Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexandre Pato (2016, 2 nastupa)

26 članova je glasalo

1. 1.

• Pozitiva: Bit Ä?e top
      40%
      9
    • Negativa: Bit Ä?e flop
      4%
      1
    • Mala negativa: Bit Ä?e srednja žalost
      27%
      6
    • Mala pozitiva: Bit Ä?e solidan napadač
      27%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nema to veze Kinzee, jer kad on konacno istrci na teren, sa tehnikom boljom od Azarove i osecajem za gol boljim od Kostinog...

Ako bude znao potrčati,treba biti sretan,"oživljavanje" starih zvijezda postao nam je omiljeni biznis.

• Odgovori 423
  • Pregledi 30,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Koliko zelm da ga vidim,postujem Kostu fajter je ali ne mogu da se dojmim utiska da bi Pato gotovo svaki napad razvalio 1na1 sa svojom brzinom,kontrolom lopte i tehnikom.

Koliko zelm da ga vidim,postujem Kostu fajter je ali ne mogu da se dojmim utiska da bi Pato gotovo svaki napad razvalio 1na1 sa svojom brzinom,kontrolom lopte i tehnikom.

Hahaha druze da ti nisi zamjenio Pata sa Mesijem ?!

Pato ce grijat klupu. Odigrat 5 tekmi i to s ulaskom sa klupe i na ljeto se vratiti u picku materinu.

Čovjek objasnio,onako hladno,ali istinito.

• Autor

Iz Chelseaja su priopćili da su danas zaprežnom kočijom iz Londona poslali specifikacije napisane na A4 papiru u Adidasovu tvornicu u Singapur da vrijedna dječica naprave specijalnu opremu za njegove treninge. Kočija će u Singapur doći za 20ak dana pa dok to naprave i u aprilu je nazad u Londonu. Onda će imati visinske pripreme i treninge i prema optimističnim najavama ljudi iz uprave trebao bi iti spreman za debi u maju. Jbg nigdje nam se ne žuri.

horse_drawn_covered_wagon__full-image.jp

Najjace kad zapocinje post : " Kazu..."

Ko kaze, sta kaze de da i mi znamo od koga ti to dobivas informacije DECKO :D

Hoces da ti odam izvor,pa da ti iz njega pijes vodu..

e to ne moze vala!

Nije to nikakav izvor. ON je izvor. Garantujem da je EH neki lik sto radi u klubu :D

Njegovi izvori su blago rečeno smiješni, jer momak piše nešto što apsolutno niko ne prenese, pa čak ni daily star... Znači izvor mu je komšija koji je to čuo od svog rođaka koji živi na Grenlandu a opet taj isti rođak s vremena na vrijeme posjeti London.

Ulozio si napor da resis misteriju,treba te nagraditi za trud,ovaj slatkis je samo tvoj.Uzivaj sebicno u slatkom ukusu:)))

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d7/47/f9/d747f975009740c9840c42ce364f49a3.jpg

• Autor

Ulozio si napor da resis misteriju,treba te nagraditi za trud,ovaj slatkis je samo tvoj.Uzivaj sebicno u slatkom ukusu:)))

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d7/47/f9/d747f975009740c9840c42ce364f49a3.jpg

Zrel si za bana kralju s ovim ponašanjem. Lupaš i izmišljaš vijesti gore nego ja u svojim najboljim trollerskim danima 2012-te godine. Još ovakva nepristojnost prema adminu. Ccc

Deluje mi da je zvrski vec spreman  https://twitter.com/ChelseaFC/status/697393070246121472

Ako bude igrao onoliko dobro koliko ti svršavaš na njega,osvajamo LP ove sezone...

Zrel si za bana kralju s ovim ponašanjem. Lupaš i izmišljaš vijesti gore nego ja u svojim najboljim trollerskim danima 2012-te godine. Još ovakva nepristojnost prema adminu. Ccc

Sve je to vidi dobre zabave.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.