Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 685
  • Pregledi 43,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument.

• Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Treba ostaviti ovog isprdka ali zato prodavati i posuđivati Colwilla, Gilmoura i Gallaghera, tako se to radi 

Objavljene slike

E jbte ako će se Baba Rahman vratiti, onda je bolje trpiti Alonsa. Ovaj barem zna zabiti iz slobodnjaka a Rahman je totalno bezveznjak. Pa jbte šta su ovi naši kupovali, ko da su bili na buvljaku.
  • 4 mjeseca kasnije...

Kakav parmak jebo mater, pa hajd sto je napravio penal, pogrijesio je, ali brate mili, covjek ima problema sa osnovama fudbala, svaki pas prema njemu je potencijalno izgubljena lopta jer je spor i ima uzasan prijem lopte. Znaci osnove fudbala su kod njega problem, kud ces dalje. Ne mogu da vjerujem da evo vec i ovu sezonu moramo trpiti ovakav parmak u ekipi.

Nista novo od njega, vala nikad nije ni bio bek u kojeg se mozes pouzdati jer uvijek je uzasan u odbrani jedino sto ga je izvlacilo je bila ona formacija Conte-a, kako god ukoliko Emerson u buducnosti imao problema sa povredama mislim da nam je potreban novi lijevi bek, a Alonsa klupirati ili prodati u Italiju. 

Klocina bio i ostao. Balvan teske klase.

Protiv Newcastlea je najgori na terenu bio i potrefi mu se ta lopta za pobjednicki gol. A sinoc ponovo podsjetio da je Bolton/Sunderland kalibra igrac.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nadam se da ga je ova utakmica protiv Ajaxa klupirala za sva vremena. Koji metuzalem jebem ti sve, pa bukvalno komplet tim pati zbog njegove sporine i loseg prijema lopte. Mrs u picku materinu, pa Azpi je na lijevom beku za njega Roberto Carlos.

Isto sam pročitao kako se sahranio i kako se više ne računa na njega, predivne vijesti ako je istina
  • 5 sedmica kasnije...
Lampard ga je definitivno otpisao.
Ja i zaboravio da on igra za Chelsea.
Sad kada nam je ukinut ban, mogli bi smo ga se riješiti odmah u januaru ako dovedemo pojačanje na toj poziciji.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

• 2 mjeseca kasnije...
Golcina. Kako je fino uhvatio, majstorski.

Nerado moram ovo priznati, ali Alonso bi se trebao vratiti u prvih 11 do kraja sezone. Bio je tu kad smo nanizali onih 5-6 pobjeda pocetkom sezone i igrali u najboljoj formi, a evo i zadnje 2 protiv Tottenhama odradio dobro.

Realno Emerson je razocarao i nije iskoristio svoju sansu dok Azpi jednostavno ne moze igrati tu.
Video sam gol.
Alonso je jedini igrac u Celsiju koji se ne libi da sutira cim dobije loptu tu oko kaznenog prostora.
Ima losih utakmica ove sezone, desava se da pliva u odbrani jer nije dovoljno brz ali je uvek igrac vise u napadu i opasan je po gol protivnika. Slazem se da treba vise da igra.

Video sam gol.
Alonso je jedini igrac u Celsiju koji se ne libi da sutira cim dobije loptu tu oko kaznenog prostora.
Ima losih utakmica ove sezone, desava se da pliva u odbrani jer nije dovoljno brz ali je uvek igrac vise u napadu i opasan je po gol protivnika. Slazem se da treba vise da igra.

ROSS JEBENI BARKLEY !!!

Šta sam ja šisao na onoj temi za prelazni rok Alonso je bolji i biće bolji od Emersona. Čovjek je na toj poziciji wing-backa najbolji jer tu njegovi nedostatci u odbrani se ne vide toliko tj. ima ko da ga pokrije kad ispadne.

Što se gola tiče, nemam šta komentarisati. A šta bi bilo da je ona šutina desnicom završila 10ak centima niže u rašljama...gol sezone...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.