Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexandre Pato (2016, 2 nastupa)

26 članova je glasalo

1. 1.

• Pozitiva: Bit Ä?e top
      40%
      9
    • Negativa: Bit Ä?e flop
      4%
      1
    • Mala negativa: Bit Ä?e srednja žalost
      27%
      6
    • Mala pozitiva: Bit Ä?e solidan napadač
      27%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

bolje posudba nego platit puste pare pa da ne vridi ništa ko recimo Torres, ovako s financijske strane ne može bit pogreška... A lako mu se otkupi ugovor (vjerojatno ima i klauzu o tome) ako se pokaže dobrim...

• Odgovori 423
  • Pregledi 30,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mislim da s njim ništa ne možemo izgubiti jer smo ga doveli skoro za besplatno, a možemo puno dobiti, pitanje je u kakvom je stanju, ne može se reći da nije talentiran.. Sumnjam kako bi mi igrali sa dvije špice ali u svakom slučaju podizanje konkurencije je dobro jer automatski tjera druge da daju sve od sebe

Imam osjećaj ko da smo doveli igrača od 50 milijuna eura, osjećam respekt prema Patu i nisam zaboravio kakav je to talent. Nema veze ako igra u brazilskoj ligi, sredio je glavu jer je stalno izlazio i pio u Milanu, obitelj ga je primirila u Brazilu. Malo treba poraditi na brzini i jače trenirati. Dobro došao majstore. Neka ostali uče od njega.

Samo da nije propao zbog povreda kao mnogi drugi. Talenta je uvek imao a imao je od koga i da uci...

645824_w2.jpg

tumblr_l8hcyqN0IF1qawsswo1_500.jpg

Vrlo je indikativno da u upravi ovog kluba sjede apsolutni idioti kada je u pitanju dovodjenje igraca. Da li je ovo jos jedan genijalan potez epski glupog Emenala, saznacemo kada Pato napusti klub.

U svakom slucaju, oni su doveli invalida u ekipu.

Samo da ne bude bez prilika za igru, zato što je na posudbi. Ako se želi nešto od nekog igrača moraš ga koristit, jednostavno je.

Samo da ne bude bez prilika za igru, zato što je na posudbi. Ako se želi nešto od nekog igrača moraš ga koristit, jednostavno je.

Kako ces ga koristiti ako Costa bude igrao ovako kao sto igra nakon odlaska Murinja?

Vrlo je indikativno da u upravi ovog kluba sjede apsolutni idioti kada je u pitanju dovodjenje igraca. Da li je ovo jos jedan genijalan potez epski glupog Emenala, saznacemo kada Pato napusti klub.

U svakom slucaju, oni su doveli invalida u ekipu.

Pato je trebao biti Mourinhovo "pojačanje". S prvom rečenicom se slažem. Ne bih rekao da je invalid niti da je propao kao Kaka kojem su mu u desnoj nozi popucali mišići na više mjesta i nikad se nije do kraja oporavio. Pato je imao problema sa ligamentima zbog neurednog života, malo je izgubio na brzini i ne smije ga se forsirati na treninzima. Ne bih rekao da je sklon ozljedama kao npr Sturridge koji je staklen

Kako ces ga koristiti ako Costa bude igrao ovako kao sto igra nakon odlaska Murinja?

Jel znaš koliko tekmi ima do kraja??  Treba i Costi dozirati minutažu a ne preforsirati ga, u tom smislu govorim. Isto tako Pata ne treba uvodit u 89. minuti jer je na posudbi ako ga bude uvodio u igru i očekivao nešto od njeg nek ga ranije uvodi.

Ali vjerujem ja Hiddinku, bit će to sve uredu.

Mudar odgovor ne bih znao. Sudac nisam, pa da sudim. Kao igrača, pamtim ga ponajviše uz brojčano ogromni niz ozljeda, mada posljednju sezonu u Brazilu konačno fortuna i fina statistika.

Kiks neće biti ogroman, push-up naspram Remyja i Radamela. I think.

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.