3. maj 2015.11 god. comment_216153 Džaba ti sine moj, nećeš se nikad izvaditi, pogotovo ne ovakvim umiljavanjem. Mogao si danas biti na Bridgeu dočekan kao naš, pa taman i ne igrao aktivno za Chelsea.. A ovako si samo jedan od protivnika. Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216216 Dok je Chelsea juče slavio osvajanje Premiershipa Lampard je u dresu našeg najvećeg rivala za titulu igrao protiv Tottenhama, eh šta ti je život, da mi je to neko rekao prije samo dvije godine mislio bi da je na nekim teškim drogama. Za Drogbu i Terrya ako je potrebno treba i izmisliti ulogu u klubu nakon što završe karijeru, za Lamparda ne. Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216230 Siti nam vise nije ni najveci konkurent (zavrsice kao 3.). Rival nikada nije ni bio, a mozda ce nekada biti. Sada nam je Arsenal najveci konkurent, i to konkurent koji nema ni teoretske sanse da nas stigne. Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216231 Dok je Chelsea juče slavio osvajanje Premiershipa Lampard je u dresu našeg najvećeg rivala za titulu igrao protiv Tottenhama, eh šta ti je život, da mi je to neko rekao prije samo dvije godine mislio bi da je na nekim teškim drogama. Za Drogbu i Terrya ako je potrebno treba i izmisliti ulogu u klubu nakon što završe karijeru, za Lamparda ne. Lampard će dobit i MORA dobit ulogu u klubu, nikakav prelazak u city ne može zasjenit sve što je napravio za klub. Lampard je legenda i uvjek će to bit!! Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216243 Siti nam vise nije ni najveci konkurent (zavrsice kao 3.). Rival nikada nije ni bio, a mozda ce nekada biti. Sada nam je Arsenal najveci konkurent, i to konkurent koji nema ni teoretske sanse da nas stigne. Čuj City nam nije najveći konkurent, pa čiji smo mi raspored analizirali kroz čitavu sezonu, ko nam je u 90% sezone bio glavna prijetnja, nemoj sada pisati gluposti da nam City nije najveći konkurent za titulu, kada to jednostavno nije tačno, jer nam je City kroz čitavu sezonu ubjedljivo najveći i jedini konkurent. Arsenal nam nije bio konkurent ni jedne sekunde, to što su preskočili City par kola prije kraja nije bilo ništa značajno, jer smo mi u trenutku kada je Arsenal prestigao City već bili na centimetar od titule. City nam jeste rival u svakom smislu.. To što je Lampard otišao u City pa se sada pokušava malo "oprati" njegov potez tako što će se smanjivati značaj Citya rečenicom "City nam nije rival" to je baš onako primjer providne priče. Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216254 Lampard je najbolji igrac koji je igrao u ovom klubu. Terry, Osgood, Drogba... Mikel naravno :D) Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216255 To što je možda najbolji igrač koji je igrao za nas ne znači ništa, jer će to neko reći i za Edena kada/ako napusti klub, problem je što Lampard više nije jedan od najvećih koji igrao za naš klub, jer se veličina igrača dokazuje njegovim potezima nakon napuštanja kluba. Siguran sam da nakon završetka prošle sezone ni Mourinho ni uprava nisu imali stav prema Lampardu "napusti klub, ne trebaš nam više", samo da je pokazao 1% osjećaja za kompromis mogao je ostati u klubu, kao što je uradio Terry, Terry je dobio ugovor na 1 godinu uz rečenicu "ako želiš dobiti produženje ugovora zasluži to na terenu, od tebe zavisi" i Terry je prihvatio taj izazov i još jednom pokazao svoju veličinu. Drogba je takođe napustio klub, i on je mogao ostati da je htjeo, ali Drogba ni jednim svojim potezom nakon što je napustio Chelsea nije uradio ništa što bi bacilo mrlju na njegovu karijeru u Chelseaju. Lično smatram da je se Lampard uplašio svoje pozcije u klubu ako ostane, jer je odbijao da produži ugovor na jednu godinu, plašio je se da u Chelseaju bude u situaciji u kojoj je sada u Cityu, a to je da bude rezerva. Ako je on odlučio da će radije biti rezerva u Cityu nego u Chelseaju onda mu svaka čast, u Cityu je dobio bolji ugovor i za to je se prodao, zbog par desetina hiljada. Jedan od razloga zašto mi je drago što smo osvojili titulu je upravo i Lampard, neka nakon 38. kola sjedne i razmisli da li je dobio ili izgubio ovim potezom u finišu svoje karijere. Za mene on nije više onaj Lampard koji bio jedan od razloga zašto sam počeo navijati za Chelsea, ne gledam ga više istim očima, nije više to onaj igrač ni čovjek. Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217406 https://www.facebook.com/CHELSEAFCLATESTNEWS/videos/vb.10881168930/10152970776378931/?type=1&theater idemo utvrdit gradivooo Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217407 isekli su lampsov izraz razocaranja iz tog gifa, PROPAGANDA Prijavi
19. maj 2015.11 god. comment_217875 Ja mu ne mogu zamjeriti, ne znam sto, jace je od mene. :/ Prijavi
20. maj 2015.11 god. comment_217918 Zašto čovjek ima potrebu da se i dalje bruka, nije mi jasno.. Prijavi
20. maj 2015.11 god. comment_217937 Lamps legendo!! <3 Zna se ko je bio kapiten one noci i ko je postigao gol iz penala bez koga ne bismo ni osvojili LS. Prijavi
21. maj 2015.11 god. comment_218051 lampard je legenda i sve ove koji govore protiv treba počet banavat! Prijavi
21. maj 2015.11 god. comment_218055 Možda za 10-15 godina i zaboravimo šta je uradio i kako nas je lagao, pa ga prihvatimo opet kao najvećeg ikad. Do tada, čak je i Cole veća legenda od njega. Prijavi
21. maj 2015.11 god. comment_218073 Najbolji igrac koji je igrao u klubu. Možda ali se onda lagano posrao na sve to zbog nekoliko desetina hiljada funti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.