20. septembar 2020.6 god. comment_302550 Najozbilinije mislim, ali ovaj danas je bas svaki pas dodao nazad. Nije ja mislim imao bas ni jedan jedini prema naprijed. Siguran sam da je u ligi najlosiji lijevi bek u ligi. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302555 Ma frajer igro za Sunderland u sezoni kad su ispali, šta očekivat od ovakvog debila. Jedina dobra sezona, kad je Conte promijenio formaciju pa protivnički treneri nisu znali naći odgovor. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302603 Najozbilinije mislim, ali ovaj danas je bas svaki pas dodao nazad. Nije ja mislim imao bas ni jedan jedini prema naprijed. Siguran sam da je u ligi najlosiji lijevi bek u ligi. Ne može Kolašinac ovoliko lopti da vrati koliko ovaj može. U odbrani čak i bolje od očekivanog (očekivanja su mi bila baš niska). Prijavi
26. septembar 2020.6 god. comment_303088 Ne znam šta se više eksperimentiše sa ovim invalidom. Čovjeku jednostavno više ne treba davati šansu.. Po mogućnosti prodati. Prijavi
26. septembar 2020.6 god. comment_303091 Bukvalno mrzim ovog igraca, ne mogu ga smislit. Najmrzi igrac u historiji kluba. Prosto koci ekipu u svakom pogledu. Prijavi
26. septembar 2020.6 god. comment_303125 Seli se on na klupu kad se Chilwell vrati. Taman sam razmisljao da je Alonso ok kao squad igrac i da moze igrati protiv ovih kikiriki klubova, posto jelte nemaju obicno brza krila koja mogu da prave budalu od njega i posto je kao koristan u napadu, ali izgleda da ni u napadu vise nista ne moze da uradi. Prijavi
26. septembar 2020.6 god. comment_303129 Toliko je loš bio da ga je i Višković kritikovao tokom prenosa. Na kraju kaže šteta je što ga niko nije stavljao na krilo. Pa to bi bilo najsporije krilo u historiji sporta. Prijavi
26. septembar 2020.6 god. comment_303134 Ali wba ima brza krila, diangana i pereira su bas brzi. Prijavi
26. septembar 2020.6 god. comment_303140 Tanak je danas bio dosta, jest se poboljsao u drugom dijelu kao i ostatak tima al je bas defanzivno visio. Imam osjecaj da igramo sa 4 pozadi i da on igra tog lijevog beka, puhalo bi samo tako. Spor je u picku materinu, a nije ni nesto fizicki jak. Ali dosta je dobar tehnicar za tako visokog igraca + ima dug korak, zato je za ovog wing backa sasvim solidan. Prvi post na ovoj temi, jos kad je tek dosao i par utakmica odigrao. Nista se promijenilo nije, sem sto je igra sa wing backovima procitana i Alonso vec odavno stvar proslosti. Prijavi
26. septembar 2020.6 god. comment_303155 Ajayi(štoper) gurne čovjek sebi 10 metara loptu u for, Alonso ispred njega 5 metara i opet ga prestigne i onda napravi faul za žuti. Nosi ga u Italiju kod Contea jebo mu on mater u šupak. Prijavi
26. septembar 2020.6 god. comment_303156 Toliko je loš bio da ga je i Višković kritikovao tokom prenosa. Na kraju kaže šteta je što ga niko nije stavljao na krilo. Pa to bi bilo najsporije krilo u historiji sporta. Ne seri da ga je Visko kritikovao. :O 2020 je stvarno kraj sveta :O Prijavi
26. septembar 2020.6 god. comment_303160 Morao ga je kritikovati kad čim ga spomene ovaj napravi glupost da ti mozak stane u momentu. Prijavi
26. septembar 2020.6 god. comment_303185 Goni ovog panja iz kluba, treba ga pokloniti nekoj ekipi za dzabe. Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303291 Haman mu je Lampard jebo mamicu. Vjerovatno vise ne zaigra za Chelsea Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303292 Ako neko nađe onaj video kad ga pretrčava Ayaji (ili ko već) neka nam postavi ovdje. Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303295 Haman mu je Lampard jebo mamicu. Vjerovatno vise ne zaigra za Chelsea Trebao je to jos ranije uraditi nije ovo prva utakmica koju Alonslow igra za protivnike, ni po cemu ne zasluzuje da bude vise dio tima. Prodati ga u Italiju, ako treba i u Seriju B samo da se rjesimo ove neznalice. Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303297 https://twitter.com/Arrizabalager/status/1310645563021570049?s=19 :hljeb: :D Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303298 Kazu da Lamparda nikad nisu vidjeli toliko ljutog. Jebo mu je izgleda sve. Izgledao Alonso k'o da ga boli kurac za utakmicu, ostatak meca gledao u busu, nije sa ostalim igracima sa klupe. Uglavnom gotova je karijera i za Alonsa kao i za Rudigera. Idemo dalje. Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303299 ma da, sad mu kriv Alonso, pa on ga je stavio, mani me molim te, ti si trener, preuzmi odgovornost onda Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303300 Pored azpia on poceo s alonsom. Da je 3 autogola zabio nije se on sam stavio da igra Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303301 Jbg, ocekujes od igraca da pokaze volju kao ostali, a ne da te boli kurac. Uglavnom nece vise igrati i to je to. Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303302 sine, ti si dao kapitensku traku liku koji je odradio dva treninga posle karantina, nije meni čak problem i to što desilo, fudbal je to, jbg ali nemoj sad kroz medije da mi puštaš te tračeve, doduše, možda ima likova sad koji hoće na taj način da operu lamparda ja stvarno ništa ne zameram Alonsu, pa tog su pretrčavali još dok je igrao u Sanderlendu, nisam sigurno od njega očekivao nešto novo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.