Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 685
  • Pregledi 43,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument.

• Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Treba ostaviti ovog isprdka ali zato prodavati i posuđivati Colwilla, Gilmoura i Gallaghera, tako se to radi 

Objavljene slike

Izvodi u zadnje vrijeme stalno ove s desne strane prekide, mada bi mogao i ostale, ubacaje, al opet ima visinu bolje da je pred golom a za takve prekide imamo williana, tj imali smo dok nije na klupi zavrsio I meni se isto smuci kad vidim tu trojicu, hazard nikako ne bi trebao
Ima ljevicu strasnu i odlican je tehnicar cime donekle kompenzira ocigledne fizicke nedostatke. Pitanje je je li to dovoljno za najvece domete, i mozemo li pronaci boljeg igraca a na Alonsa se osloniti u rotaciji. Svakako dogodine treba jos jedan ljevak na toj poziciji.

Prelijep slobodnjak jucer.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Normalno da uvek moze bolje, pa nisu ovi iz kluba sisali vesla, lepo pise u desitini tekstova iz Telegrafa da klub trazi boljeg igraca na toj poziciji

Ali treba imati u vidu da je on doso kao panic buy, iskreno treba da se sutiramo u dupe sa njim, kako smo imali neke epizodiste tip del Orno, Bularuz i slicni pavijani ovaj krakati je velemajstor za njih :D
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Alonso je mozda i najbolji bio danas. Odlicno je odigrao. Izuzetno inteligentan igrac, steta sto mu je agilnost slabija strana. 

• 2 sedmice kasnije...

Wisey na aparatima :D

?

Inace svaka cast na golovima, ponovo slobodnjak perfekcija kao protiv Bournemoutha prosle godine. Izgleda ovaj nameracio 10 komada uvaljati ove sezone.

Nema potrebe da se pitas sto sam te prozvao, kad svi znamo da ti je Alonso prvi na udatu uvijek.

Nego covjek zaista igra dobro, to sto nije pretjerano brz i tehnicki nadaren nadoknadjuje svojim visokim fudbalskim IQ, citanje igre i tajming prilikom ukljucivanja u napadacke akcije su skoro pa savrseni. Pa i proslu utakmicu protiv Burnleya je bio nas najopasniji igrac. Lik ce u dvije sezone dati vise golova nego sto ce, primjera radi, Kolasinac i Alex Sandro kombinovano dati za citavu karijeru. Ali dobro...

Bilo bi super da postoje leteće izmene, i da samo ulazi kad treba da se šutira slobodan udarac. Drugi gol je bio kiks Llorisa realno. Fascinantno kako golovi lako zamažu oči svima i kako menjaju priču, i dalje su ga lako pretrčavali u odbrani.

Normalno da ce dati, igra wing backa i Conte ga gura prema naprijed jer ima Kantea i 2 stopera iza sebe da ga kompenzuju u defanzivi.
A et procitaj sta sam uvijek pisao za Alonsa, cinjenica jeste da je to limitiran igrac, ne u smislu tehnike nego fizickih sposobnosti. Prosle godine u istoj ovoj utakmici ga je Walker pojeo, kao i Clyne i jos par fizicki snaznih bekova.
Ja tu dajem naklon Conteu koji je i takvom igracu nasao mjesto u ovoj ekipi ali pitam te sta mislis zasto su se nudile tolike cifre bas za tog Sandra? Nije Conte slijep da ne vidi neke stvari.

Na udaru je uvijek kad ne moze probiti kraj cunja kamoli igraca, a ima dosta slobode prema naprijed.

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Kako je ovaj covjek ocajan, limitiran do bola. Prolaze kraj njega ko da ga nema na terenu a o tome da on nekog pretrci da i ne pricam :D

Al et uvaljace neki gol i onda ce me kao citirati ovdje eksperti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.