Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexandre Pato (2016, 2 nastupa)

26 članova je glasalo

1. 1.

• Pozitiva: Bit Ä?e top
      40%
      9
    • Negativa: Bit Ä?e flop
      4%
      1
    • Mala negativa: Bit Ä?e srednja žalost
      27%
      6
    • Mala pozitiva: Bit Ä?e solidan napadač
      27%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Bog te mazo. Mi dovodimo samo olupine loje su bolje od igraca na klupi. Sto ne dovode igrace bolje od prvotaca pa taj sadasnji prvotimac neka grije klupicu. Samo klupu jacamo a prvi sastav nista.
  • Odgovori 423
  • Pregledi 30,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne razumijem šta će nam? Koliko ja znam on je skroz propa igrač, a i napadač nam nije baš toliko hitan, Costa je tu (od kad je doša Hiddik i igra sve bolje) a pitanje je li bolji od Remy-a. Jedino ako može igrat krilo (zna netko?) bi moga bit koristan...

Uglavnom, po meni skroz nepotreban transfer, ali ako dođe na posudbu ili ne više od 10M i nisku plaću neče ni smetat.

Može igrati krilo

Mislim da nismo pogriješili sa njim, samo se nadam da nećemo poluigrača Teixeiru dovoditi. Pato nije zaboravioinogomet igrati, a i neće se polomiti tako lako. Dozirati mu nastupe na pola sata dok se ne uhoda. Siguran sam da će Pedra i Oscara zakovati na klupu ako sve bude dobro. Nadam se da ga neće noćni život koštati i da neće imati stomak kao Costa. Na ljeto ozbiljno razmisliti o pravim pojačanjima

Mislim da nismo pogriješili sa njim, samo se nadam da nećemo poluigrača Teixeiru dovoditi. Pato nije zaboravioinogomet igrati, a i neće se polomiti tako lako. Dozirati mu nastupe na pola sata dok se ne uhoda. Siguran sam da će Pedra i Oscara zakovati na klupu ako sve bude dobro. Nadam se da ga neće noćni život koštati i da neće imati stomak kao Costa. Na ljeto ozbiljno razmisliti o pravim pojačanjima

Bolje sutiti nego gluposti valjati...

Samo što Pedro i Oscar nisu ista pozicija kao Pato, sasvim mali propust za veliku glupost.

Igrao je i u Milanu na više pozicija, više dođe kao Neymar, allround napadač. Igrao je i špicu i povučenu špicu i lijevo i desno, sa obje noge je dobar. Jbg, neki igraju menadžer, drugi gledaju utakmice :D. Imat će problem sličan Costi, a to je da ako ga se striktno pokriva teško dolazi do izražaja, treba mu prostora. Nadam se samo da može pretrčati nekoga za razliku od Coste. 

Pato isti igrac kao Neymar?! Dzabe sve, majstor si.

Igrao je i u Milanu na više pozicija, više dođe kao Neymar, allround napadač. Igrao je i špicu i povučenu špicu i lijevo i desno, sa obje noge je dobar. Jbg, neki igraju menadžer, drugi gledaju utakmice :D. Imat će problem sličan Costi, a to je da ako ga se striktno pokriva teško dolazi do izražaja, treba mu prostora. Nadam se samo da može pretrčati nekoga za razliku od Coste. 

Pato je je veci talenat od Neimara,ima bolje motoricke/sprinterske sposobnosti bolji sut i kontorlu lopte pa i tehniku,da ga nisu sjebale povrede bio bi veci fudbaler od Neimara posto je mnogo talentovaniji fudbaler....

Po meni je on poslednji veliki talenat iz Brazila u kategoriji Ronaldinja,Romarija,Ronalda,Rivalda,Kake.

Cuj bolji od Neymara talenat, nidje veze, ovdje vise gluposti nego na ekskluzivi.ba jbo te ker.
Pato bratko welcome

hamco, on 25 Jan 2016 - 21:51, said:

Pato isti igrac kao Neymar?! Dzabe sve, majstor si.

Ne izvrći riječi. Isti je profil igrača, gledao sam Milanovih utakmica dosta. Nije striktno špica. Bit će bolji od većine igrača koje imamo osim Coste možda. Evo malo sa Wikipedije dolje. Sjećam se par utakmica u Milanu gdje je solidno igrao na desnom krilu u vremenima kad je bio probojan igrač, znao je odrađivati puno posla, možda i zato nije zabio nešto više golova nego što je trebao. U Premiershipu bi ga usporedio sa Elanom u Cityu nekad.

A quick, agile, and creative forward, with excellent technical ability, and an eye for goal, Pato was considered to be one of the world's most promising young footballing stars in his youth; his former managers Carlos Dunga and Carlo Ancelotti even likened his ability to that of other legendary Brazilian attacking players, such as Careca, Kakà, Romário, and Ronaldo.[21][22] A versatile forward, he is capable of playing anywhere along the front line; despite being right footed, he can strike the ball well and powerfully with both feet, beat opponents when dribbling, and create chances for team-mates. He is also effective in the air and accurate with his head, despite not being particularly tall or physically imposing.[23] In 2010, Don Balón listed him as one of the 100 most talented young players born after 1989.[24] As his career progressed with Milan, however, he suffered numerous recurring injuries, which affected his pace, fitness, consistency, and mobility, and limited his amount of playing time at a young age;[25] as a result, he is regarded by some in the media to have failed to live up to his initial potential.[26]

Osim sprinta nema stavke da je bolji bio u bilo cemu drugom od Nejmara. 

Eksplozivniji,ima bolju startnu brzinu,bolju promenu pravca u punom sprintu jaci sut duplo od Neimara,Odgledas ovaj klip kad je bio u Top Formi i vidis da je Neimar posecan kad se usporedi sa ovim Patom iz Milana.

https://www.youtube.com/watch?v=9Wlw7Nfm1Jw

Osim sprinta i šuta lik nema nista bolje od Nejmara. Pitanje i šut da li mu je bolji osim jedino jačine.

O promjeni pravca i eksplozivnosti, pogotovo sa loptom je smijesno reci da je bolji od Nejmara. Da ne pricam o tehnickim sposobnostima i driblinzima.

Najjace je kad EH dodje i ubedjuje ljude u svoj stav klipovima iz praistorije i recenicom "da ga nisu sjebale povrede mogao je ovo, ono...."

To je sada samo imaginarna stvar. Realnost je da je Pato malo iznad prosecan napadac za uslove Brazilske lige.

Nista vise, nista manje.

A o tome kako ce se adaptirati na stil fudbala u PL, gde ce za svaki momenat nepaznje ili fizicke slabosti zavrsiti na travi, ni da ne pocinjem.

Smanjite malo dozivljaj. 

Osim sprinta i šuta lik nema nista bolje od Nejmara. Pitanje i šut da li mu je bolji osim jedino jačine.

O promjeni pravca i eksplozivnosti, pogotovo sa loptom je smijesno reci da je bolji od Nejmara. Da ne pricam o tehnickim sposobnostima i driblinzima.

Pa naravno da nije bolji od Neymara, ali svakako je imao puno veći potencijal. Ali ima "flair" u igri, brzo razmišlja i zna kvalitetno opaliti, Nije ko Oscar koji se boji lopte, nije ko Pedro da bezglavo trči. Vidjet ćemo protiv slabijih ekipa kako i koliko može trčati. 

Pato je bivša talent senzacija fudbala koji sada pokušava vratiti svoju karijeru na neki ozbiljan put tako što će se vratiti u europski fudbal i to je Pato i ništa više od toga. Nije to igrač koji je uradio neke velike stvari u karijeri, stigao u Milan, taj period proveo na putu između bolnice i terena, istina pokazivao je i svoj talenat, ali ne uz neki kontinuitet..

Te neke gluposti da je bio veći talenat od Neymara itd necu ni komentarisati, jer ključna riječ je "bio".

Mislim da je dosta toga da Chelsea glumi humanitarnu organizaciju pod parolom "skrenili ste sa pravog puta, ali ništa ne brinite tu smo mi" ili neka dovedu pojačanje u pravom smislu te riječi ili neka ne kupuju nikog.

Chelsea je klub koji je u krizi a ako se put izlaska iz krize bude zasnivao na pokušajima da se od bivših "senzacija" ponovo naprave ozbiljni igrači onda nas čeka duuugo putovanje.

Pato bi mozda bio bolji od Nejmara da nije propao, ali to su sve gluposti sta bi bilo kad bi bilo. Mogli su i Kvarezma ili Baloteli da budu medju najboljima na svetu ali nisu. Jos ovi genijalci se raspravljaju dal je bolji Pato ili Nejmar. Buduci najbolji igrac na svetu ili bivsi veliki talenat koji je  na pola karijere i nije igrao ozbiljan fudbal vise od 3 godine.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.