Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexandre Pato (2016, 2 nastupa)

26 članova je glasalo

1. 1.

• Pozitiva: Bit Ä?e top
      40%
      9
    • Negativa: Bit Ä?e flop
      4%
      1
    • Mala negativa: Bit Ä?e srednja žalost
      27%
      6
    • Mala pozitiva: Bit Ä?e solidan napadač
      27%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 423
  • Pregledi 30,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Svaki klub koji nema brazilaca u ekipi igra odlicno, mi smo ih nabacali previse i svi su prosjecni igraci neki i ispod toga.

Svaki klub koji nema brazilaca u ekipi igra odlicno

neymar-dani-alves-barcelona-paris-saint-

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/689049266950549504

Odbio ga Njukasl, al zato smo mi zagrizli. :lol:

neymar-dani-alves-barcelona-paris-saint-

Gdje ces porediti Alvesa i Neymara sa nasim brazilcima, Neymar je u rangu Mesia i Ronalda. Dok je nas Wilian u rangu Ashley Younga, Antonia Valencie, Arona Lenona itd.

Gdje ces porediti Alvesa i Neymara sa nasim brazilcima, Neymar je u rangu Mesia i Ronalda. Dok je nas Wilian u rangu Ashley Younga, Antonia Valencie, Arona Lenona itd.

Pa ti si rekao da svaka ekipa koja nema Brazilce igra dobro, igrom slučaja su na onoj slici dvojica Brazilaca. :P

dolazak ovog uhljupa pokazuje u kakvom je stanju ovaj plastični klub

chelsea se pretvara u liverpool, kakvi samo transferi u zadnje vrijeme

On dolazi,Remy odlazi.Costa ce ostati prvi napadac,dok ce Pato grijati klupu kao sto to Remy radi.

Koliko je obeštećenje, realno ako je plata oko 2.5m to je ništa, Remi ima duplo veću a duplo je gori, kada bi se Remija otarasili to bi bio odličan posao. Uvek sam gotivio Pata, pravio je čudo u Milanu, Čelsi je obično sahranjivao špiceve, valjda je vreme da se jedan preporodi kod nas.. :D

Koliko je obeštećenje, realno ako je plata oko 2.5m to je ništa, Remi ima duplo veću a duplo je gori, kada bi se Remija otarasili to bi bio odličan posao. Uvek sam gotivio Pata, pravio je čudo u Milanu, Čelsi je obično sahranjivao špiceve, valjda je vreme da se jedan preporodi kod nas.. :D

otprilike tako nesto, a platit cemo ga izmedju 8-10 mil eura ;)

Ajde, bolji je dvaput od Pedra i svih napadača osim možda Coste. Valjda se neće ozljeđivati.

Uglavnom, čitao sam još dok je igrao u Milanu da su ga izlasci i neuredan život doveli do ozljeda, hebao je Berlusconijevu kćer (i neka je, treba :D) i vratio se u Brazli jer mu je slava počela jako lupati u glavu, propio se lik, noćna ptica. Nisu ga ni u svlačionici voljeli zbog veze ove jer je kenjao drugima i trebali paziti na ponašanje. Nije završio ko Adriano, sredio se sada i ne vjerujem da će se samo tako lomiti na terenu. Ali trebat će mu možda par utakmica da se uhoda.

Ne razumijem šta će nam? Koliko ja znam on je skroz propa igrač, a i napadač nam nije baš toliko hitan, Costa je tu (od kad je doša Hiddik i igra sve bolje) a pitanje je li bolji od Remy-a. Jedino ako može igrat krilo (zna netko?) bi moga bit koristan...

Uglavnom, po meni skroz nepotreban transfer, ali ako dođe na posudbu ili ne više od 10M i nisku plaću neče ni smetat.

Ne vidim da je bolji od Remya, a za trećeg napadača možemo uzeti i Traorea i Bamforda... Po meni nepotrebno "pojačanje" , a riješit ćemo se onda vjerojatno Remya

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.