Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexandre Pato (2016, 2 nastupa)

26 članova je glasalo

1. 1.

• Pozitiva: Bit Ä?e top
      40%
      9
    • Negativa: Bit Ä?e flop
      4%
      1
    • Mala negativa: Bit Ä?e srednja žalost
      27%
      6
    • Mala pozitiva: Bit Ä?e solidan napadač
      27%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

kažu na sky-u da je dogovorena posuda do kraja sezone, po meni vrlo dobro rješenje, ako se pokaže možemo ga na kraju sezone otkupit, ako ne nikom ništa...

• Odgovori 423
  • Pregledi 30,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Done deal

https://www.youtube.com/watch?v=ihOt51n3UXU

Eto, želim mu sve najbolje. Malo je izgubio na brzini, ali barem ne prtlja sa loptom u 16 metara, nego odmah puca, dobar finišer. Bit će dobar i za igru na krilu i ubacivanja, ali jbg kad nemamo nekog centarfora kao Drogba nego Costu. Bit će zanimljivo kako će se uklopiti, vidim ga kao člana prvih 11 nakon par utakmica. Pretpostavljam da nećemo sa dva napadača igrati, da će Costa biti špica, a da će se Pato šaltati po potrebi naprijed. Jedino ga ne vidim kao desetku, sve ostalo može odraditi kako treba. Inače, Mourinho je taj koji ga je htio dovesti, Hiddink se nećkao oko ovog.

Je li pozajmica do kraja sezone sa pravom otkupa ili šta ? 

Na 76 utakmica za Sao Paolo  24 gola i 14 asistencija dakle efikasnost ko Torres :D 

Što se povreda tiče, po transfermarktu u zadnje 4 godine sa terena zbog povrede odsutan je bio 14 dana...

I dalje mislim da su neke bolje opcije bile Charlie Austin, Jordan Rhodes mogli su se i oni dovesti za neke male pare...

Austin je doveden za 3,5 miliona funti, džabe kume, džabe...

Austin je doveden za 3,5 miliona funti, džabe kume, džabe...

S tim što je Ostin potpuno isti profil napadača kao ovi koje imamo. A to je samo trpanje na gomilu.
Pato bi trebalo da pruži novu dimenziju našoj igri, druga je stvar da li je sposoban za to.

Eno pisu kao Real oce da da 200 miliona za Nejmara, a mi jos boljeg igraca za sitne pare xexexex :D

Ne znam zašto imam filing ko da smo uboli sa njim, imam dojam da stvarno dobivamo pojačanje u ekipi, a ne ko kad je Pedro dolazio, svjetska klasa, a nema pojma. Kad usporedim sa ostalima, nije brz kao Willian, ali ima bolji šut i centaršut. U usporedbi sa Costom je bolji finisher I brže razmišlja. U usporedbi sa Hazardom nije toliko kreativan, ali I dalje ima vic u igri, nije predvidljiv. Od Oscara je bolji u svemu.

E sad, pitanje je koliko može vratiti brzinu, Kaka je imao iste probleme nakon što je otišao iz Milana, načele su ga ozljede, ali nije tulumario kao Pato ni blizu. Nadam se samo da ga neće neki krkan polomiti u prvoj utakmici. Koliko sam primijetio šut mu nije toliko precizan iz daljine, ali sa nekih 20 metara može opaliti pošteno, ono što je nezamislivo kod Oscara I Coste.  

Jebo majku ti napravi od Coste bogalja. 

Ne znam zašto imam filing ko da smo uboli sa njim, imam dojam da stvarno dobivamo pojačanje u ekipi, a ne ko kad je Pedro dolazio, svjetska klasa, a nema pojma. Kad usporedim sa ostalima, nije brz kao Willian, ali ima bolji šut i centaršut. U usporedbi sa Costom je bolji finisher I brže razmišlja. U usporedbi sa Hazardom nije toliko kreativan, ali I dalje ima vic u igri, nije predvidljiv. Od Oscara je bolji u svemu.

E sad, pitanje je koliko može vratiti brzinu, Kaka je imao iste probleme nakon što je otišao iz Milana, načele su ga ozljede, ali nije tulumario kao Pato ni blizu. Nadam se samo da ga neće neki krkan polomiti u prvoj utakmici. Koliko sam primijetio šut mu nije toliko precizan iz daljine, ali sa nekih 20 metara može opaliti pošteno, ono što je nezamislivo kod Oscara I Coste.  

Ne znam zašto imam filing ko da smo uboli sa njim, imam dojam da stvarno dobivamo pojačanje u ekipi, a ne ko kad je Pedro dolazio, svjetska klasa, a nema pojma. Kad usporedim sa ostalima, nije brz kao Willian, ali ima bolji šut i centaršut. U usporedbi sa Costom je bolji finisher I brže razmišlja. U usporedbi sa Hazardom nije toliko kreativan, ali I dalje ima vic u igri, nije predvidljiv. Od Oscara je bolji u svemu.
E sad, pitanje je koliko može vratiti brzinu, Kaka je imao iste probleme nakon što je otišao iz Milana, načele su ga ozljede, ali nije tulumario kao Pato ni blizu. Nadam se samo da ga neće neki krkan polomiti u prvoj utakmici. Koliko sam primijetio šut mu nije toliko precizan iz daljine, ali sa nekih 20 metara može opaliti pošteno, ono što je nezamislivo kod Oscara I Coste.

Grob te jebo ako je on bolji finisher od Coste ja sam Isus glavom i bradom.Sta vi ocekujete od 26-godisnjaka koji igra u Brazilu vec par godina.Nije to ni blizu igrac koji je bio u Milanu

Ako se vec dovodi napadac koji ce biti rezerva Costi onda sam za dolazak Pata. Kad se pogleda on ili Remy puno je bolja opcija Pato.

Ma smiješan transfer. Lik u najboljim igračkim godinama igra u brazilskoj ligi. Dovoljno je to reći da se zna o kakvom se igraču radi. 

Al eto jebiga, ako dođe nek mu je sretno i da nas pozitivno iznenadi mada sumnjam.

Eden Azar 25 god

Alesandre Pato 26.god

Po tebi su godine najvazniji faktor?

Pa mi smo s Drogbom i Lampardom osvojili ligu i dali 103 gola a oba ta igraca su imala preko 30 godina.

Evo ti primjer Ibrahimovica ima 35 godina, covjek ubija kako igra, Pirlo osvojio 2 titule sa Juventusom sa 34 i 35 godina.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/692348770311348224

Otišo jedan Brazilac (Ramires),dolazi drugi. Cae na aparatima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.