Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michy Batshuayi (2016-2022, 48 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 588
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vratila se legenda, kolko vidim otišo je i na turneju. Niko to da javi, sramite se.

• Kome treba pravi spic kada imas Michya

• Džaba se trudiš, stari forumaši poznaju više tih igrača ipak smo imali topic na forumu za Milana Lalkoviča, naravno vjerovatno je Cae otvorio temu a Žiger ima temu od momenta kad je došao u klub sa 16

Objavljene slike

Borussija kao zamjenu za Haalanda :D 

Liga u kojoj pada najviše golova u Europi i koja je kao stvorena za napadače.

Nekako mislim da je neko iz kruga Gladbah - Salke - Volfsburg.
  • 3 mjeseca kasnije...
https://twitter.com/CFCDaily/status/1271368938706939904?s=19

Koji je ovo balvan hahaha nezz tko će ovo kupiti jbt
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Toliko je vremena prošlo od njegove zadnje utakmice da se jedva sjećam zbog čega je tako loš bio. Znam da se jedno vrijeme nije mogao sastaviti sa loptom. Da su mu na nekoj utakmici napravili 5 čistih šansi i da se baš ispromašivao. Hoće da šutne i promaši loptu. Highlight sezone je onaj gol protiv Uniteda u kupu, to je bilo baš vrhunski. Gol protiv Ajaxa u gostima isto zlata vrijedan. Dosta simpatičan lik, ali nema više mjesta za njega. I Giroud i Abraham su dosta bolji, Werner pogotovo. Neće ga biti lako prodati, ali svaka roba nađe kupca. Vjerovatno će biti ono posudba sa pravom otkupa u neki dobar tim u Francuskoj.

Bas mi je žao što nije uspio kod nas, znam kad je došao da sam naravno srao jer je masno plaćen, kao i obično što serem :D

Ali svidio mi se ko lik, jako jako pozitivan i dobar kao osoba, baš lik kojeg želiš u klubu i moraš voljeti. Prve one sezone mi je bilo žao što nije imao dovoljno minuta ali zabijao je nekako, imao je dobar goal ration.

Poslije su bile neke posudbe, na nekima je bio sjajan, na nekima prosječan, sve u svemu kontao sam da bi ove sezone poslije svih banova mogao da ostvari nešto više. Girouda nisam gotivio u Tammya sam sumnjao te sam mislio da ce Michy biti taj napadač sa 15+ golova...

Šteta, ništa od njega, loše partije je pružio te mislim da je vrijeme da ide, čisto da napravi nešto od karijere dok ima vremena.

Suma sumarum njegove karijere kod nas
https://twitter.com/Conte2Foot/status/1292129664522170369?s=19

Ne znam jel' smiješno ili je žalosno. 

Hahaha sjecam se ove izmjene, Conte je bas brutalan bio 😂

Ionako prije 83. minute nije ni mijenjao vecinu utakmica, sta god se desavalo na terenu.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.