Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexandre Pato (2016, 2 nastupa)

26 članova je glasalo

1. 1.

• Pozitiva: Bit Ä?e top
      40%
      9
    • Negativa: Bit Ä?e flop
      4%
      1
    • Mala negativa: Bit Ä?e srednja žalost
      27%
      6
    • Mala pozitiva: Bit Ä?e solidan napadač
      27%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 423
  • Pregledi 30,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mislim i nadam se da se Goku sprda :D Nemojte shvatati ozbiljno :P

Znam samo jednog coveka na forumu koji je ozbiljan sto se tice ovis stvari sa Vikipedijom a to nisam ja :D

Ista stvar kao i sa Falcaom,neće dobijati minute,na kraju će ga vratiti u Brazil i to će mu biti posljednji izlet u Europu i to je to,šteta,jer u koliko god lošoj formi bio,nije gori od mrtvog Oscara.

Ne mogu da shvatim cemu dovodjenje, ako ga ni na klupi nema? Stvarno smo retardiran klub postali...

Pato treba da igra zato sto je majstor u svakom segmetu igre za Kostu,od brzine,tehnike,driblinga do suta,ovaj Kosta moze da igra kad mu pakujes u sesnesterac loptu lik nista ne zna balvan sve na silu.

Pato treba da igra zato sto je majstor u svakom segmetu igre za Kostu,od brzine,tehnike,driblinga do suta,ovaj Kosta moze da igra kad mu pakujes u sesnesterac loptu lik nista ne zna balvan sve na silu.

Majstore,Kosta je klasični finišer ništa drugo,a to što ovi šabani iza njega mu ne znaju  gurnuti 2-3 lopte i stvoriti mu priliku nije njegova stvar,kad smo imali igru,čovjek je davao golove skoro svaku utakmicu,danas solidna partija imao 2 dobre prilike,samo mi nije jasno kako onaj panj Gomes da spasi onu priliku glavom  X(

Majstore,Kosta je klasični finišer ništa drugo,a to što ovi šabani iza njega mu ne znaju  gurnuti 2-3 lopte i stvoriti mu priliku nije njegova stvar,kad smo imali igru,čovjek je davao golove skoro svaku utakmicu,danas solidna partija imao 2 dobre prilike,samo mi nije jasno kako onaj panj Gomes da spasi onu priliku glavom  X(

DA ali da si veceras imao Pata da je bio u prilici 1 na 1 ili 1na 2 ja ti garantujem da bi on dao gol.

E vidiš, Costa ima problem kad se netko zalijepi za njega u obrani i kad treba proći igrača, u Primeri je to mogao jer je Atletico znao razvlačiti obranu protivnika. Stvar je i u tome da mu nema tko kvalitetno ubaciti, Ivanović i Azpilicueta kad centriraju već unaprijed znam da ništa od toga. Pato, Hazard i Fabregas bi mogli slati njemu lopte u prostor ali ih treba znati iskoristiti. 

E vidiš, Costa ima problem kad se netko zalijepi za njega u obrani i kad treba proći igrača, u Primeri je to mogao jer je Atletico znao razvlačiti obranu protivnika. Stvar je i u tome da mu nema tko kvalitetno ubaciti, Ivanović i Azpilicueta kad centriraju već unaprijed znam da ništa od toga. Pato, Hazard i Fabregas bi mogli slati njemu lopte u prostor ali ih treba znati iskoristiti. 

Celzi je ekipa koja igra na kontre stoga je Pato idealan za Celzi zbog brzine,tehnike,kontrole lopte...Kosta moze da igra u utakmicama tipa kod Kuce kad sabijemo protivnika u sesnesterac i onda on da razgrece u ovakvim utakmicama gde igramo na kontru on je neupotrebljiv,imao je dve dobre prilike da se sjuri ali nije tehnicki potkovan slaba kontrola lopte.

DA ali da si veceras imao Pata da je bio u prilici 1 na 1 ili 1na 2 ja ti garantujem da bi on dao gol.

Da,da svi bi dali gol,samo Costa ne bi,ali neću više da pišem i da opravdavam Costu,vidim da nisi ljubitelj naše zvijeri. :D

Da,da svi bi dali gol,samo Costa ne bi,ali neću više da pišem i da opravdavam Costu,vidim da nisi ljubitelj naše zvijeri. :D

Ma Kosta mze da igra kad mi sabijamo protivnika u sesnesterac dominiramo nad njim,ovako gde smo povuceni ceka da siprinta kontru slomi protivnika 1na1 on to ne moze nema te karekteristike.

Da mi je vise da vidim na terenu tog svemocnog, superbrzog i tehnicki najtalentovanijeg igraca ovog sporta ikad.

Ako si njega gledao u Milanu sva tvoja ironija se pretvara u zivu istinu. https://www.youtube.com/watch?v=hWiVJetdkmY

Daj Pata kao nekog polu-spica umjesto onog Oscara.Ili da igramo sa dvije spice pa sta bude bude.

Ma u špic Costa,hazard i willian na krila,on umjesto Oscara na AMF,fabregas i matić iza njih trojice i eto ti ekipe iz snova,naravno ako  Pato bude igrao kao u Milanu.

Ma u špic Costa,hazard i willian na krila,on umjesto Oscara na AMF,fabregas i matić iza njih trojice i eto ti ekipe iz snova,naravno ako  Pato bude igrao kao u Milanu.

Da nama Matic, Fabregas i Azar igraju kao prosle sezone bilo bi nebitno ko igra amf ali svakako je pozeljno ne gledati Oskara besorisnog.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/695597142786891776

Čovek nije igrao od novembra čini mi se, dok uđe u ritam biće april.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.