Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alexandre Pato (2016, 2 nastupa)

26 članova je glasalo

1. 1.

• Pozitiva: Bit Ä?e top
      40%
      9
    • Negativa: Bit Ä?e flop
      4%
      1
    • Mala negativa: Bit Ä?e srednja žalost
      27%
      6
    • Mala pozitiva: Bit Ä?e solidan napadač
      27%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nema ništa od Pata, to je danas na press konferenciji potvrdio i Guus Hiddink. "Imamo Costu, Remya i nekoliko mladića koji mogu zakrpati tu rupu tako da nismo u tome trenutno."

• Odgovori 423
  • Pregledi 30,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Imali smo Drogbu,Anelku,Kaloua i opet doveli Toresa, ta prica nema nikakve veze, nece ni jedan trener otkriti nesto ako su pregovori u toku.

Penzioner vjeruje Hiddinku :D Pa valjda si od Mourinha naučio da čim zine slaže + tu se on ništa ne pita, Emenalo sve konce vodi.

Pod stare dane da laže? O sunce li mu njegovo :D
Vjerujem mu iz razloga što je govorio konkretno o Patu, nije rekao općenito nećemo nikoga dovodit, nego je to odgovorio na pitanje o dolasku Patka.

Celziju treba napadac koji sam moze da resi utakmicu iz nicega to je PATO,ekipa ako ne igra dobro Kosta,Falkao  i Remi su totalno neupotrebljivi igraci.

4. ili 5. post u kome branis Pata kao da je bolji od Mesija i Ronalda zajedno. da nisi mozda nekakav advokat?

4. ili 5. post u kome branis Pata kao da je bolji od Mesija i Ronalda zajedno. da nisi mozda nekakav advokat?

Da nije bilo povreda bio bi dobar kao oni,ako ne i bolji od Ronalda sigurno

Da nije bilo povreda bio bi dobar kao oni,ako ne i bolji od Ronalda sigurno

Sta covjek da kaze na ovu konstataciju,normalno je da ga branis,ali ovo je vec pretjerano.

Ko sto gledam da je Pato vec zavrsena prica i da je pitanja dana kada ce doci kod nas. 

Lik je po formi gori od Torresa, niti ima brzinu kao nekada niti dribling, dvije stvari koje su bile njegovo jedino i mozda najjace oruzje.Ostalo je sve prosjecno, ne vidim kako ce on ista moci uraditi u Premu. Pa od njega je trenutno Remy bar 2x bolji igrac.

Moj Wisey nainteligentniji su ljudi koji pisu lijevom rukom, ja sam jedan od njih, to mi je rekao prof. Zenaid Djelmo sa pravnog fakulteta iz Sarajeva.

Ja npr. citam knjigu i slusam radio, odlicno procesuiram informacija sa obje strane.

Ja bolesnog profesora, i sad ako si ljevak ti si pametan ? Jebeeem te drzavo :O :(

@hamco, gdje si ti vidio da je izgubio brzinu i dribling?

@hamco, gdje si ti vidio da je izgubio brzinu i dribling?

Jel ti to nemas TV ili internet pa nemas gdje gledati utakmice? :D

Arene prenose Brazilsku ligu ako nisi znao :D

Ocito da drugacije zapažamo stvari.

Kako god, ne bih volio da dodje jos jedan igrač kojem je karijera krenula niz brdo i da mi budemo ekipa koja ce mu posluziti za podizanje forme i vracanja stare slave. 

[spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=52WfJ9opMTI

[/spoiler]

[spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=1kgkzIXiwT4

[/spoiler]

[spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=KTVDBFnnac4

[/spoiler]

Nemoj vise molim te :D

Nisam ga nesto pratio od kad je otisao iz Milana ali koliko znam on se bas raspao u Korintijansu i onda se skroz vratio u formu kad je otisao u Sao Paulo, a ovi svi klipovi su iz Korintijansa.

Ne igra nista posebno ni u Sao Paolu.Dovoljan pokazatelj da ga Corintians ne zeli vratiti s posudbe.

Lik je propo i on je sad obicni prosjecni napadac koji ni u brazilskoj ligi nije medju tri najbolja igraca.

Ne žele ga vratit jer nqvijqči ne žele igrača koji je igrao za ljutog rivala.

Znaš kako ta priča drži vodu... Ne budi naivan

Ama stvarno ne znam kako i jedna navijač Chelseaja koji prati klub zadnjih 5 godina uopće može pomisliti da je ovo dobar potez (dovođenje Pata).

Nemam ništa protiv igrača ali on nije klasa koja može igrati u najboljim klubovima današnjice, a mi stalno dovodimo neke prosjek igrače, neke polovne u zadnje vrijeme što mi se nimalo ne sviđa, mislim da ovako ne možemo napredovati

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.