25. maj 2015.11 god. comment_218561 Pao mi je u očima tog dana, ali kada god čujem njegov glas na nekom videu, kada god ga vidim, ne mogu da ga ne volim, on je za mene legenda bio i ostao i jedan od najvećih igrača naših. Gledao sam sada kratki video skysportsa gdje je rekao da je nezaboravnih 13 godina proveo u CFC i da mu je daleko najbolji trenutak u karijeri Liga Prvaka te da mu ostaje jedino žal što se nije oprostio pred domaćim tribinama na pravi način. Prijavi
26. maj 2015.11 god. comment_218594 Ostaje žal jer je ispao papak i učinio ono što nikako nije smio. Prijavi
26. maj 2015.11 god. comment_218647 Ova nasa velika legenda, a sad i Cityeva... zna on vrlo dobro sta je uradio i da je usrao Umjesto da se oprosti pred nasim navijacima i u nasem dresu on karijeru zavrsava ko kapiten drugog kluba i ispracen ko jebena legenda tu. Svaka im cast, ali to smo mi trebali odradit. Oprostit se kako je i trebalo da bude Zamisli takav idol i legenda i ovako se sve zavrsi, ono hinjski prekid jbt hljeb I onda dodju veliki ljubitelji Lampsa i kazu da nije kriv, da smo tako i zasluzili. Lamps legenda Lamps ovo Lamps ono, Lamps... Jes legenda, al nije to ni blizu toga... Nemos da vjerujes ocima gledajuci slike i slusajuci njegov govor, mos komotno rec da se pokusava oprat grijeha... al ne ide buraz, uradio si to, razjebo si nesto veliko a bezzeeee Prijavi
26. maj 2015.11 god. comment_218660 Ma meni samo nije jasno kako se niko nije našao da ga javno kritikuje ili da ga upita zašto je to uradio, zna li da postoji dobar broj Chelseajevih navijača kojima je itekako pao u očima... Ne mogu vjerovat da to nismo još čuli. On se ponaša kao da je nama svejedno. Prijavi
26. maj 2015.11 god. comment_218666 Nasao se neko ko ce mu dat priliku, priliku da proba nesto novo... ta prica :D ma daj zajebi ba, jel moguce Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219495 Lampardovih 11 odabranih Trebo je Roneya umjesto Aguera, za ostalo bi se slozio. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219588 Aguero>Rooney All day long Jedino ne bih Ferdinanda vec Vidica i mozda nekog drugog umjesto Gerrarda. Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220123 Dobio kraljevski orden za svoju fudbalsku karijeru u Premiershipu. Šta god mislili o njemu, ipak ovo pokazuje kolika je veličina. Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220176 Jedno je sigurno, LAmpard je najveci igrac koji je nastupao za City, ikada. Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220194 Jedno je sigurno, LAmpard je najveci igrac koji je nastupao za City, ikada. I za Chelsea također. ;) Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220203 I za Chelsea također. ;) Đon Teri, Didier Drogba, Perica Ćeh... Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220246 Na današnji dan 2001 godine, ova legenda je za 11 Mil £ potpisao za Chelsea. Ostalo je historija. I slažem se sa ctb forumašem. On je najveći igrač koji je do sada nastupao za Chelsea. Njegov uspjeh i doprinos klubu je neprocjenjiv. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220253 Meni je JT najveći, uvijek je bio, ne govorim to zato što je Lamps otišao nego mi je oduvijek tako.. Još prije dok je AVB bio trener govorio sam kako prije vidim JT-a kao trenera Chelseja nego Lampsa bez obzira što je Lamps stariji, nekako mi je JT uvijek predstavljao Chelsea Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220466 Na današnji dan 2001 godine, ova legenda je za 11 Mil £ potpisao za Chelsea. Ostalo je historija. I slažem se sa ctb forumašem. On je najveći igrač koji je do sada nastupao za Chelsea. Njegov uspjeh i doprinos klubu je neprocjenjiv. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Malo je prejako reći da je najveći.. Ja ga obožavam, ali ne mogu reći da nije makar mrvu sjebao odlaskom u City, mrvu ali opet dovoljno da ne bude najveći... Lampard je vjerovatno najbolji i najkvalitetniji igrač koji je zaigrao za Chelsea Najbolji - vjerovatno, najveći - John Terry Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220579 https://www.youtube.com/watch?v=JtiJ-COs6Fc suze moj dragi franče, suze.. Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221887 Meni je JT najveći, uvijek je bio, ne govorim to zato što je Lamps otišao nego mi je oduvijek tako.. Još prije dok je AVB bio trener govorio sam kako prije vidim JT-a kao trenera Chelseja nego Lampsa bez obzira što je Lamps stariji, nekako mi je JT uvijek predstavljao Chelsea kad je ono Terry sjedio na klupi, uglavnom nešto tako bilo, pa onda ustao i kao trener davao instrukcije igračima :D Prijavi
27. juni 2015.11 god. comment_221952 Al ono sranje oko nj stare, prica o obecanju ovo ono... To mi na kraju ispade najsmjesnije i najzalosnije Kako god pogledas na pricu i kako god okrenes sjebo se u zivotu :D Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223327 Odavnu jaču stvar nisam pogledao hahahaha https://www.youtube.com/watch?v=Fqqzp41HFL8 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.