2. juli 2020.6 god. comment_295499 Ma povući Matta Miazgu sa posudbe, barem bi našamarao antonia, pa nek ide u kurac sve. A ne ova danska pička Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295501 Ne mozes ocekivati da Kante dobija zracne duele jebene. Isto tako je par puta kada smo ih skupili u 20 metara i izgubili loptu on odmah presjecao njihov napad. Kod trećeg gola nema ni jednog jedinog krivca osim ona dva konja u odbrani. Ne mislim da je krivac, nego da ova dvojica sama bez pomoći ne mogu nikog da odbrane. Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295527 Pa dan ti jebo mater maloumnu kako ćeš ga izblokirat kad si dva metra od njega, to isto ko kad se karaju na TV1000 a lik 3 metra udaljen od pičke Umirem hahaha Pa da l' si realan :D :D Prijavi
5. juli 2020.6 god. comment_295722 "I make that four different injuries for N'Golo Kante this season. His second hamstring issue, after reported muscle, ankle and the bigger knee injury from the Europa League final. 19 games missed this season and likely to miss Palace." #CFC @NizaarKinsella Prijavi
5. juli 2020.6 god. comment_295731 Zato i ne razumijem sto je Lampard cekao do 76. Minute da napravi uopste izmjenu a njega izvadio tek kad se povrijedio. Kod rezultata 2:0 protiv onih debila Kante, Pulisic, Mount se moraju vaditi 20 min prije kraja Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297822 A dobro i oni imaju svog kovacica u vidu nevesa, samo sto neves zna i osutati. Drugi im je fabregas u vidu moutinha. Bilo bi naravno lijepo da moze odigrati Kante, ali sta ces, zna nekad i Jorginho odigrati dobro. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297871 Neka ga osposobe kako znaju za nedjelju, može valjda odigrati jednu utakmicu od najvećeg značaja za nas Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297875 Ako je povrijeđen bolje ne forsirati, tako je prošle sezone protiv Arsenala igrao finale povrijeđen i još sebi nije došao od toga. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298808 Opet se pojavljuje informacija da nismo protiv prodaje Kantea ukoliko dođe dobra ponuda, s obzirom na ozljede i sve Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298809 Ja stavum schurrlea na profilnu, prodaju ga, stavim oscara, prodaju ga, stavim kantea... Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298810 Ja stavum schurrlea na profilnu, prodaju ga, stavim oscara, prodaju ga, stavim kantea... Sumnjam kako je moguće, ne vidim tko bi to mogao platiti osim PSGa. Prije kako će prodati barkleyja ili jorginha, ili obojicu Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298812 Ja stavum schurrlea na profilnu, prodaju ga, stavim oscara, prodaju ga, stavim kantea... Stavi Christensena ili Rudigera, a ima i još kandidata. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298816 Ja stavum schurrlea na profilnu, prodaju ga, stavim oscara, prodaju ga, stavim kantea... Stavi grb Chelsea Balkana da ga Relo proda. :D Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299587 Isto sezona za zaborav. Ono što ću najviše pamtiti iz ove sezone je činjenica da je dao 3 gola u ligi, a nije odigrao pola utakmica. Konstantni problemi sa povredama su mu uništili sezonu. Ako on ponovo bude onaj stari, bit će to veće pojačanje od bilo kojeg kupljenog igrača. Ne prodavati ni pod razno. Sljedeće sezone će napokon odigrati neku utakmicu zdrav i spreman. Sa njim u timu će se rjeđe dešavati situacije kao što su Zahin i Rodriguezov gol. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299620 Samo se nadam da ova sezona i cetvrtina one neka nesreca, jer nije se prije nikad ovoliko povrijedjivao. Iduca polovina sezone ce to pokazati i zbog ekipe se nadam da ce biti zdrav, jer bez njega sve izgleda lose. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299622 Najveći promašaj sezone, od toga da Lampard i dalje ne može ga uklopiti te zbog toga često izgleda vrlo prosječno, do silnih ozljeda. Ako dođe neka dobra ponuda ja bih razmislio. Pitanje je hoće li ga te ozljede pratiti i dalje, a i na pragu je 30ih a on dosta ovisi o fizikalijama. Međutim, najveći mi je problem to što ga Lampard ne može uklopiti tako da njegove kvalitete izađu na vidjelo, ukoliko će uspjeti onda sam naravno za da ostane. Nažalost, najbolje ove sezone smo izgledali bez njega Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299673 Čitavu sezonu je bio nespreman, dok je sezonu prije toga igrao out of position i opet je bio odličan. Ne bih dovodio u pitanje njegov ostanak u klubu, ukoliko se dovede u red ovaj igrač može biti od velikog značaja jer nemamo bukvalno nikoga ko bi mogao da odigra na njegovoj poziciji a o parama za transfere da ne pričam. Doveo bi nekog mladog Cavmingu ili Ricea da ga čika Ngolo nauči kako se igra :D Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299705 Ne bih ga prodao. Ima Ngolo još uvijek par trikova u rukavu. Ovakav igrač i povrijeđen doprinese svom timu. Samo ga trebamo rasteretiti koliko god je to moguće. Nadam se da će ga Lampard znati pametno koristiti u budućnosti. Prijavi
1. septembar 2020.6 god. comment_301400 https://twitter.com/Blue_Footy/status/1300843685047918593?s=19 Danas su se dosta intenzivirale glasine, Nizaar je isto pisao kako interes Intera postoji. Ali teško da će ovo proći. U tom slučaju bi Rice došao sigurno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.