1. juni 2019.7 god. comment_287017 Ima Baba Rahman u Francuskoj negdje igra. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287020 Igra na posudbi u Reimsu i pridruzuje se ekipi po okoncanju sezone. Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287026 Baba Rahman dao gol Buffonu u zadnjem kolu iz mrtvog ugla kroz noge Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287028 Nek vrate jos i Djilabodjija i možemo se boriti sa Evertonom za 7. mjesto Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287044 E jbte ako će se Baba Rahman vratiti, onda je bolje trpiti Alonsa. Ovaj barem zna zabiti iz slobodnjaka a Rahman je totalno bezveznjak. Pa jbte šta su ovi naši kupovali, ko da su bili na buvljaku. Prijavi
31. oktobar 2019.6 god. comment_289934 Kakav parmak jebo mater, pa hajd sto je napravio penal, pogrijesio je, ali brate mili, covjek ima problema sa osnovama fudbala, svaki pas prema njemu je potencijalno izgubljena lopta jer je spor i ima uzasan prijem lopte. Znaci osnove fudbala su kod njega problem, kud ces dalje. Ne mogu da vjerujem da evo vec i ovu sezonu moramo trpiti ovakav parmak u ekipi. Prijavi
31. oktobar 2019.6 god. comment_289935 Jedino sto je ima sut i to je to. Ponekad zna i ubaciti. Odigrao je dobro par meceva i onda sve usrao jednim. Prijavi
31. oktobar 2019.6 god. comment_289936 Nista novo od njega, vala nikad nije ni bio bek u kojeg se mozes pouzdati jer uvijek je uzasan u odbrani jedino sto ga je izvlacilo je bila ona formacija Conte-a, kako god ukoliko Emerson u buducnosti imao problema sa povredama mislim da nam je potreban novi lijevi bek, a Alonsa klupirati ili prodati u Italiju. Prijavi
31. oktobar 2019.6 god. comment_289937 Klocina bio i ostao. Balvan teske klase.Protiv Newcastlea je najgori na terenu bio i potrefi mu se ta lopta za pobjednicki gol. A sinoc ponovo podsjetio da je Bolton/Sunderland kalibra igrac. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
6. novembar 2019.6 god. comment_290109 Nadam se da ga je ova utakmica protiv Ajaxa klupirala za sva vremena. Koji metuzalem jebem ti sve, pa bukvalno komplet tim pati zbog njegove sporine i loseg prijema lopte. Mrs u picku materinu, pa Azpi je na lijevom beku za njega Roberto Carlos. Prijavi
6. novembar 2019.6 god. comment_290120 Kriv za sve sto je lose se desilo u prvom poluvremenu, posebno za onaj autogol kepe. Ubacaj sa strane, ode unazad nekako magicno, kontra, radi retardiran faul bez potrebe, jer je isao u aut lik, a on i jos jedan igrac su bili iza njega. Ziyech cuda naizgled radio, samo zbog njega. Prijavi
7. novembar 2019.6 god. comment_290135 Isto sam proÄitao kako se sahranio i kako se viÅ¡e ne raÄuna na njega, predivne vijesti ako je istina Prijavi
7. novembar 2019.6 god. comment_290139 Matt Law kaze Chilwella cemo pokusati dovesti i tako biti u mogucnosti otjerati Alonsa, ali ako to ne upali, morat ce ostati, sta ces. Prijavi
7. decembar 2019.6 god. comment_290614 Lampard ga je definitivno otpisao.Ja i zaboravio da on igra za Chelsea.Sad kada nam je ukinut ban, mogli bi smo ga se rijeÅ¡iti odmah u januaru ako dovedemo pojaÄanje na toj poziciji.Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Prijavi
22. februar 2020.6 god. comment_293265 Golcina. Kako je fino uhvatio, majstorski. Nerado moram ovo priznati, ali Alonso bi se trebao vratiti u prvih 11 do kraja sezone. Bio je tu kad smo nanizali onih 5-6 pobjeda pocetkom sezone i igrali u najboljoj formi, a evo i zadnje 2 protiv Tottenhama odradio dobro. Realno Emerson je razocarao i nije iskoristio svoju sansu dok Azpi jednostavno ne moze igrati tu. Prijavi
22. februar 2020.6 god. comment_293273 Video sam gol. Alonso je jedini igrac u Celsiju koji se ne libi da sutira cim dobije loptu tu oko kaznenog prostora. Ima losih utakmica ove sezone, desava se da pliva u odbrani jer nije dovoljno brz ali je uvek igrac vise u napadu i opasan je po gol protivnika. Slazem se da treba vise da igra. Prijavi
23. februar 2020.6 god. comment_293302 Video sam gol. Alonso je jedini igrac u Celsiju koji se ne libi da sutira cim dobije loptu tu oko kaznenog prostora. Ima losih utakmica ove sezone, desava se da pliva u odbrani jer nije dovoljno brz ali je uvek igrac vise u napadu i opasan je po gol protivnika. Slazem se da treba vise da igra. ROSS JEBENI BARKLEY !!! Å ta sam ja Å¡isao na onoj temi za prelazni rok Alonso je bolji i biće bolji od Emersona. ÄŒovjek je na toj poziciji wing-backa najbolji jer tu njegovi nedostatci u odbrani se ne vide toliko tj. ima ko da ga pokrije kad ispadne. Å to se gola tiÄe, nemam Å¡ta komentarisati. A Å¡ta bi bilo da je ona Å¡utina desnicom zavrÅ¡ila 10ak centima niže u raÅ¡ljama...gol sezone... Prijavi
29. februar 2020.6 god. comment_293543 Treba njega staviti u napad, sigurno bi vec imao 15tak golova na svome kontu. U odbrani je svakako goli tukiii. Prijavi
1. mart 2020.6 god. comment_293560 https://twitter.com/CFCHale/status/1233795086946668546?s=09 Jel istina ovo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.