Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexandre Pato (2016, 2 nastupa)

26 članova je glasalo

1. 1.

• Pozitiva: Bit Ä?e top
      40%
      9
    • Negativa: Bit Ä?e flop
      4%
      1
    • Mala negativa: Bit Ä?e srednja žalost
      27%
      6
    • Mala pozitiva: Bit Ä?e solidan napadač
      27%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Došao bi za 5 mil jer mu je ovo zadnja godina ugovora u Brazilu.

To i ne bi bila losa opcija, cijena nije velika i ako kiksnemo sa njim, nisam za njegov dolazak, ali iako se vec trazi napadac jesam iz razloga sto bi ga mogli prijaviti za ligu prvaka.

• Odgovori 423
  • Pregledi 30,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

To i ne bi bila losa opcija, cijena nije velika i ako kiksnemo sa njim, nisam za njegov dolazak, ali iako se vec trazi napadac jesam iz razloga sto bi ga mogli prijaviti za ligu prvaka.

Pa ni cijena Dembe Be, ni cijena Remyja i još nekih tako napadača nije bila velika pa se nisu pokazali. Ja bih rađe Lacazzetea. Zašto mi uvijek moramo dizati igrače iz groba i na kraju to ni ne uspijemo?

Nemam pojma, prva asocijacija kada sam vidio da je otvrena ova tema je bila "zar ovaj još uvijek igra" druga asocijacija mi je bila "OBN prenosio Seriu A ko zna koje godine", nekada bio najveći talent fudbala u kakvom je sada stanju nemam blage veze.

U svakom slučaju još jedan dokaz da smo sve slabiji kada je naša pozicija na tržištu u pitanju, mislim to pokušavanje vraćanja na europsku scenu igrača kojih je prije par godina opalila nostalgija mi nije neki potez ali eto neka rade šta hoće i onako je sezona propala, kada sve mozemo onda hajde da i Pata vraćamo u Europu.

Nemam pojma, prva asocijacija kada sam vidio da je otvrena ova tema je bila "zar ovaj još uvijek igra" druga asocijacija mi je bila "OBN prenosio Seriu A ko zna koje godine", nekada bio najveći talent fudbala u kakvom je sada stanju nemam blage veze.

U svakom slučaju još jedan dokaz da smo sve slabiji kada je naša pozicija na tržištu u pitanju, mislim to pokušavanje vraćanja na europsku scenu igrača kojih je prije par godina opalila nostalgija mi nije neki potez ali eto neka rade šta hoće i onako je sezona propala, kada sve mozemo onda hajde da i Pata vraćamo u Europu.

Na ovom klipu se vidi da je u jako losem stanju https://www.youtube.com/watch?v=wJtMYvRSVJg

Inace kazu da bi u naredna 2-3 dana njegov transfer trebao da bude zavrsen.

Opet ocjenjujemo preko Youtubea igrace. Koliko god je vratio formu ne moze se porediti brazilska liga sa premiershipom, tamo su odbrane smijesne a vamo kad stanu dvometrasi tipa Svarchosa, Hutha, Mertescaera, vratice ga gdje prije bio.

Opet ocjenjujemo preko Youtubea igrace. Koliko god je vratio formu ne moze se porediti brazilska liga sa premiershipom, tamo su odbrane smijesne a vamo kad stanu dvometrasi tipa Svarchosa, Hutha, Mertescaera, vratice ga gdje prije bio.

Mora da je ovaj SVARCHOS neki jeben igrac?!  :D

Ja sam za transfer Kroosa i Jamesa, ali ne i Pata.

Svi smo :D

Možda se i sam Roman boji da pljune velike pare opet za špica jer nikako da ubodemo sa napadačem kada pljunemo dobar keš za njega, evo Costa bi aBd mogao biti i pogodak, dolazak Pata za 5 milki je okej, nije neka para a ako proigra na konju smo :D 

Mora da je ovaj SVARCHOS neki jeben igrac?!  :D

Zadala se greska u pisanju, jer sam s drugom rukom ibadetio sa tespihom posle dzume.

Ne može biti gori od Pedra i Oscara, oni su invalidi totalni, a ovaj je bar 90%, a u nogometnom smislu je puno tehnički jači. Za malu lovu ga dovesti i nije neki rizik veliki. A njegove ozljede su rezultat neurednog života i ruženja sa sponzorušama, isto kao i Adriano. Sada se sredio u glavi i slava ga ne lupa toliko.

hahahahahhahah zemo kraljuuu hahahah

čojk 14 radnji odjednom, kompjuter :D

Moj Wisey nainteligentniji su ljudi koji pisu lijevom rukom, ja sam jedan od njih, to mi je rekao prof. Zenaid Djelmo sa pravnog fakulteta iz Sarajeva.

Ja npr. citam knjigu i slusam radio, odlicno procesuiram informacija sa obje strane.

Moj Wisey nainteligentniji su ljudi koji pisu lijevom rukom, ja sam jedan od njih, to mi je rekao prof. Zenaid Djelmo sa pravnog fakulteta iz Sarajeva.

Ja npr. citam knjigu i slusam radio, odlicno procesuiram informacija sa obje strane.

Pisem levom rukom tako da...

• Autor

Aha, ovo sam našao na jednoj fb stranici. Očito da je varka.

Jedino ako nije otšao s djevojkom na biciklu u Italiju, pa da je Abramovič možda poslao liječnički tim da ga pregleda ispred restorana ili nešto tako. Ne znam stvarno.

o jebo li nas pato sve na forumu u mozak, bolje da smo doveli čičarita kad je bio na prodaju za 8m neg ovo reciklirano smeće. o emenalo jebo te onaj ko te postavi na tu funkciju

o jebo li nas pato sve na forumu u mozak, bolje da smo doveli čičarita kad je bio na prodaju za 8m neg ovo reciklirano smeće. o emenalo jebo te onaj ko te postavi na tu funkciju

+1 za Maskotu, ako je Chicharito za 2-3 miliona isto na tržištu, moralo se pucati na njega, em što je već igrao u EPL, em što godinama unazad igra u najjačim ligama i nikada nije imao ogromne probleme sa povredama...

konstatacija koju je iznio prof. Zenaid Đelmo nije tačna

On je to meni rekao na predavanjima u Tuzli, da su u Sarajevu svi najbolji studenti ljevaci.
Objasni zasto mislis da nije tacno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.