19. april 2023.3 god. comment_344271 Sta serere vi? To da su nam igraci go kurac jesu, al da zalite za ovim panjom mi nije nikako jasno. Prijavi
19. april 2023.3 god. comment_344272 Ma Alonso je imao barem svoje prednosti, ovi imaju samo mane i nista vise. Alonso kad je zdrma ljevicom u šesnaestercu to je 99% gol. Da se razumijemo Alonso je kanister al Cucurella nista nije uradio da ga dostojno zamjeni. Prijavi
24. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_361181 Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument. Prijavi
24. decembar 2024.1 god. comment_361183 Jebeš mu sve ako se ne bi najbolje snašao kao napadač, ima šut, visinu nije preterano brz Prijavi
24. decembar 2024.1 god. comment_361184 1 hour ago, Corto Maltese said: Jebeš mu sve ako se ne bi najbolje snašao kao napadač, ima šut, visinu nije preterano brz pa mogao je kod nas odigrati par utakmica u napadu, ali ne znamo zasto ga nisu tu gurali. dok sa drugim igracima su mjenjali svakakve pozicije. Alonso mozda ne bi imao dobro kretanje kao napadac, ali bi sigurno iskoristio dobro prilike jer je imao dobar i precizan sut. Prijavi
11. maj11. maj comment_372485 On 12/23/2024 at 8:57 PM, Whisper said: Da je Mareski Alonso, bili bi prvi svega mi. Odmah mi je naumpao kada je Cucurella promasio onaj sut protiv Liverpula. Alonso ono zabija 9 od 10 puta. Prijavi
11. maj11. maj comment_372486 Brat je imao svojih mana ali nam je doneo vise bodova protiv najvecih timova od vecine napadaca koji su igrali za klub. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.