28. novembar 2019.6 god. comment_290468 Imao je utakmica u kojima je razvalio po ulasku, a imao je i ovakvih gdje je bio igrač manje. Kada Giroud ode, dovesti možda jednog napadača drugog tipa da imamo kao opciju. Prijavi
5. januar 2020.6 god. comment_291638 Ovo danas što smo gledali nam nije ni Torres pružio na jednoj utakmici. Prijavi
5. januar 2020.6 god. comment_291640 Mislim da je ovom tekmom danas sebi potpisao ispisnicu iz Chelsea.Ne. moze se reci da nije dobijao prilike, jednostavno ih nije znao iskoristiti. Prijavi
5. januar 2020.6 god. comment_291644 Trolles je na vise to pokazao. Stvarno grozna partija Michya :S Prijavi
5. januar 2020.6 god. comment_291645 Ma kakav torres jebem ga ja Ovakav Batcuaji je milion puta korisniji od tog propalog igraca. Za razliku od Torresa, ovaj lik se nadje u sansi, isproba, opuca, pa i zabije gol. Sta je Torres napravio? A Torres je bio doveden kao najvece pojacanje. Neka batsa, za rezerve dosta. Mi i ovako ne mozemo dovesti pristojno pojacanje koje ce nam pomoci da osiguramo top4 a kamoli za nesto vise, kako ces tek naci zamjenu za njega koji bi trebao biti dobra zamjena za abrahama, ili da se natjece sa istim za prvo mjesto. Prijavi
5. januar 2020.6 god. comment_291648 Ja sam samo rekao da ovako lošu partiju jednog napadača ne pamtim. Bilo je raznih "talenata", ali da je u jednoj neko ovako indisponiran bio, teško da se mogu sjetiti. Torres je bio i ostao najveće razočarenje u historiji kluba. Batshuayi nikad nije bio ni planiran kao starter, nego kao rezerva da svojim kvalitetima donese prevagu u drugom poluvremenu. Na početku sezone je to zaista dobro izgledalo, ali kako vrijeme odmiče to sve gore izgleda. Prijavi
6. januar 2020.6 god. comment_291671 Što je najgore on hoće da se dokaže ali mu ne ide od ruke i sve je gori i gori. Šteta. Vidi se da je borac ali je malo poglup. Da je malo više timski igrač a ne sebičnjak možda bi se uspio nametnuti. Prijavi
6. januar 2020.6 god. comment_291673 Što je najgore on hoće da se dokaže ali mu ne ide od ruke i sve je gori i gori. Šteta. Vidi se da je borac ali je malo poglup. Da je malo više timski igrač a ne sebičnjak možda bi se uspio nametnuti. Bas to, izgleda da misli da se moze samo nametnuti golovima, a ne razigravanjem i dobrom igrom. Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292330 Majku jebo svoju sta promasi sinoc, pa s metar on masi loptu, jebem mu klicu. Jos ga diablo hvalio ojjj mati moja mila kakav antitalenat. Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292334 Majku jebo svoju sta promasi sinoc, pa s metar on masi loptu, jebem mu klicu. Jos ga diablo hvalio ojjj mati moja mila kakav antitalenat. Nemam ga cime pohvaliti, i ja sam jebo sve. Drag mi je, ali je kloc pravi. Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292350 Dati u staro željezo ako tko hoće, jedan od gorih transfera u moru loših koje smo napravili Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292358 Radije bih oživio ideju lažnog napadača u smislu pedra, nego gledati ovog balvana Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292360 Radije bih oživio ideju lažnog napadača u smislu pedra, nego gledati ovog balvana I ja isto mislim. Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292368 Kazem opet zalutao na ovoj nivo. Sta je covjek puta usao s klupe i nista donio nije a i dalje se istrajava s tom izmjenom, nije mi jasno. Realno Ziru kakav je da je, ima kvalitet vise od Bascuajia. Da ne pricam o Pedru.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292388 Negdje na pocetku sezone sam mislio da bi mogao biti dobar izbor sa klupe, dobar drugi napadac ali sinko nisi ti za EPL. Vrati se fino u Francusku i Njemacku tamo si nesto i znao, Engleskan je jednostavno van tvojih domasaja. Dobar je lik ali ne sluzi nam nicemu. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292954 Torresa ili Moratu bih za ovog invalida mijenjao odmah sad. Najgori napadač Chelsea ikad. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292960 Ne bi mi više nikad zaigrao, niti sa klupe. Ne znam zašto mu je toliko giroud mrzak kada ga već nije prodao ili doveo napadača Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293048 E jest los bio brate mili sta je ovo. Sramotna partija. Prijavi
19. februar 2020.6 god. comment_293173 Mislim da vec treci ili cetvrti put pisem isto za ovoga, zalutao na ovaj nivo. Momak je izgleda stvarno simpatican, dobar zajebant i za atmosferu ali nema sta traziti na top nivou. Ne znam iskreno kako to jedan mozak poput Lamparda ne vidi. Prijavi
20. februar 2020.6 god. comment_293191 Nema, ostao je samo jos on od svih potpisanih na dresu hahah, znaci da ce otici i on. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.