatak motorike, energije, trkacke deficite, ne trpi bekove koji ne mogu probijati niti se braniti 1 na 1. Bas to sto mi nemamo nijednog postenog beka nas i onemogucava da igramo s 4 pozadi kao vecina ostalih. Ako vam znaci sta, Moses je ove godine jos gori od Alonsa, ocaj. Mislim, taj komentar je na nivou nekog ko bi pogledo 5 utakmica u sezoni, pa ono.. A ne nekog ko prati sve iz dana u dan. Upo je tako i Bellerin jbga prije par godina na desnu stranu, jednostavno se desi. Prijavi
18. april 2018.8 god. comment_281172 Usao je u tim sezone na konto par stvari, a to su nedostatak kvalitete na toj poziciji (Mendy se povrijedio, Kolasinac otiso kod Wengera), zatim cinjenice da je igro s mnogo manje odgovornosti nazad i slobode da ide u napad i trece sta je uvaljao par golova iz slobodnjaka. Alonso je Alonso, igrac za kojeg vrijede identicne napisane stvari od pocetka koje se pisu. On bi u 80-tim bio medju najboljim na svijetu, ali moderna igra ne trpi nedostatak motorike, energije, trkacke deficite, ne trpi bekove koji ne mogu probijati niti se braniti 1 na 1. Bas to sto mi nemamo nijednog postenog beka nas i onemogucava da igramo s 4 pozadi kao vecina ostalih. Ako vam znaci sta, Moses je ove godine jos gori od Alonsa, ocaj. Mislim, taj komentar je na nivou nekog ko bi pogledo 5 utakmica u sezoni, pa ono.. A ne nekog ko prati sve iz dana u dan. Upo je tako i Bellerin jbga prije par godina na desnu stranu, jednostavno se desi. Ma ja bio ironican bolan. Drag je meni Alonso jer uvek da sve od sebe, trudi se kolko moze i igra koliko zna. Sad sto on zna manje nego sto je potrebno za klub velicine Celsija to je druga prica. Ja licno bih birao Bena Dejvisa pre njega. Eto. Prijavi
18. april 2018.8 god. comment_281174 Nek se ja jednom sa Wiseyom složim :D potpisujem svaku tvoju reč :D Prijavi
9. maj 2018.8 god. comment_281375 Sad ce opet neko reci, dao gol dobar je hehehh Emerson odigra 3 tekme ekstra, ovaj opet vrati mrtvaca Alonsa u prvu koji ne moze kraj cunja probiti. Prijavi
17. august 2018.8 god. comment_283406 Nema sanse, uzalud im je sad da idu po igrače za koje mi nemamo zamjenu, ima Emerson a ko ce biti backup emersonu? Neka na prvotimce bilo koji klub zaboravi, mogu samo Drinkwatera dobiti. Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283440 Samo nastavi da trpas. Tebi Realov dres, nama fina lovica i svi srecni. Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283443 Upravo tako..i nadam se tom scenariju sto prije, jer je standardno kriminalan u svojim obrambenim potezima i kretnjama, uzas.. I eto sve zakamuflira sa pokojim slobodnjakom, i ovako golom kao jucer ..pa neki ljudi kao npr i moj prijatelj jedan pljuju po meni sto ja pljujem po Alonsu, a ne odgledaju utakmicu vec samo isprati livescore gdje pise gol i asist a to sto je konstantno metez u obrani velikim dijelom njegovom krivicom, to nikome nista.. Mada i ostali u obrani dosta losoh reakcija..valjda bude bolje dok se uigra jos sve Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283501 https://twitter.com/BlueNawaz/status/1031069568238645249?s=19 Not so fun fact. Prijavi
26. august 2018.8 god. comment_283570 Mislim da je uz Marcela najbolji lijevi bek u napadu, koliko god to cudno i smijesno zvucalo. Odbrana je skroz druga prica. Prijavi
26. august 2018.8 god. comment_283582 Treba nam takticka varijanta za jurenje rezultata u kojoj on igra izrazitog napadaca. Prijavi
26. august 2018.8 god. comment_283583 Moga bi on i za inače preselit na mjesto napadača umjesto Morate Prijavi
1. septembar 2018.8 god. comment_283633 Asistirao dobar je, i on je kao Azpilicueta, mnogo su slični, obojica su Španci, igraju na bekovskim pozicijama, obojica trče u odbrani i idu napred rekreativno, nije uzalud pozvan u Del Bosqueovu reprezentaciju za Evropsko. Prijavi
20. oktobar 2018.7 god. comment_284135 ma samo ti simuliraj picka ti materina, lik lezi minutu i valja se a martial pored njega zabija gol Prijavi
20. oktobar 2018.7 god. comment_284139 Kakav idiot, prevrce se tamo 3 minute dok ljudi zabijaju gol kraj njega.. i onda naravno ustaje jer mu nista nije bilo, malo ga nagazio Lukaku. Zadnjih 15 minuta je umro, nije mogao potrcati uopste.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
20. oktobar 2018.7 god. comment_284140 Najlosiji bek koji igra u nekom top klubu, daleko najlosiji. Prijavi
24. oktobar 2018.7 god. comment_284177 A mislio sam da postoje sanse da se dovede novi bek. Sta li vide u ovom, nikako, ali bas nikako mi nije jasno? Niti driblinga, niti brzine, niti centarsuta, niti je defanzivno dobar ali drzi mjesto u prvoj postavi jos i novi ugovor dobije. Izgleda da ce prije Hazard na klupu nego ovaj. Prijavi
24. oktobar 2018.7 god. comment_284178 Kupio ih s par golova, jebes sve ostalo. Ko da igrica igraju.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.