Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 685
  • Pregledi 43,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument.

• Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Treba ostaviti ovog isprdka ali zato prodavati i posuđivati Colwilla, Gilmoura i Gallaghera, tako se to radi 

Objavljene slike

Strasna partija, zasluzio MOTM. Jbt umalo da bek zabije hattrick, pa ne znam kad se to desilo zadnji put na utakmici Premiershipa.

Steta sto onaj volej nije usao.

Inace fascinantno kakvu tehniku ima za tako visokog igraca, govorim to otkako je zaigrao. Steta sto nije malo brzi i jaci.

Meni je fascinantno to sto ima dobar tajming i osjecaj za igru u napadu, jer da se primjetiti da cesto ucestvuje u zadnjoj trecini terena, a kada se igra odvija po desnoj strani on se cesto nadje i u 16 metara.

Mora popraviti ovaj svoj šut jebeni i izgleda da lagano ide ka tome, prvi gol odličan, drugi je imao sreće i volej mu je bio jako dobar. Ali sjećam se prije jebo majku kad god da pokusa neki sut iz daljine ili desnom nogom ne daj Bože često to zavrsi traljavo ko da ne potrefi loptu kako treba ali evo popravlja se i ojačao je malo fizički čini mi se u glavnom mnogo bolji igrač sad nego na početku sezone.

ovaj igra toplo hladno, uglavnom ako bude konzistentniji u svojim igrama definitivno ce biti dobar wing back, nije nesto brz al moze dosta trcat i svida mi se sto je s obzirom na svoju visinu dobar tehnicar, zna dosta s loptom i ima dobar centarsut. Definitivno nam fali takvih igraca jer pored naseg nekreativnog i drvenog veznog reda dobro je barem imati nekog tko ima solidnu tehniku.. Ovo se odnosi kada igramo bez fabregasa 

• 2 sedmice kasnije...

Danas nije presao centra skoro, u defanzivi je drzao poziciju i nisu ga predriblali. Ali prema naprijed je ocajan bio, nista ponudio nije, ko kad je Mourinho Davea gurao lijevo. Imao je puno prostora iza ledja Hazarda, pogotovo jer je Clyne ulazio u sredinu i svjesno mu pustao stranu a ovaj to nije iskoristio jer nema fizikalije. Kako ga je Clyne otresao pred kraj utakmice tamo na aut liniji, ono je tuzno bilo za igraca njegove visine i snage.

Moses je puno agilniji u napadu, uvijek nudi rjesenje, nudi igracima priliku za taj dijagonalni pas da se rasiri protivnicka odbrana a stize i nazad zatvarati. Vide se nedostaci kod Alonsa u ovakvim utakmicama opet.

Opet se usro protivnika ko i u svakoj velikoj utakmici,na ljeto dovesti dobrog lijevog beka njega na klupu i vozdra.U prvom poluvremenu jedno tačno dodavanje nije imao.
Koliko god imao ogranicenja, vrhunski inteligentan igrac sto se tice ubacjvanja i tajminga i vise nego dobar u igri sa loptom

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• 2 mjeseca kasnije...

lijevi bek, i već 5 golova zabio

tumblr_oo3owu1Txe1shaydvo3_r1_500.gif

ima mjesta još za napredak, nadam se da će se popraviti u defanzivi, za ostalo nemam prigovora, konačno da imamo jebenog beka koji zna loptu ubaciti u 16terac, svaki njegov ubacaj, prijetnja je po golu. kad se samo sjetim baneta, mislio sam da nikad necemo imati beka koji zna ubaciti

Ma prespor je u pm, ne znam sta da kazem za njega, nije nikako prodoran, a i u odbrani ga svaki iole brz igrac jebe kako hoce. Nadomjesti on to tu i tamo inteligencijom i postavljanjem, al dal je dovoljno za evropsku scenu, mislim da nije Al dugo nismo imali boljeg izvodjaca slobodnih zasigurno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.