Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Možda za 10-15 godina i zaboravimo šta je uradio i kako nas je lagao, pa ga prihvatimo opet kao najvećeg ikad. Do tada, čak je i Cole veća legenda od njega.

Kako kome :D

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Legenda oprostajnu tekmu u PL igra s kapitenskom trakom i u svijetlo plavom dresu. Zvuci nevjerovatno! PICKETINO

Samo mi jedan stvar proalzi kroz glavu, zašto? Pobogu zašto je to učinio? Sve je imao status nenadjebive legende,  ikona, bog otac za sve navijače, najbolji ikad koji je igra za naš klub i on učini ono što nisam ni u najgorim noćnim moram očekivao.

E moj Frenče, šta je sve moglo biti, kao što je rekao Jose nema tu više ljubavi. Ljubav izmjedu Chelseaja i Lamparda je završila onoga trenutka kada je tamno plavi dres zamijenio svijetlo plavim.

Kapiten i legenda Citya oprašta se od Premiershipa sa golom u dresu Citya. E moj Frenkie, a mogli su te iznijeti ko Drogbu. Kakva tuga.

a kad cech to isto napravi u crvenom dresu to će bit uredu... nigdje logike...

a kad cech to isto napravi u crvenom dresu to će bit uredu... nigdje logike...

Bilo bi i ovo u redu da je Frank otišao sa 30 godina dok je još bio svjetska klasa.

Sigurno je bio lijep osjećaj kada je se od Premiershipa opraštao u dresu City sa kapitenskom trakom, stvarno svaka mu čast.

Ako kojim slučajem propadne odlazak u MLS možda ga sljedeće sezone vidimo u dresu Uniteda, kada je već tu u blizini Old Trafforda što da ne.

Moram priznati presekla me slika.. sve je moglo biti drugacije.. Trebalo je... mogao je imati oprostaj bar kao Xavi .. to bi bilo jedino ispravno. Ovako steta, uskratio je sebe za jedno nezaboravno iskustvo i savrsen dan, nazalost njegovu, ali i svih nas.q

Sramota od lige, velika sramota od lige, velika velika sramota od lige. Od Dzerada se citav svijet oprostao kao da je umro, Frenkija ko jebe, niko zivi nije pomenuo da se Frenki oprasta ( Ranijeri se jedini oprostio da valja). Svaka cast Pelegriniju i Sitiju, koji su na nkei nacin ipak ukazali cast legendi svijetskog fudbala (nosio danas kapitensku traku). Nece biti isti fudbal bez ljudine i igracine kakva je Lampard. Nadam se da cemo u americkoj ligi moci da gledamo ponovo duele Stivija i Frenkija, a valjalo bi Lampsu da se pridruzi Didier :D 

pisalo se prošle godina dosta o Lampardu,jer su ga svi videli u MLS sledeće,tj ove sezone

sad jbg,niko nije mogo da pretpostavi da će se vraćati i dve nedelje kasnije,ma i manje već su iskočile vesti da postoji mogućnost da dodje u SIti na pozajmicu ,pa ja bila priča prvo da ostaje do januara a onda su ponovo ispod tezge javili da ostaje do kraja i posebno mi je zanimljiv bio onaj deo kako je narod odjedanput ispao naivan jer se odavno znalo da je NYC FC zapravo filijala Sitija 

ono,jbg,nije on zapostavljen u odnosu na dzerarda i sad mu je posvećena pažnja al ne možeš ponavljati emisije 2 x  :D

uglavnom,nema tu nekog hetja,naveo sam samo hronološki činjenice,možda se po našim medijama ne provlači tolko njegovo ime,al na ostrvu nije zapostavljen,baš naprotiv 

Bio jednom jedan Frank Lampard, legenda Chelseaja, ikona Stamford Bridgea, najbolji strijelac Chelseaja u istoriji kluba, jedan od najboljih veznjaka u istoriji, čovjek koji reče da nikada ne bi mogao igrati za drugi klub u Engleskoj, čovjek sa takvom statistikom da je mogao posramiti Xavia i Iniestu, čovjek kiojem su naviajci ukazivali nevjerovatno povjerenje i divljenje i mnogo više od toga. Za njih je bio bog ali tog čovjeka više nema on je umro. Sada je tu neki dugi Lamaprd fizički njemu sličan ali nije to onaj igrač.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.