Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexandre Pato (2016, 2 nastupa)

26 članova je glasalo

1. 1.

• Pozitiva: Bit Ä?e top
      40%
      9
    • Negativa: Bit Ä?e flop
      4%
      1
    • Mala negativa: Bit Ä?e srednja žalost
      27%
      6
    • Mala pozitiva: Bit Ä?e solidan napadač
      27%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 423
  • Pregledi 30,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A majke mi, na svakoj slici nasmijan, pozitivan, tačno ga milina vidjeti čak je i lijep momak, mislim znajuci kakve mi gabore znamo dovest :D

Najlepsi covek,san svake zene Pol Skols.

Netko je spomenuo da će Pato igrati iza Coste, mislim da je to nepotrebno, Pato nije desetka, a i uvreda ga je nazvati napadačem, lik je allrounder. Vidjet ćete da je Costa tehnički limitiran napadač u usporedbi s Patom, uopće nema neki vic u igri dobije loptu, izvlači se na stranu jer ne može pretrčati nikoga, u rijetkoj situaciji se nađe da pokupi centriranu loptu i zabije, uopće se ne trga na terenu toliko. Pato napravi fintu i opali, ne razmišlja puno, ima onaj flair i napravi nepredvidivu stvar kao da je veznjak.

E da, lik je full karizmatičan, pozitiva čista.  

mislin da bi mogla bit pun pogodak( posudba )kupovina samo da ozljede ostanu iza njega jer kvalitetu i znanje ima a nadam se i volju

Jos prije nego je presao u Milan prije par godina, bili smo veoma zainteresirani za njegovo dovodjenje. Tada je Milan bio sila, veliko ime na fudbalskoj sceni a Berluskoniju je bilo potrebno nekoliko rijeci da ga ubijedi da potpise za Milan.

Nisam optimistican sto smo ga sada doveli. Ne znam kako ce se snaci jer ga nisam gledao u Brazilu. Ne znam u kakvoj je formi.

Nadam se da ce dati sve od sebe.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Mislim da bi najzanimljivije bilo vidjeti ga kao SS, naravno ako se snađe i ako pokaže da je dovoljno dobar za prvih 11.

Jer ako bi Costa ima pojačanje u napadu u vidu Pata koji je jako brz i tehnički dobro potkovan mnogo vise prostora se ostavlja i za Costu.

Pošto mi je mrsko bilo dva puta praviti formaciju i ove igrače stavljati napravio sam jednu od 12 igrača, da se vidi svačija pozicija :D

1403388_Chelsea.jpg

Prva moguca formacija ide bez Pata, dakle trio RLC, Matić Cesc, mislim da bi moglo jako dobro funkcionisati kada Cesc ima dvojicu iza sebe, ali ne da igra 10-ku nego da bude odma tu ispred njih.

Druga je bez Fabregasa, dakle Pato iza Coste, što je malo realna opcija jer ne vjerujem da ce Hidink izpaciti Cesca iz prvih 11

I treća je da Fabregas dođe  na poziciju RLC-a a da RLC ide na klupu....

Pato je tehnicki najjaci igrac sad sigurno Celziju,jaci je od Azara sigurno...Secam se da je Anceloti pricao da su igraci Milana bili u neverici posle provog treninga kad su videli sta radi sa loptom.

Pato je tehnicki najjaci igrac sad sigurno Celziju,jaci je od Azara sigurno...Secam se da je Anceloti pricao da su igraci Milana bili u neverici posle provog treninga kad su videli sta radi sa loptom.

3262489-dr.-who-facepalm.png

Dobro je što može da igra inside out wingera i trequartistu, ali definitivno nije za target mana. Nadam se ipak da bude naš number 10 goal scorer.

Kad pocnem citati stvari kao flair, poacher, winger agility i ta sranja dodje mi da si opalim samar sto sam uopste usao u ovu temu.

Dobro je što može da igra inside out wingera i trequartistu, ali definitivno nije za target mana. Nadam se ipak da bude naš number 10 goal scorer.

Advanced forward, CF sve to može igrati...

:D

malo ste mi previše euforični, najvjerojatnije je da će grijati klupu, u pitanju je kakva je njegova spremnost i mogučnost da igra u premieri, nadam se da će biti nešto od njega

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.