13. april 2022.4 god. comment_326690 Takva su pravila, posteno je ponisteno, sada da li bi to ponistili i Realu, ne znam. Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326692 Takva su pravila, posteno je ponisteno, sada da li bi to ponistili i Realu, ne znam. Chelsea - Lester finale FA kupa, igranje rukom Juri Tielemansa. Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326693 Od ove sezone su pravila jasna, gol ako zabije igrac koji je sekundu dirao loptu rukom mora biti ponisten. Igrac koji asistira i ovako se desi, gol moze ostati. Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326695 Ma glupo je raspravljati o tome. Opravdano ponisten gol, na kraju krajeva i nakon toga smo ponovo imali 3:0 tako da nije puno uticalo. Alonsa da lopta nije pogodila u ruku vjerovatno bi otisla dalje od tijela i bilo bi mu tesko iskontrolisati je i onako osutati. Ma generalno, peh nas je pratio i samo zbog toga smo ispali. Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326698 Ma glupo je raspravljati o tome. Opravdano ponisten gol, na kraju krajeva i nakon toga smo ponovo imali 3:0 tako da nije puno uticalo. Alonsa da lopta nije pogodila u ruku vjerovatno bi otisla dalje od tijela i bilo bi mu tesko iskontrolisati je i onako osutati. Ma generalno, peh nas je pratio i samo zbog toga smo ispali. Vjerujem da ces se sloziti da itekako ima utjecaja da je real jucer primio golove u 51. Za 0-2 I za 0-3 u 63.minuti, a ne u 75oj kako je na kraju bilo...mislim da ne trebam puno tumaciti sta bi to znacilo i sta bi donijelo nasoj ekipi u onakvoj konstelaciji snaga na terenu Drugo Alonsa je lopta dirala zanemarivo i apsolutno nista nije znacila u samoj kretnji iste, sto se i vidi na snimci, a i na ruku tj na gol je u prvi mah protestirao samo mendy ja mislim, istali koji su bili i blize nisu u prvi mah ni trepnuli Ruka je bila, al realu je ne bi svirali, kao sto nisu ni faul na dolarumi, i jebem im mamu eto, pojedoh se ziv od sinoc i jos nisam sevi dosao, lud sam Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326700 https://twitter.com/utdleoh/status/1514141170007486465?s=21&t=fqUDHKlXcVY1NQu47YCjPQ Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326702 Ovo se moze obiti od glavu drama. Los i ubacaj, tako da nije bas neki genius potez. Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326708 Pazite Liverpula, totalno drugu postavu izveo. Jebo majku znam da su sanse minimalne ali da ih hoce Benfica izbacit samo zbog ovog kurcenja. Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326718 City igrao strašno prljavo, naravno u potpunosti podržavam kada je to protiv Atletica. Taste your own fucking medicine. Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326720 Savic je imao ciganskih poteza, ali ga apsolutno podrzavam za ono izguravanje Sitijevog igraca koji se prvo iskolutao 5 puta van terena pa onda napravio 2 koluta u teren da bi krao vrijeme. Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326721 Ma ne treba sad pravit toliku dramu oko svega ovog. Pa uzavrela krv, jedni ispali drugi prosli. Pa desilo se svima nama nekad da zivci popuste i da predjemo granicu. Sta ja znam, drugo poluvrijeme vecerasnje utakmice Atletico - City posjetilo na najbolje dane Atletica dok su igrali ona finala lige sampiona. Trka, borba, tuca, Simeone pored klupe koji dize citavu publiku, ama bukvalno sve je gorilo. Nekada je realno dobro vidjeti nesto i tako za promjenu. Pa realno, vise mi je veceras bilo uzbudjenja nego neki dan City - Liverpool iako je tu bilo 4 gola a veceras 0. Sta ja znam, ne volim Atletico generalno zbog nacina igre, ali ovo veceras je nesto sto je falilo zadnjih par godina. Prijavi
14. april 2022.4 god. comment_326723 Vatre je bilo i sinoć, doduše iznenađen sam time što je City stao na loptu, nisu igrali bukvalno su samo čekali da prođe 90 minuta, nešto slično što bi Atletico uradio u njihovoj poziciji. Doduše oni tako igraju svaku težu utakmicu tako da, neka malo, da vide kako je. Liverpool lagano, rutinski, čuvaju igrače koliko god mogu za kraj sezone. Naravno da se navija za Villareal, od ovih ostalih ne znam ko mi je gori, ali uvijek je to tako, većinu ostalih velikih klubova ne podnosiš. Šta znam, neka osvoji najbolji a ne neka srećna pogan kao govna iz Madrida Prijavi
14. april 2022.4 god. comment_326731 Vjerovatno City nije htio da se troši previše u drugom poluvremenu, posebno nakon povreda De Bruynea i Walkera, jer za vikend igraju sa Liverpoolom koji je sve igrače odmorio. Atletico je tada pokazao da zna napasti i stvoriti nešto pred golom protivnika. One "neprijatne" situacije pred kraj utakmice ne bih komentarisao, svima je sve jasno. Prijavi
14. april 2022.4 god. comment_326733 Gotivio sam onog Grealisha u Villi ali previše se kurči sad, a evo u ekipi sa dosta dobrih igrača se ništa posebno ne izdvaja Prijavi
14. april 2022.4 god. comment_326736 City je jedini klub na svijetu kojem ne treba Grealish i baš oni su ga doveli. Prijavi
14. april 2022.4 god. comment_326760 Ma neka malo krvi, a ne onaj "derbi" city Liverpool di se bore ko će koga međusobno više nahvalit Prijavi
26. april 2022.4 god. comment_327362 Da li je moguće da je ovaj Real ovoliko usrana ekipa, da li je moguće da sve što Benzema dotakne uđe u gol u LŠ. Ovako kad pogledaš statistiku kao 70% stručnjaka rekao bi, utakmica bara-bara, City malo bolji bio i dobili, pravo dobra tekma, spektatkl 7 golova... A istina je da se Real borio jedva za život u prvom poluvremenu, mogli primiti 3-4 gola a umjesto toga oni otišli na odmor sa 2:1, drugo poluvrijeme isto tako, samo ovoga puta još bolje, to se završilo 2:2 Prijavi
27. april 2022.4 god. comment_327374 Evo treću rundu isto. Protivnik puno bolji, a oni nekako u igri. Očekujem u revanšu da Ederson nešto pokloni i da se neka lopta od Benzeme odbije u gol. Prijavi
27. april 2022.4 god. comment_327382 Baš mnogo sreće imaju, City umjesto da vodi 4:0 primi gol i rezultat je 2:1. Isto tako, daju gol, krenu opet, i kontam sad će biti 5:1, kad ono 3:2. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327759 Mirise ovdje da bi Liverpul do quadruplea mogao. Jaki su ko zemlja plus sve ih ide, uvijek imaju raspolozene igrace a i kad treba malo srece prevagne na njihovu stranu. Vrlo moguce da ce ovo biti najuspjesnija ekipa u historiji. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327763 Mirise ovdje da bi Liverpul do quadruplea mogao. Jaki su ko zemlja plus sve ih ide, uvijek imaju raspolozene igrace a i kad treba malo srece prevagne na njihovu stranu. Vrlo moguce da ce ovo biti najuspjesnija ekipa u historiji. Koliko god izgledalo da je moguce, ipak je vise teze za ostvariti. U ligi City drzi sve u svojim rukama i zavisi od njih. Trenutno do kraja nemaju neki pretjerano tezak raspored i mislim da ce pobjediti sve. Vjerovatno ce City proci Real te ce takodjer Liveprulu biti tesko doci do titule koliko god da su u formi. Tu su bara bara sa Cityem, rekao bih 50:50 sanse. Takodjer i finale FA kupa, nisu se do sad proslavili protiv nas ove sezone, rekao bih cak da smo sve 3 utakmice bili bolji protivnik. I prosle godine ih je Tuchel dobio tako da nije ni FA kup sigurna titula. Vidjet cemo ali sumnjam da ce bas sve osvojiti. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327764 U LP su favoriti, u ligi nisu, a u kupu im šanse rastu iz dana u dan. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327765 Imaju mozda neku prednost zbog iskustva u finalu LP ako igrali protiv Cityja, ali u toj utakmici su sanse 50:50. Cak bi licno Cityju vece sanse dao jer su mi kvalitetnija ekipa, a cisto sumnjam da ce Pep i De Bruyne izgubiti dva finala LP zaredom, naravno ako dodje do toga. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.