Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma povući Matta Miazgu sa posudbe, barem bi našamarao antonia, pa nek ide u kurac sve. A ne ova danska pička
  • Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

Ne mozes ocekivati da Kante dobija zracne duele jebene. Isto tako je par puta kada smo ih skupili u 20 metara i izgubili loptu on odmah presjecao njihov napad.

Kod trećeg gola nema ni jednog jedinog krivca osim ona dva konja u odbrani.

Ne mislim da je krivac, nego da ova dvojica sama bez pomoći ne mogu nikog da odbrane.

Pa dan ti jebo mater maloumnu kako ćeš ga izblokirat kad si dva metra od njega, to isto ko kad se karaju na TV1000 a lik 3 metra udaljen od pičke

Umirem hahaha

Pa da l' si realan :D :D

"I make that four different injuries for N'Golo Kante this season. His second hamstring issue, after reported muscle, ankle and the bigger knee injury from the Europa League final. 19 games missed this season and likely to miss Palace." #CFC @NizaarKinsella
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Opet se pojavljuje informacija da nismo protiv prodaje Kantea ukoliko dođe dobra ponuda, s obzirom na ozljede i sve

Ja stavum schurrlea na profilnu, prodaju ga, stavim oscara, prodaju ga, stavim kantea...

Sumnjam kako je moguće, ne vidim tko bi to mogao platiti osim PSGa. Prije kako će prodati barkleyja ili jorginha, ili obojicu

Ja stavum schurrlea na profilnu, prodaju ga, stavim oscara, prodaju ga, stavim kantea...

Stavi Christensena ili Rudigera, a ima i još kandidata.

Stavi grb Chelsea Balkana da ga Relo proda. :D

Isto sezona za zaborav. Ono što ću najviše pamtiti iz ove sezone je činjenica da je dao 3 gola u ligi, a nije odigrao pola utakmica. Konstantni problemi sa povredama su mu uništili sezonu. Ako on ponovo bude onaj stari, bit će to veće pojačanje od bilo kojeg kupljenog igrača. Ne prodavati ni pod razno. Sljedeće sezone će napokon odigrati neku utakmicu zdrav i spreman. Sa njim u timu će se rjeđe dešavati situacije kao što su Zahin i Rodriguezov gol.

Najveći promašaj sezone, od toga da Lampard i dalje ne može ga uklopiti te zbog toga često izgleda vrlo prosječno, do silnih ozljeda.
Ako dođe neka dobra ponuda ja bih razmislio. Pitanje je hoće li ga te ozljede pratiti i dalje, a i na pragu je 30ih a on dosta ovisi o fizikalijama. Međutim, najveći mi je problem to što ga Lampard ne može uklopiti tako da njegove kvalitete izađu na vidjelo, ukoliko će uspjeti onda sam naravno za da ostane.
Nažalost, najbolje ove sezone smo izgledali bez njega

Čitavu sezonu je bio nespreman, dok je sezonu prije toga igrao out of position i opet je bio odličan. Ne bih dovodio u pitanje njegov ostanak u klubu, ukoliko se dovede u red ovaj igrač može biti od velikog značaja jer nemamo bukvalno nikoga ko bi mogao da odigra na njegovoj poziciji a o parama za transfere da ne pričam. Doveo bi nekog mladog Cavmingu ili Ricea da ga čika Ngolo nauči kako se igra :D

Ne bih ga prodao. Ima Ngolo još uvijek par trikova u rukavu. Ovakav igrač i povrijeđen doprinese svom timu. Samo ga trebamo rasteretiti koliko god je to moguće. Nadam se da će ga Lampard znati pametno koristiti u budućnosti.

• 3 sedmice kasnije...
https://twitter.com/Blue_Footy/status/1300843685047918593?s=19
Danas su se dosta intenzivirale glasine, Nizaar je isto pisao kako interes Intera postoji. Ali teško da će ovo proći.
U tom slučaju bi Rice došao sigurno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.