Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Danas izvlačenje, valjda neće zasrati kao prošli put...moglo bi biti na uefa.com ja mislim

Sta mislite o ovome sto su pricali Rio, Scholes i ostali? O tome da se igraci trebaju bojati trenera, u nastavku daju primjer Fergusona i koliko je znao biti lud i ljut...

https://youtu.be/IdVEoDwJ7uo?t=152

Slazem se, disciplina je jedna od osnovnih stvari. Tako je i kod Pepa i kod Kloppa, također i Arteta je otjerao dosta manekena i smanjio plate

chelsea_villareal_web.jpg?imwidth=988

The 2021/22 UEFA Champions League quarter-final, semi-final and final draws will begin at midday CET on Friday 18 March at the House of European Football in Nyon, Switzerland.

Ovde bi trebao biti link

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/0267-11c52a066cc9-9a592439da5f-1000--quarter-final-draw-at-12-00-cet/

City - Bayern i Liverpool - Real. To bi bilo idealno za nas. Ovi ostali nam ne bi trebali biti problem. Ali ko da gledam da ćemo izvući City ili Bayern.

Pa nije toliko loše. Taj Real smo uništili prošle sezone u dvije utakmice, trebali smo im 8 golova dati. Bile su 3 gore opcije i 3 bolje opcije, dobili smo ovu srednju. Nije se potrefilo da Bayern, City i Liverpool igraju međusobno, što je loše za nas, a dobro za takmičenje. U polufinalu igramo sa Cityem, potpuno svejedno, sva 3 su tu negdje.

S Realom mozemo itekako, trkacki smo daleko jaci, a to je danas mozda i najvazniji segment. Prosle sezone smo ih lagano prosli, ove cemo isto.

Optimistican sam glede ovog duela, mislim da smo polufinalisti, ali onda sa Cityem, uh..
Nemojte me shvatiti pogresno, ali ce protiv Reala odlucuti nas mastermind Tuchel. Sad videh , dobro je sto se igra prva u Madridu.
Jao zamisljam duel Alonso vs Vinisijus Jr.hahaha.
Moze se ovo proci, samo stalozenost kao prosle godine i ostrina.
Je l se secate na Bridgeu kako smo ih unistili sitnim faulovima nad Hazardom i Vinisijusom, mora tako i sad.
Sta znam, nemamo napad kao PSG, ali smo kompaktna, takmicarska ekipa.
Nece biti lako, ali idemo u odbranu ls.

Za mene su kljucne za proslogidisnje osvajanje bile dve Mendijeve odbrane Benzemi, kod kuce. Ono je bilo strava.
Srednja je Real opcija

čekaj pa zar nije da idemo na njih sigurno, zna se ždrijeb...il sam ja lud haha

eto vidite da je bio ždrijeb, šta me zajebavate ;)  :D  :D

Liverpul u Bajern dobili zicere koje nece ispustati.
Atletiko je tvrd orah svakoj napadackoj ekipi, mada je njihov temelj i oslonac u znatno slabijoj formi nego inace. Svejedno ne ocekujm lak zadatak za Siti.
Ako uporedimo ovaj Real sa proslogodisnjim Benzema i Vinisijus su u boljoj formi sada, sve ostalo je manje vise isto.
Nas moze radovati ulazak Haverca u pravu formu, pa cak i Pulisica, te povratak Dzejmsa.
Verujem da je motivacija medju ekipom na vrhunskom nivou, i da cemo se, ako nista drugo pobiti casno, i do kraja.
Verujem da mozemo ovo da prodjemo.
Verujem da mozemo svakoga da dobijemo !
Odlicna stvar je sto city mora zapet i u ligi jer im liverpul dise za vratom pa bi mogli imat prednost ako prodjemo real, mogli bi biti odmorniji jer nama svakako u PL ne igra vise toliko ulogu izgubili il pobjedili

Malo nas zeza lijevi wing-back, treba nesto izmisliti samo da Alonso ne igra, ali generalno sam zadovoljan, bolji smo od Reala. Nadam se da ce Atletico napatiti City, prije su maltretirali Barcelonu, a danasnja Barcelona je City. Bayernu nije dosta sto igra sprdacinu od lige pa de i zrijeb da im se poklopi, a Liverpool definitivno najsrecniji.

Nemojte me shvatiti pogresno, ali ce protiv Reala odlucuti nas mastermind Tuchel. Sad videh , dobro je sto se igra prva u Madridu.
Jao zamisljam duel Alonso vs Vinisijus Jr.hahaha.
Moze se ovo proci, samo stalozenost kao prosle godine i ostrina.
Je l se secate na Bridgeu kako smo ih unistili sitnim faulovima nad Hazardom i Vinisijusom, mora tako i sad.
Sta znam, nemamo napad kao PSG, ali smo kompaktna, takmicarska ekipa.
Nece biti lako, ali idemo u odbranu ls.

Za mene su kljucne za proslogidisnje osvajanje bile dve Mendijeve odbrane Benzemi, kod kuce. Ono je bilo strava.
Srednja je Real opcija

Ja mislim da je ovo greska. Mi smo prvi izvuceni i stoga igramo prvu tekmu kuci. To su i prije izvlacenja rekli, prvi izvuceni tim igra kuci. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.