24. februar 2015.11 god. comment_204935 Mislim da je na redu da se napuca Monako.. Oni kako su prosli u ovu fazu nikada mi nece biti jasno. Uzdam se u Vengera da konacno prodje dalje .. Vreme je. Kontam da ni Atletiko nece sutra izgubiti. Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204936 Najbolje bi bilo da i mi i City ispadnemo, pa neka bude pošteno borba za titulu u ligi. Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204937 Mi njima nabijamo rogove, evo sad ce i druga godina zaredom. Ne znam o cemu pricas ti, admine?! Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204938 Najbolje bi bilo da i mi i City ispadnemo, pa neka bude pošteno borba za titulu u ligi. Ma kurac moj da mi ispadnemo.. Idemo u inat svima po treble mamu im. Nema toga kod mene. Inače 2 stvari moram spomenuti poslije ove tekme City vs Barcelona: 1. kako se potcjenjuje i ismijava taktički masterpiece Robbieja Di Mattea koji je 3 puta jaču Barcelonu od ove pobijedio u 180 minuta sa 3 puta slabijom ekipom od ove Cityeve 2. kako se tek sada vidi Chelseajev uspjeh u Evropi, konkretno Ligi Šampiona, na onim samim Romanovim počecima.. evo Cityu je ovo već 5. ili 6. sezona i prema svemu sudeći neće dalje otići od 1/8 finala iako su u domaćem prvenstvu uspješni Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204939 Engleska liga je postala sramota. Da prvak dva puta zaredom bude ovako nagužen od Uefalone. Sramota! Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204941 Rasula ih barsa. Ne mogu da vjerujem da je to taj City koji krv pisa kad igra protiv nas ili ne znam nekog u ligi. Prosto su ih rasuli, pogotovo u prvom poluvremenu. Pa jebem ti ekipu bez dinamike i koncepta, ljudi nisu znali gdje se ko nalazi. Silva nema pojma ni sad sta je igrao u prvom poluvremenu. Nasri vjerujem nije ni izasao iz tunela za prvo poluvrijeme... Ne kontam sta se desi... Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204943 Rasula ih barsa. Ne mogu da vjerujem da je to taj City koji krv pisa kad igra protiv nas ili ne znam nekog u ligi. Prosto su ih rasuli, pogotovo u prvom poluvremenu. Pa jebem ti ekipu bez dinamike i koncepta, ljudi nisu znali gdje se ko nalazi. Silva nema pojma ni sad sta je igrao u prvom poluvremenu. Nasri vjerujem nije ni izasao iz tunela za prvo poluvrijeme... Ne kontam sta se desi... To je pljuska svim onima što govore 'ma lako se braniti, lako je igrati odbranu' i slične stvari. City klasična napadačka ekipa, odlično se nosi u prvenstvu sa ekipama koje se zabunkerišu i koje su slabije od njih, ali u ovakvim utakmicama ih nema na mapi već nekoliko godina zaredom. Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204946 jedina draza stvar od toga da je city izgubia to da je gnom falia penal Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204970 City prosto ne zna igrati Ligu Prvaka, oni igraju isto, znači na isti način i protiv Plzena i protiv Barcelone, možda to neko cijeni, ali od toga nema hljeba.. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204974 Nisam ni sekunde impresioniran igrom Uefe. Koliko su šansi stvorili sinoć? Tri? U 2. poluvremenu ih domaćin ugušio i to sa holderskim parom Milner Fernando ej! Fulali čiste šanse, Džeko objasnio. Katalunja par puta prešla centar i pokazali koliko su očajna ekipa bez lopte kao što je i Guardiola jednom rekao. Čim sam vidio sastav Cityja očekivao sam da ih rastave 3-4 razlike. Zašto Džeko prije Bonyja koji je duplo bolji u svakom segmentu igre od pomenutog? Zašto Nasri a ne Džizus Navas koji može trčati 6 dana? Zašto Milner kao holder a ne Fernandinho? Što se tiče crvenog, Clichy ga maltene listom zakačio po koljenu tako da je više on osjetio taj kontakt. Ali svakako je Clichy igrač za Sunderland. City nije turnirska ekipa. Oni su ko stvoreni za ligaški sistem takmičenja. Jednostavno u LŠ ne možeš napasti svakoga i očekivati da prolaziš. Ne tnam kako neko još može da se raduje pobjedi državnog projekta i Uefinog mezimčeta. Alo, pokažite malo poštovanja prema sebi bar. @Wisey Napomeni da je Robbie imao i veliku sreću koja je na kraju krajeva presudni faktor. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204977 Zao mi sto je Dortmund izgubio od zabara sinoc, ali cvrsto verujem da im je Reus doneo prolazak dalje. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204978 Još samo fali da gledam onog ometenog Moratu u nastavku takmičenja. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204979 Barcelona je imala bar 10 pogrešnih dodavanja u prvom poluvremenu, ono baš u aut svaka treća lopta. Tika taka Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204981 Barcelona je imala bar 10 pogrešnih dodavanja u prvom poluvremenu, ono baš u aut svaka treća lopta. Tika taka Imali su oni neku terevenku za vikend, nije to jos isparilo :) Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204983 Mislim da bi Simeone lagano dogurao do finala sa Sitijem. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204985 Simeone ima znanja, al realno ima i sreće ko Di Matteo Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204990 Toliko drvlja i kamenja po Barceloni i opet dobili City s pola muke, da ovi nisu imali sreće moglo je biti 4 ili 5-0, Suarez promašio još barem 2 sigurne prilike, Messi penal fulao. Eto slabo su igrali pa opet ubili Građane, šta će tek biti kad bude njihov dan? Što se mene tiče, volio bih da ih zaobiđemo u širokom luku ako prođemo. Radije nam daj Real nego njih. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204995 Engleska liga je realno pala. Mi uopće nismo jaki koliko neki misle ovdje na forumu. I mi smo imali jebene sreće protiv PSG-a, a uzmite u obzir da nam je City za vratom u Engleskoj, iako je to pet bodova razlike. U Engleskoj više nema jakih klubova kao nekad. Liverpool iz 2005-te ili 2007-me, Arsenal iz 2004-te ili 2006-te, ManU iz 2008-me, 2009-te, Chelsea iz 2003-će, 2005-te, 2006-te, 2010-te. Svi ti klubovi bi se PROŠETALI današnjom engleskom ligom koja nije ni sjena one od prije par godina. Nemojte isključiti mogućnost da bi jedino Arsneal ove sezone mogao braniti čast Prema u četvrtfinalu. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_204996 Ne znam šta ste vi gledali ali ubijanje protivnika je ono što je Real uradio Bayernu prošle godine ili Bayern Katalunji prije toga. To je mrvljenje protivnika i dominacija, a ne kad ti stvoriš 3 šanse i pustiš da i protivnik stvori isto toliko. Pritom potpuno iščezneš čitavo 2. poluvrijeme. Nije to dominacija. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205000 Igrali ljudi koliko im je trebalo. Što da srljaju kod vodstva od 2-0? Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205001 Relo precjenjujes Barcu, losi su mnogo, da je city imao muda, mogli su sigurno dobiti ovaj mec, druga je stvar sto su se usrali i tako primili 2 jeftina gola, a u napadu nista nisu smjeli. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205002 Možda da riješe svaku moguću dilemu pa da u revanšu mogu odmoriti 3-4 igrača za ligaške tekme? Uostalom, nisu oni mlatili loptu i kontrolisali tekmu pa da kažeš da nisu srljali. Tek se povezali kad je Clichy isključen. Razlika je što su oni zabili u ključnim momentima, City nije i to je to. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205003 Prvo poluvrijeme nije bila ono totalna dominacija, al su održali jedan čas fudbala, realno. Drugo su se već izjednačili nekako po igri, do kartona Clishya Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205005 Toliko drvlja i kamenja po Barceloni i opet dobili City s pola muke, da ovi nisu imali sreće moglo je biti 4 ili 5-0, Suarez promašio još barem 2 sigurne prilike, Messi penal fulao. Eto slabo su igrali pa opet ubili Građane, šta će tek biti kad bude njihov dan? Što se mene tiče, volio bih da ih zaobiđemo u širokom luku ako prođemo. Radije nam daj Real nego njih. Vjeruj da oni više izbjegavaju nas nego mi njih.. Što se tiče utakmice, Pellegrini je izgubio utakmicu već 19:45h kada je objavio sastav, ne možeš sa onakvom sredinom terena koju čine Fernando-Milner-Nasri-Silva dobiti Barcelonu, još bez klasičnog krila, ok shvatam da im je problem bio izostanak Yaye, ali tandem Fernando-Fernandinho je morao početi od početka, ne kažem da su njih dvojica tandem koji donosi pobjedu ali bi bar učvrstili sredinu terena. Ja da sam birao sastav umjesto Pellegrini ja bi postavio sredinu terena Fernando-Fernandinho-Milner-Navas-Silva.. Kada je Barcelona pitanju, neću da omalovažavam bilo čiju igru, prvo poluvrijeme su odigrali odlično, dali golove baš kada treba, a protiv onako uplašenog Citya to je bilo dovoljno da odrade sjajno prvi dio utakmice, mislim da je bila jedna situacija kada su igrači Barcelone potpuno otvorili prostor za Milnera, a on uopšte ne ide napred, prosto vidiš strah od primanja i trećeg gola. Drugo poluvrijeme Barcelona je pokušala rutinski i u laganom ritmu završit, ali eto City je izmjenama uspio doći do daha i postigao taj gol... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.