14. januar 2017.9 god. comment_265494 Prepao se konkurencije u vidu Ake i odma' poÄeo pružati odliÄne partije :p Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265512 Strasna partija, zasluzio MOTM. Jbt umalo da bek zabije hattrick, pa ne znam kad se to desilo zadnji put na utakmici Premiershipa. Steta sto onaj volej nije usao. Inace fascinantno kakvu tehniku ima za tako visokog igraca, govorim to otkako je zaigrao. Steta sto nije malo brzi i jaci. Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265515 Meni je fascinantno to sto ima dobar tajming i osjecaj za igru u napadu, jer da se primjetiti da cesto ucestvuje u zadnjoj trecini terena, a kada se igra odvija po desnoj strani on se cesto nadje i u 16 metara. Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265520 Alonso standardno dobar u napadu, samo sto je ovaj put bio dosta blizi golu i iskoristio prilike. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265596 http://www.bbc.com/news/uk-england-manchester-13266141 Tek nedavno ovo vidjeh.. Dobro se izvukao na kraju, prosao samo sa kaznom. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265623 Mora popraviti ovaj svoj Å¡ut jebeni i izgleda da lagano ide ka tome, prvi gol odliÄan, drugi je imao sreće i volej mu je bio jako dobar. Ali sjećam se prije jebo majku kad god da pokusa neki sut iz daljine ili desnom nogom ne daj Bože Äesto to zavrsi traljavo ko da ne potrefi loptu kako treba ali evo popravlja se i ojaÄao je malo fiziÄki Äini mi se u glavnom mnogo bolji igraÄ sad nego na poÄetku sezone. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265630 Å¡ta smo doživeli, da raspravljamo o tome kako bek mora da ima bolji Å¡ut a do juÄe se Azpi igrao igre "ko predje centar da mu umre keva" Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265632 ovaj igra toplo hladno, uglavnom ako bude konzistentniji u svojim igrama definitivno ce biti dobar wing back, nije nesto brz al moze dosta trcat i svida mi se sto je s obzirom na svoju visinu dobar tehnicar, zna dosta s loptom i ima dobar centarsut. Definitivno nam fali takvih igraca jer pored naseg nekreativnog i drvenog veznog reda dobro je barem imati nekog tko ima solidnu tehniku.. Ovo se odnosi kada igramo bez fabregasa Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265635 Å¡ta smo doživeli, da raspravljamo o tome kako bek mora da ima bolji Å¡ut a do juÄe se Azpi igrao igre "ko predje centar da mu umre keva" Mi Azpija treba da u Å¡upak ljubimo koliko se Äovjek napatio kao lijevi bek :D Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267076 Danas nije presao centra skoro, u defanzivi je drzao poziciju i nisu ga predriblali. Ali prema naprijed je ocajan bio, nista ponudio nije, ko kad je Mourinho Davea gurao lijevo. Imao je puno prostora iza ledja Hazarda, pogotovo jer je Clyne ulazio u sredinu i svjesno mu pustao stranu a ovaj to nije iskoristio jer nema fizikalije. Kako ga je Clyne otresao pred kraj utakmice tamo na aut liniji, ono je tuzno bilo za igraca njegove visine i snage. Moses je puno agilniji u napadu, uvijek nudi rjesenje, nudi igracima priliku za taj dijagonalni pas da se rasiri protivnicka odbrana a stize i nazad zatvarati. Vide se nedostaci kod Alonsa u ovakvim utakmicama opet. Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267079 Opet se usro protivnika ko i u svakoj velikoj utakmici,na ljeto dovesti dobrog lijevog beka njega na klupu i vozdra.U prvom poluvremenu jedno taÄno dodavanje nije imao. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267501 Kakav skok, odlican gol i raznio onog balavca Arsenalovog. Bravo Alonso!Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267510 Pohvale za Alonsa, osim gola takoÄ‘e odliÄna partija. Nije vezan za aut liniju, isprati napad maksimalno ulaskom u sredinu. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267553 Udario temelje i zacementirao mjesto u prvih 11 zadugo... Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267560 Koliko god imao ogranicenja, vrhunski inteligentan igrac sto se tice ubacjvanja i tajminga i vise nego dobar u igri sa loptomSent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
8. april 2017.9 god. comment_269967 lijevi bek, i već 5 golova zabio ima mjesta joÅ¡ za napredak, nadam se da će se popraviti u defanzivi, za ostalo nemam prigovora, konaÄno da imamo jebenog beka koji zna loptu ubaciti u 16terac, svaki njegov ubacaj, prijetnja je po golu. kad se samo sjetim baneta, mislio sam da nikad necemo imati beka koji zna ubaciti Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269979 Ma prespor je u pm, ne znam sta da kazem za njega, nije nikako prodoran, a i u odbrani ga svaki iole brz igrac jebe kako hoce. Nadomjesti on to tu i tamo inteligencijom i postavljanjem, al dal je dovoljno za evropsku scenu, mislim da nije Al dugo nismo imali boljeg izvodjaca slobodnih zasigurno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.