9. april 2017.9 god. comment_269981 Pa fazon je bas u tome sto i ne izvodi prekide/kornere Jebote kad se setim da nama Pedro i Fabregas izvode kornere, cak sam i Azara video Koma :D Jos kaze da je njegova porodica bila na tribinama sa gostujucim navijacima :D Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269982 Izvodi u zadnje vrijeme stalno ove s desne strane prekide, mada bi mogao i ostale, ubacaje, al opet ima visinu bolje da je pred golom a za takve prekide imamo williana, tj imali smo dok nije na klupi zavrsio I meni se isto smuci kad vidim tu trojicu, hazard nikako ne bi trebao Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269983 Ima ljevicu strasnu i odlican je tehnicar cime donekle kompenzira ocigledne fizicke nedostatke. Pitanje je je li to dovoljno za najvece domete, i mozemo li pronaci boljeg igraca a na Alonsa se osloniti u rotaciji. Svakako dogodine treba jos jedan ljevak na toj poziciji.Prelijep slobodnjak jucer.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269986 Normalno da uvek moze bolje, pa nisu ovi iz kluba sisali vesla, lepo pise u desitini tekstova iz Telegrafa da klub trazi boljeg igraca na toj poziciji Ali treba imati u vidu da je on doso kao panic buy, iskreno treba da se sutiramo u dupe sa njim, kako smo imali neke epizodiste tip del Orno, Bularuz i slicni pavijani ovaj krakati je velemajstor za njih :D Prijavi
22. april 2017.9 god. comment_270307 IgraÄ za male utakmice.Volio bih da Ake zauzme njegovo mjesto. Prijavi
12. august 2017.9 god. comment_273902 Alonso je mozda i najbolji bio danas. Odlicno je odigrao. Izuzetno inteligentan igrac, steta sto mu je agilnost slabija strana. Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274179 Odigrao odliÄno,dva fina gola.U odbrani takoÄ‘er bio dobar. Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274204 Wisey na aparatima :D? Inace svaka cast na golovima, ponovo slobodnjak perfekcija kao protiv Bournemoutha prosle godine. Izgleda ovaj nameracio 10 komada uvaljati ove sezone. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274205 Nema potrebe da se pitas sto sam te prozvao, kad svi znamo da ti je Alonso prvi na udatu uvijek. Nego covjek zaista igra dobro, to sto nije pretjerano brz i tehnicki nadaren nadoknadjuje svojim visokim fudbalskim IQ, citanje igre i tajming prilikom ukljucivanja u napadacke akcije su skoro pa savrseni. Pa i proslu utakmicu protiv Burnleya je bio nas najopasniji igrac. Lik ce u dvije sezone dati vise golova nego sto ce, primjera radi, Kolasinac i Alex Sandro kombinovano dati za citavu karijeru. Ali dobro... Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274207 Bilo bi super da postoje leteće izmene, i da samo ulazi kad treba da se Å¡utira slobodan udarac. Drugi gol je bio kiks Llorisa realno. Fascinantno kako golovi lako zamažu oÄi svima i kako menjaju priÄu, i dalje su ga lako pretrÄavali u odbrani. Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274208 Normalno da ce dati, igra wing backa i Conte ga gura prema naprijed jer ima Kantea i 2 stopera iza sebe da ga kompenzuju u defanzivi.A et procitaj sta sam uvijek pisao za Alonsa, cinjenica jeste da je to limitiran igrac, ne u smislu tehnike nego fizickih sposobnosti. Prosle godine u istoj ovoj utakmici ga je Walker pojeo, kao i Clyne i jos par fizicki snaznih bekova.Ja tu dajem naklon Conteu koji je i takvom igracu nasao mjesto u ovoj ekipi ali pitam te sta mislis zasto su se nudile tolike cifre bas za tog Sandra? Nije Conte slijep da ne vidi neke stvari. Na udaru je uvijek kad ne moze probiti kraj cunja kamoli igraca, a ima dosta slobode prema naprijed.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274210 Nije Alonso savrsen igrac, ali odradjuje svoj posao i vise nego dobro. Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274216 Sa ovim Alonsom tacno se ne zna sta s njim. Lik je odlican u ofanzivi, ali za odbrane slabo skroz. Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274363 Kolika su mu usta, može loptu ustima prenijeti do gola. Prijavi
28. septembar 2017.9 god. comment_275386 Sinoc otisao skroz na desnu stranu i asistirao Michyiu za pobjedu Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. comment_275873 Kako je ovaj covjek ocajan, limitiran do bola. Prolaze kraj njega ko da ga nema na terenu a o tome da on nekog pretrci da i ne pricam :D Al et uvaljace neki gol i onda ce me kao citirati ovdje eksperti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.