17. mart 2022.4 god. comment_325738 Sta mislite o ovome sto su pricali Rio, Scholes i ostali? O tome da se igraci trebaju bojati trenera, u nastavku daju primjer Fergusona i koliko je znao biti lud i ljut... https://youtu.be/IdVEoDwJ7uo?t=152 Prijavi
17. mart 2022.4 god. comment_325739 Sta mislite o ovome sto su pricali Rio, Scholes i ostali? O tome da se igraci trebaju bojati trenera, u nastavku daju primjer Fergusona i koliko je znao biti lud i ljut... https://youtu.be/IdVEoDwJ7uo?t=152 Da su se nasi igraci bojali trenera, mislim da bi nas jos uvek vodio AVB :D Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325757 Danas izvlačenje, valjda neće zasrati kao prošli put...moglo bi biti na uefa.com ja mislim Sta mislite o ovome sto su pricali Rio, Scholes i ostali? O tome da se igraci trebaju bojati trenera, u nastavku daju primjer Fergusona i koliko je znao biti lud i ljut... https://youtu.be/IdVEoDwJ7uo?t=152 Slazem se, disciplina je jedna od osnovnih stvari. Tako je i kod Pepa i kod Kloppa, također i Arteta je otjerao dosta manekena i smanjio plate Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325769 The 2021/22 UEFA Champions League quarter-final, semi-final and final draws will begin at midday CET on Friday 18 March at the House of European Football in Nyon, Switzerland. Ovde bi trebao biti link https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/0267-11c52a066cc9-9a592439da5f-1000--quarter-final-draw-at-12-00-cet/ Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325775 City - Bayern i Liverpool - Real. To bi bilo idealno za nas. Ovi ostali nam ne bi trebali biti problem. Ali ko da gledam da ćemo izvući City ili Bayern. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325778 Mislim da će jedan derbi biti sigurno, dakle Chelsea, City, Liverpool i Bayern Neko će se ukrstiti tu sigurno Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325783 Nije lose mada je moglo i bolje, mozemo se nositi sa Realom. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325787 Pa nije toliko loše. Taj Real smo uništili prošle sezone u dvije utakmice, trebali smo im 8 golova dati. Bile su 3 gore opcije i 3 bolje opcije, dobili smo ovu srednju. Nije se potrefilo da Bayern, City i Liverpool igraju međusobno, što je loše za nas, a dobro za takmičenje. U polufinalu igramo sa Cityem, potpuno svejedno, sva 3 su tu negdje. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325788 S Realom mozemo itekako, trkacki smo daleko jaci, a to je danas mozda i najvazniji segment. Prosle sezone smo ih lagano prosli, ove cemo isto. Optimistican sam glede ovog duela, mislim da smo polufinalisti, ali onda sa Cityem, uh.. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325789 Nemojte me shvatiti pogresno, ali ce protiv Reala odlucuti nas mastermind Tuchel. Sad videh , dobro je sto se igra prva u Madridu. Jao zamisljam duel Alonso vs Vinisijus Jr.hahaha. Moze se ovo proci, samo stalozenost kao prosle godine i ostrina. Je l se secate na Bridgeu kako smo ih unistili sitnim faulovima nad Hazardom i Vinisijusom, mora tako i sad. Sta znam, nemamo napad kao PSG, ali smo kompaktna, takmicarska ekipa. Nece biti lako, ali idemo u odbranu ls. Za mene su kljucne za proslogidisnje osvajanje bile dve Mendijeve odbrane Benzemi, kod kuce. Ono je bilo strava. Srednja je Real opcija Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325791 čekaj pa zar nije da idemo na njih sigurno, zna se ždrijeb...il sam ja lud haha eto vidite da je bio ždrijeb, šta me zajebavate ;) :D :D Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325795 Liverpul u Bajern dobili zicere koje nece ispustati. Atletiko je tvrd orah svakoj napadackoj ekipi, mada je njihov temelj i oslonac u znatno slabijoj formi nego inace. Svejedno ne ocekujm lak zadatak za Siti. Ako uporedimo ovaj Real sa proslogodisnjim Benzema i Vinisijus su u boljoj formi sada, sve ostalo je manje vise isto. Nas moze radovati ulazak Haverca u pravu formu, pa cak i Pulisica, te povratak Dzejmsa. Verujem da je motivacija medju ekipom na vrhunskom nivou, i da cemo se, ako nista drugo pobiti casno, i do kraja. Verujem da mozemo ovo da prodjemo. Verujem da mozemo svakoga da dobijemo ! Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325798 Odlicna stvar je sto city mora zapet i u ligi jer im liverpul dise za vratom pa bi mogli imat prednost ako prodjemo real, mogli bi biti odmorniji jer nama svakako u PL ne igra vise toliko ulogu izgubili il pobjedili Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325799 Malo nas zeza lijevi wing-back, treba nesto izmisliti samo da Alonso ne igra, ali generalno sam zadovoljan, bolji smo od Reala. Nadam se da ce Atletico napatiti City, prije su maltretirali Barcelonu, a danasnja Barcelona je City. Bayernu nije dosta sto igra sprdacinu od lige pa de i zrijeb da im se poklopi, a Liverpool definitivno najsrecniji. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325800 No ja se nadam nekom iznenadjenju atletika i ovaj city da naguze Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325802 Nemojte me shvatiti pogresno, ali ce protiv Reala odlucuti nas mastermind Tuchel. Sad videh , dobro je sto se igra prva u Madridu. Jao zamisljam duel Alonso vs Vinisijus Jr.hahaha. Moze se ovo proci, samo stalozenost kao prosle godine i ostrina. Je l se secate na Bridgeu kako smo ih unistili sitnim faulovima nad Hazardom i Vinisijusom, mora tako i sad. Sta znam, nemamo napad kao PSG, ali smo kompaktna, takmicarska ekipa. Nece biti lako, ali idemo u odbranu ls. Za mene su kljucne za proslogidisnje osvajanje bile dve Mendijeve odbrane Benzemi, kod kuce. Ono je bilo strava. Srednja je Real opcija Ja mislim da je ovo greska. Mi smo prvi izvuceni i stoga igramo prvu tekmu kuci. To su i prije izvlacenja rekli, prvi izvuceni tim igra kuci. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325803 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1504808859579334658 Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325805 Izvinjavam se, permutovao sam datume. Mada nisam ni gledao zreb. Ipak na Bridzu ne smemo primiti gol. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325808 https://twitter.com/CFCPys/status/1504780030613901312?t=arsYHy9WV3-IAJ7ndwE4og&s=19 Idemo dalje ! Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325810 Znaci ipak sam bio u pravu, haha. Odlicno, smatram da su i na navijace malo poremetili PSG. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.