20. februar 2021.5 god. comment_310197 Samo kad bi popravio pass igru, barem malo. Gdje bi mu kraj bio. Prijavi
21. februar 2021.5 god. comment_310209 A dobro uvijek je znao malo tu da zasere, kod pasova ali jebi ga ne može sve Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310617 Sve zavisi šta očekuješ od njega. Pa ocekujem bar da zna primiti loptu kako treba. Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310619 Očajno izgleda treba priznati, bolje igramo bez njega. Kovačić igra sam u vezi Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310630 Razvalio u drugom poluvremenu. Prvo jeste bilo ispod standarda. Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310631 Ne mogu svariti ove njegove passove. Zar tako los moze biti Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310633 Dobro u odbrani, a u napadu pristojno, ne očekujem od njega nešto bog zna šta u napadu. Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310659 Drugo poluvrijeme bolje. Međutim u ovoj formaciji nisam uvjeren za njegovu potrebu u prvih 11 Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310663 N'Golo Kanté made more tackles (7) and more interceptions (4) than any other player on the pitch during Chelsea vs Man Utd. Nije lose. Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310717 Ma u odbrani je svaku moguću loptu pokupio, svaku kontru i polu-kontru zaustavio, usporio, presjekao. Defanzivno je sve odradio maestralno kao i uvijek, kao što se od njega očekuje. Problem je kada ima loptu i kada ga stisnu, tu ne zna šta će i pogubi se ponekad Prijavi
1. mart 2021.5 god. comment_310756 Ja sam čak i na poluvremenu pisao da nije loš, imao je jedan pogrešan pas i šta? Naš najbolji igrač 100%, drugo je što u manjku naše kreativnosti, tog zadnjeg pasa igrača sa mudima nekad krivca tražimo u svima pa i u njemu. Kada to ne očekuješ od njega vidiš koliko je dobar za sve druge stvari. Prijavi
1. mart 2021.5 god. comment_310765 Meni je sinoć u prvo poluvremenu bio baš kritičan, uz ziyecha najgori. Nije ga nigdje bilo, kovačić sam igrao praktički vezu. U drugom poluvremenu se znatno popravio, ali u ovoj formaciji mialim da nam je bolji dvojac jorginho kovaciv Prijavi
2. mart 2021.5 god. comment_310786 Zabole me oči kad pročitam da Jorgan treba imati prednost nad Ngolom Prijavi
3. mart 2021.5 god. comment_310805 Ma Kante je pod moranjem u prvih 11 protiv jačih ekipa ili ovih solidnih koje imaju dobre kontre i polu-kontre. Jedino ga protiv ovih bunkeraša možeš odmoriti Prijavi
3. mart 2021.5 god. comment_310810 Zabole me oči kad pročitam da Jorgan treba imati prednost nad Ngolom I mene isto ali isto mi je poznata činjenica kako zadnje dvije sezone što pod Lampardom, što pod Tuchelom izgledamo najbolje u vezi sa Kovom-Jorginhom. Iz nekog razloga jednostavno funkcionira bolje Prijavi
3. mart 2021.5 god. comment_310820 Zabole me oči kad pročitam da Jorgan treba imati prednost nad Ngolom Ja kao neko ko smatra Jorginha za 3 klase slabijim veznim igracem od jednog Kantea, mogu razumjeti zasto pojedini pisu da bi pass master trebao imati prednost. U ovoj formaciji i ziheraskom fudbalu na posjed koji forsira Tuchel vise vidim ulogu igraca tipa Jorginha nego Kantea. Kante je dinamican igrac i najbolje se snalazi u drugoj vrsti utakmica od "kontroliranog" nogometa naseg Krune Jurcica, pardon Thomasa Tuchela. Dosta ce tu igraca imati problema sa snalazenjem, ne samo Kante. Prijavi
3. mart 2021.5 god. comment_310821 Bas me cudi onda kako kod Lamparda nije tako dobro igrao jer se kod njega kao igrao dinamicni fudba, ovakvi forumasi kao Wisey ce moliti boga za neki kiks da bi mogli biti dezurni na njegovoj temi i seru a tesko im je priznati da se vidi napredak za razliku od Lamparda. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.