Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 685
  • Pregledi 43,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument.

• Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Treba ostaviti ovog isprdka ali zato prodavati i posuđivati Colwilla, Gilmoura i Gallaghera, tako se to radi 

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...
Taj ko je odlucivao o tome je nista drugo do slijep covjek.

Ovaj igrac je sranje, koji zamaze oci javnosti s kakvim slobodnjakom (jedino sto covjek kvalitetno odradi).

Slab u odbrani, naprijed nista ne zna, spor, bez driblinga, okretan kao da ima 300kg i da ne nabrajam vise. I kao takav da bude u timu sezone, hahaha. Svasta.

Covek usao u tim godine, a nama ne valja...

Usao je u tim sezone na konto par stvari, a to su nedostatak kvalitete na toj poziciji  (Mendy se povrijedio, Kolasinac otiso kod Wengera), zatim cinjenice da je igro s mnogo manje odgovornosti nazad i slobode da ide u napad i trece sta je uvaljao par golova iz slobodnjaka.

Alonso je Alonso, igrac za kojeg vrijede identicne napisane stvari od pocetka koje se pisu. On bi u 80-tim bio medju najboljim na svijetu, ali moderna igra ne trpi nedostatak motorike, energije, trkacke deficite, ne trpi bekove koji ne mogu probijati niti se braniti 1 na 1. Bas to sto mi nemamo nijednog postenog beka nas i onemogucava da igramo s 4 pozadi kao vecina ostalih. Ako vam znaci sta, Moses je ove godine jos gori od Alonsa, ocaj.

Mislim, taj komentar je na nivou nekog ko bi pogledo 5 utakmica u sezoni, pa ono.. A ne nekog ko prati sve iz dana u dan. Upo je tako i Bellerin jbga prije par godina na desnu stranu, jednostavno se desi.

Usao je u tim sezone na konto par stvari, a to su nedostatak kvalitete na toj poziciji (Mendy se povrijedio, Kolasinac otiso kod Wengera), zatim cinjenice da je igro s mnogo manje odgovornosti nazad i slobode da ide u napad i trece sta je uvaljao par golova iz slobodnjaka.

Alonso je Alonso, igrac za kojeg vrijede identicne napisane stvari od pocetka koje se pisu. On bi u 80-tim bio medju najboljim na svijetu, ali moderna igra ne trpi nedostatak motorike, energije, trkacke deficite, ne trpi bekove koji ne mogu probijati niti se braniti 1 na 1. Bas to sto mi nemamo nijednog postenog beka nas i onemogucava da igramo s 4 pozadi kao vecina ostalih. Ako vam znaci sta, Moses je ove godine jos gori od Alonsa, ocaj.

Mislim, taj komentar je na nivou nekog ko bi pogledo 5 utakmica u sezoni, pa ono.. A ne nekog ko prati sve iz dana u dan. Upo je tako i Bellerin jbga prije par godina na desnu stranu, jednostavno se desi.

Ma ja bio ironican bolan.
Drag je meni Alonso jer uvek da sve od sebe, trudi se kolko moze i igra koliko zna. Sad sto on zna manje nego sto je potrebno za klub velicine Celsija to je druga prica.

Ja licno bih birao Bena Dejvisa pre njega.
Eto.
  • 3 sedmice kasnije...

Sad ce opet neko reci, dao gol dobar je hehehh

Emerson odigra 3 tekme ekstra, ovaj opet vrati mrtvaca Alonsa u prvu koji ne moze kraj cunja probiti.

• 3 mjeseca kasnije...

Navodno ce Real probati da ga dovede...

Nema sanse, uzalud im je sad da idu po igrače za koje mi nemamo zamjenu, ima Emerson a ko ce biti backup emersonu?

Neka na prvotimce bilo koji klub zaboravi, mogu samo Drinkwatera dobiti.

Upravo tako..i nadam se tom scenariju sto prije, jer je standardno kriminalan u svojim obrambenim potezima i kretnjama, uzas..

I eto sve zakamuflira sa pokojim slobodnjakom, i ovako golom kao jucer ..pa neki ljudi kao npr i moj prijatelj jedan pljuju po meni sto ja pljujem po Alonsu, a ne odgledaju utakmicu vec samo isprati livescore gdje pise gol i asist a to sto je konstantno metez u obrani velikim dijelom njegovom krivicom, to nikome nista..

Mada i ostali u obrani dosta losoh reakcija..valjda bude bolje dok se uigra jos sve

Asistirao dobar je, i on je kao Azpilicueta, mnogo su slični, obojica su Španci, igraju na bekovskim pozicijama, obojica trče u odbrani i idu napred rekreativno, nije uzalud pozvan u Del Bosqueovu reprezentaciju za Evropsko.

• 1 mjesec kasnije...
Kakav idiot, prevrce se tamo 3 minute dok ljudi zabijaju gol kraj njega.. i onda naravno ustaje jer mu nista nije bilo, malo ga nagazio Lukaku.

Zadnjih 15 minuta je umro, nije mogao potrcati uopste.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

A mislio sam da postoje sanse da se dovede novi bek. Sta li vide u ovom, nikako, ali bas nikako mi nije jasno?

Niti driblinga, niti brzine, niti centarsuta, niti je defanzivno dobar ali drzi mjesto u prvoj postavi jos i novi ugovor dobije.

Izgleda da ce prije Hazard na klupu nego ovaj.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.