Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

Ima zaštitu dva igrača pored sebe? Čekaj, hoćeš reći da je fudbal timska igra i da odbranu igra više od jednog igrača?

Da, losije je igrao kada je jedan od dvojice stopera. Vidis Bonuccija kako igra u Milanu grozno. Hocu reci da je stoperima lakse kada imaju vecu zastitu, pa se ne vidi toliko kada ispadaju, zato i jest Luiz sa pravom formom savrsen u istoj.

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Ne sviđa mi se izjava za upravu sa "Dobrim i glupim vođenjem kluba". Nije njegova briga to, već teren.
Ako je stvarno to izjavio, opet ide prepucavanje preko medija sa upravom.
Verovatno ciljas na rečenicu... "katastrofa sam što se tiče ubeđivanja uprave za transfere" :D

U 2 vrhunska kluba ne možeš se izboriti za transfere, to je onda do njega. :D nije moguće da 20, 30 ljudi ne valja, jedino on valja :D

od ovih 27 kola nama je 25 otišlo na prepucavanje izmedju uprave i trenera, ja se ne sećam da je od početka sezone neka normalna atmosfera vladala pred utakmicu, evo i sad 12 dana nakon zatvaranja prelaznog roka nije spuštena lopta

pa nije nama Siti kriv, sami smo krivi 

ne kažem ja sad da smo morali da ispratimo Siti ove sezone ali niko ne može da me ubedi da je ovo maksimum ove ekipe

nije ovo zdrava atmosfera, to mora neko da izadje i kaže a ne samo da se prebacuje odgovornost sa jedne na drugu stranu 

Mogao bi Edena da pita da ovaj ode do uprave i pita za pojačanja, Eden mu drži posao, možda bi i mogao i pojacanja da obezbedi.

Bolje da skandiraju Eden realno. Njegovo ime se ne secam da sam čuo.

Budale smislile pjesmicu za mrtvog Bakayoka i Williana, a Edenu nikad nista.

Bilo je lijepo od navijaca kada su skandirali Antonioooo, Antoniooooooo

Istinski navijači za razliku od nekih koji prizivaju Luis Enrique Martinez Garciu

Conte: "I have to thank the Chelsea fans because they showed me great support. They are reading speculation and rumours about me. I am grateful for the fans...maybe in a year-and-a-half they understood my patience and will to defend this colour and badge."

Ne znam jel Spaha na mene ciljas, ali ako da, onda napisi.

Sta znaci Kune, pa opet vodi tihi rat i podjebava upravu, ne propušta da ih potkaci, a uvlači se navijačima, a to navijači ne kontaju, već po navici se brani trener. Nije Conte napravio Chelsea i nije prvi koji je došao u Romanovoj eri da bi imao takve izjave.

Sta znaci Kune, pa opet vodi tihi rat i podjebava upravu, ne propušta da ih potkaci, a uvlači se navijačima, a to navijači ne kontaju, već po navici se brani trener. Nije Conte napravio Chelsea i nije prvi koji je došao u Romanovoj eri da bi imao takve izjave.

Moras priznati da ih majstorski prca. :D

Jel nisu zasluzili da ih prca ?

Iskreno? Po meni jadno. Pravi od sebe žrtvu i ponaša se razmaženo. Postoje i drugi šmekerski načini za to.

Jel nisu zasluzili da ih prca ?

Po čemu su zaslužili transferima? Pa nisu oni krivi sto nijedan WC igrač neće da dodje. Mourinhu je bio potreban jedan poziv igraču... Nije sve do uprave.
Nema ni Conte sa igračima (ako ima istine oko pisanja za Hollanda i odnosa po nekim igracima). Ali da se ne vraćamo na to.

Koji? Pa ne znam, sad mi ne pada na pamet nijedan, ali pre bi precutao nego sam od sebe pravio žrtvenog jarca. Nema 15 godina.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.