28. novembar 2016.9 god. comment_263314 Mislim da se ta želja da se pokuÅ¡a s njim umjesto Alonsa temelji na tome da je on brži i eksplozivni igraÄ vjerovatno bolji u igri prema napred, sjećamo se da je ulazio na beka kada smo jurili rezultat pa je imao nekih hrabrih prodora prema napred, pa ga sada ljudi ubacuju u kombinacije. Nemam niÅ¡ta protiv da mu se pruži Å¡ansa ako je opcija ali Alonso je sigurno taktiÄki potkovani igraÄ, takoÄ‘e solidno igra. Prijavi
29. novembar 2016.9 god. comment_263323 Neslazem se bas da smo tu najslabiji.Za sljedecu sezonu koju bi trebali igrat jos i LP otvara se rupa u obrani.Eventualno povlacenje terrya i odlazak ivanovica ostavlja nas na 4 stopera(racunam tu i azpija), a tri stopera igraju u prvoj postavi.Jos nemamo pojma ni na sto ce zouma licit sad kad se vrati.Sve u svemu trebaju backupi na dosta pozicija jer ce se igrati dosra vise utakmica,moses i alonso svakako obojica trebaju dobrog igraca za rotaciju a i cisto da se zaostri konkurencija na pozicijama malo.Antonio iz west hama mi se cini ko vrhunska alternativa mosesu , a za lijevu stranu nemam blage veze ko bi mogo.Jos jedan centralni veznjak koji ce biti koristan(mikelu je ocito odzvonilo,kao i fabregasu,rlca nema nigdje a chalobah ude i solidno to pokrije) i ipak vec izraden igrac za utakmice i u europi(verrati idealan).sto se napada tice tu imamo michya za rotaciju s costom, ali za krila nemam pojma .treba rjesit oce li conte racunat na williana i oscara i onda pogledat.dobro bi doso neki mladi perspektivni krilni igrac.ali za tu poziciju nema straha jer bar na tim pozicijama trenutno u svijetu ima odlicnih igraca (od mora ,carasca pa sve do onih silnih dembelea ) Prijavi
29. novembar 2016.9 god. comment_263329 Odigra par dobrih meceva odmah je odlican igrac, sjajno se uklapa u taktiku, dopunjuje odlicno sa Azarom... Jedna losa i postade promasaj. Klasika. Prijavi
29. novembar 2016.9 god. comment_263332 Ma dobar je Alonso, s vremenom će bit i sve bolji, ne treba ga mjenjat... Prijavi
30. novembar 2016.9 god. comment_263352 Ma jest dobar Alosno, naravno da jeste, nije da ne igra lijepo. Ali evo neÅ¡to ću vam reći. Ryan Bertrand, naÅ¡ omladinac. Stvarno odliÄno igra na toj poziciji u Sotonu/Sunderlandu (ne znam toÄno znam da je neki crveno-bijeli klub). Å ta vi mislite kako bi se Bertrand snaÅ¡ao na ovoj Marcosovoj poziciji u ovoj Conteovoj formaciji 3-4-3 da je ostao u klubu? Ja vjerujem da bi to dobro izgledalo, ima on finu tehniku za beka i može igrati prema naprijed. Prijavi
10. decembar 2016.9 god. Autor comment_263694 Samo da ostane zdrav https://twitter.com/ChelseaFC/status/792802167488913410 Prijavi
10. decembar 2016.9 god. comment_263696 Od tih, jedino bih prihvatio Ainu, i to kao desnog wingbacka, za lijevo se stvarno nema opcije, mozda pozvati jay da silvu u prvi tim, on bi bio savrsen za ove formacije :D Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264038 Citam sinoc Alonso pretrcao 12,59 kilometara, najvise od svih igraca na terenu. Uz to imao najvise sprinteva. Svaka cast, mozda nije sami vrh vrhova od igraca ali borbenost i trku mu ne moze niko sporiti. Uz to, ima zavidnu tehniku za tako visokog igraca. Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264045 Ma sta nije, tekmu protiv Sunderlanda razvalio ofanzivno, opet je malo visio defanzivno, ali koliko je imao ubacaja, stalno se nudio, svaka mu cast. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264719 http://metro.co.uk/2017/01/01/chelsea-star-marcos-alonso-sparks-injury-fears-on-snapchat-ahead-of-tottenham-hotspur-clash-6354866/ Valjda će biti spreman za Tottenham.. Prijavi
1. januar 2017.9 god. Autor comment_264720 Ma igraće, injekcija i ćao. Tekma je prebitna da bi krenuli s Banetom desno I Azpijem lijevo. Prijavi
2. januar 2017.9 god. comment_264734 Meni iz tekme u tekmu sve bolji i bolji ne znam za vas taÄno ga ne bih ni mijenjao samo da je naci nekoga da uskoci umjesto njega kad se on umori Prijavi
4. januar 2017.9 god. comment_264855 A ja glupog igraca u picku materinuPoslano sa mog SM-G900F koristeći TapatalkA ja kretena u picku materinu, treba mu neko reci da je na terenu. Uplasen isto picka.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
4. januar 2017.9 god. comment_264859 Bolje igraca smo dali na posudbu, nista bolji od Babe Rahmana nije. Prijavi
4. januar 2017.9 god. Autor comment_264860 Na bljeskove kroz ovih 13 utakmica je pokazivao da zna igrati, ali nažalost nije to klasa igraÄa kakva nama treba na lijevom beku. PlaÅ¡im se da poslije ove tekme Azpi ne preÄ‘e lijevo, a Bane umjesto njega zaigra desno. Prijavi
4. januar 2017.9 god. comment_264862 Mene vise plasi da mi ne kupimo nekog novog na njegovoj poziciji. Prijavi
4. januar 2017.9 god. comment_264863 Meni nije jasno samo sto se odmah nakon jednog poraza mijenja toliko radikalno misljenje o nekim igracima?! Prijavi
4. januar 2017.9 god. comment_264864 Nisam imo neko visoko misljenje i dok smo pobjedjivali, od samog pocetka sam rekao da nista nije bolji od Babe Rahmana i stajim iza toga. Prijavi
4. januar 2017.9 god. comment_264868 Meni nije jasno samo sto se odmah nakon jednog poraza mijenja toliko radikalno misljenje o nekim igracima?! Zato kažem da treba biti oprezan sa takvim prognozama... Å to se Alonsa tiÄe, imao je nekoliko solidnih partija, ali u suÅ¡tini prosek. Prijavi
10. januar 2017.9 god. comment_265257 https://twitter.com/sjstandardsport/status/818805384815198208?ref_src=twsrc%5Etfw Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265483 Razvalio danas. Kad posle ove utakmice odmah stigne ponuda iz Kine :) Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265485 Koja utakmica svaka cast momak je jako koristan kao lijevo krilo koje se ubacuje u sredinu haha Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.