4. maj 2022.4 god. comment_327767 Lpool je ekipa koja je baš znala razbiti Pepa i City, jedino u ovoj zadnjoj tekmi mi je City bio bolji inače im Lpool baš ne leži. Ineče svaka čast Villarealu i Emeryu, za plate igračima izdvajaju manje nego Burnley, pokupili su more otpada od drugih ekipa i sastavili tim koji je izbacio Bayerna i sasvim solidno se nosio sa Liverpoolom. Svaka im čast Prijavi
4. maj 2022.4 god. comment_327781 Sta uradi mag Guardiola, jao idiota majko moja mila. Jos burazer izbacio sve ofanzivce, a uveo sam Grilisa. A ovaj Real ima srece, ovo nije normalno. Ljude sere nebeski. Sad i penal dobili. Prijavi
4. maj 2022.4 god. comment_327782 Ne znam sta reci za Real. Koliko ljudi imaju srece, a opet ne moze covjek da se ne zapita da li je ovo sreca ili ipak ne? Dali su 5 golova nama, dali cak 6 golova Cityu. Kako god, cestitke i zelim im da osvoje. Drago mi je sto Pep nece uzet titulu. Prijavi
4. maj 2022.4 god. comment_327783 Nabijem ih na kurac, oba, nek uzme Liverpool. Koliko srece, guranja i provlacenja, nestvarno. Prijavi
4. maj 2022.4 god. comment_327784 Navijam za Real da osvoji, PSG, Chelsea, City, najtezi put do finala. Guardiola je veci luzer od Pocetina. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327787 Igra se do poslednjeg zvisduka. Nema predaje pre toga, nikako. Mnogi timovi, treneri, igraci bi psihicki pali i posle 0:3 i posle 0:1 u 90+ Ako nista, to je lekcija koju mozemo nauciti. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327788 Nikad više za Liverpool neću navijati nego u ovome finalu sad. Svaka im čast na prolasku igrali su do kraja ali opet ne mogu da vjerujem koliko su sreće imali ove sezone, ne zaslužuju titulu Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327790 Ma Real opet prije Liverpula. Koliko god Real imao srece opet su muski poginuli, igrali protiv najvecih favorita i zabili redom 3, 5 i 6 golova. Gledaj Liverpula krv ti jebem, Inter, Benfica i Viljareal... pa to je veca sreca nego ovo sto je Real imao. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327796 Šta je ono bilo? Ne mogu zamisliti kako su se osjećali navijači Citya, pa jedva meni srce ostade u komadu. Pa protiv ovih nije sigurno ni 5:0 voditi. Ispade da smo se mi i najmanje obrukali protiv Reala. Guardiola nije trebao da vadi De Bruynea, jer on i kad je najgori mora biti na terenu. Za 30 minuta produžetaka nisu odigrali nijednu smislenu akciju, u tolikom su šoku bili. Ne znam je li se ovo Ancelottiju vraća sreća za izgubljeno finale 2005. Nema drugog objašnjenja. Bernardo Silva je jedan od najkompletnijih igrača na svijetu. U finalu ću navijati za Liverpool. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327797 Nikad više za Liverpool neću navijati nego u ovome finalu sad. Svaka im čast na prolasku igrali su do kraja ali opet ne mogu da vjerujem koliko su sreće imali ove sezone, ne zaslužuju titulusreca je ono 2012. Nama utrpali 5 komada. Citiu 6. Mislim jesu sretni al opet nisu toliko da ti toliko golova utrpaju. Ja navijam za real a liverpul aBd da ostane na liga kupu ove sezone Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327800 Što se produžetaka tiče igralo se 10 minuta od 30 ostalo je bilo ležanje Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327802 Supacki bas, City ih ubio 90 minuta i prime kurceve golove. Ipak vise mrzim Liverpool, pa cu navijati za Real u finalu. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327809 Nisam gledao sinoc, ali ovo je bas nevjerovatno. Ljudi su prosli Pariza, nas, i evo sad Siti, mislim da ne znaju ni sami kako. Vjerovao sam da ce ih stati. Bas cemo vidjeti u finalu. Ako nista City je i dalje bez trofeja LS. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327822 Real prošao u finale najtežom mogućim putem. Liverpool prošao u finale najlakšim mogućim putem. Nek' Real uzme, ionako ih niko ne stiže po osvojenim titulama, samo da Liverpool ne uzme jer ko bi ih slušao u nedogled, još ako uzmu ligu i kup protiv nas... najbolje ugasit internet na jedno pola godine. Onda opet ako Real uzme, nećeš moći ostati od priče kako je španska liga bolja od engleske i njenih timova. Ali sve u svemu, Real je zaslužio da osvoji, ipak težak put do finala a i veliki su borci do zadnje sekunde utakmice, a i nekako mislim da će se lako izboriti sa Liverpoolom. Nema šanse da TAA 90 minuta izdrži protiv Viniciusa, bit' će ispadanja i prostora ko u priči... Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327832 Uopšte mi nije nezamislivo da se u finalu ukaže Bale u 90 i nekoj minuti i zabije gol sezone. Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327989 Sljedeće sezone će među nositeljima biti Frankfurt/Rangers, Porto, a u nekim kombinacijama Ajax (u svakoj osim onoj da Liverpool uzme LP, a City PL). Mi smo u drugom ako se plasiramo. Inter ako ne osvoji će biti u trećem šeširu, a Milan ako ne osvoji vjerovatno u četvrtom. Prijavi
9. maj 2022.4 god. comment_328016 Još jedno u nizu maloumnih pravila pod okriljem UEFE, gledaju se osvajači nekih ojebinskih liga i takmičenja i onda dobiješ kurčeve grupe i onda ti poluekipe odu u knock out fazu a u nekim grupama se velikani kolju Prijavi
28. maj 2022.4 god. comment_328770 Ispusi pool. Milina. 3 finala igrali, 0 golova postigli i nama tusel ne valja. Ocekujem pad ekipe sljedece sezone ako se ne osvjeze malo bolje Prijavi
28. maj 2022.4 god. comment_328771 Ova titula Reala je sretnija i od naše. Sportski je čestitati. Prijavi
28. maj 2022.4 god. comment_328774 Cestitke Realu, zasluzeno s obzirom kakve su protivnike izbacili i na kraju osvojili trofej. Prijavi
29. maj 2022.4 god. comment_328781 Ne mogu da vjerujem da ih je i u finalu prosralo, kakva pratija Courtoisa, jedna od najboljih u finalu ikad. Najsretnija titula u Ligi Šampiona od kad pratim takmičenje Prijavi
31. maj 2022.4 god. comment_328858 https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1531563230455267328?t=F-PIfRr1Mqf3RC4nkA_Ogw&s=19 Cestitke Rundzi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.