Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

Iskreno mnogo me živcira, na kraju kad izgubi loptu u kontri sjebo sam sve živo. Nije mu prvi put da zajebe napad ovako. 

Kova mora da igra, ne zanima me ko će izvisit zbog njega Kante il Jorginho boli me neka stvar.

Ma nije to vise ni blizu onog igraca, on se pati vec drugu sezonu, ako dodje dobra ponuda rijesiti ga se.
Niti jedan igra qrcu nevalja u ovom nazovimo ga sistemu.

Kante, jorg, werner, havertz sve prosjek do prosjeka da ne nabrajamo dalje

Stavi iole normalne vezne igrace kraj Kantea, vidjeces kako funkcionise.

Stavi i pored mene 2 dobra veznjaka, pa cu biti i ja dobar.

Ovo nije isti igrač, neprepoznatljiv je.
Meni je odlican bio. Kante uzima lopte, sjece pasove, rjesava se brzo lopte, ne usporava nikad igru. A svugdje ga ima na terenu i sve rupe zatvara.

Pitanje je sta onaj drugi radi, taj bi kao treba organizovati napade.
Ovaj luta pod Lampardom baš jako, slabiji je nego pod Sarrijem. Lampard ga očito ne zna uklopiti, decision making mu je očajan kada ima prostora
Puno bolji danas, odlicno odrađen poso. Nije najbolji protivnik, ali svesti bilo koju ekipu na jednu ozbiljnu priliku je za pohvalu.
  • 2 sedmice kasnije...
Veseli njegova forma u zadnje 2 - 3 utakmice, polako se i on dize zajedno sa formom cijelog tima. Nije ovo jos na onom njegovom ludo dobrom nivou ali se nadamo da ce biti. Za nase ambicije je jako vazno da Kante bude na svom nivou.

U posljednje vrijeme je dobijao kritike, s moje strane zasluzene. Tek ovako nastavi i da ga zdravlje posluzi.
N'Golo Kante made 7 interceptions against Rennes tonight, more interceptions than any other player on the pitch.

N'Golo Kante came on the pitch in the 68th minute.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.