18. mart 2022.4 god. comment_325813 https://twitter.com/CFCPys/status/1504780030613901312?t=arsYHy9WV3-IAJ7ndwE4og&s=19 Idemo dalje ! Otkud ova promjena i zasto? Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325815 Otkud ova promjena i zasto? Ostalo je kako je i planirano, mi prvu igramo u Londonu. Promjena je trebala biti kao da ne igraju isti dan City i Chelsea domace utakmice, ali su izvrsili korekcije i ostaje kako je i planirano. Prijavi
5. april 2022.4 god. comment_326240 Liverpul i City opravdali ulogu favorita. Nevjerovatno koja razlika u kvaliteti naspram svojih protivnika. Mozda smo mi imali zelju za nekim iznenadjenjem ali prosto nije moguce. City mozda nije briljirao ali ovo sto Atletico igra je zaista za povratiti. Pa zamisli jedan Joao Felix mora igrati citavu utakmicu na 30m od svog gola, citavu utakmicu samo trci gore dole kao da je atleticar a ne fudbaler. Loptu mozda 10-tak put dotakao. Zaista ovaj atletico je uzas od ekipe i bilo ko sto ovaj stil i ekipu simpatise, treba se zapitati da li gubi vrijeme prateci ovaj sport, mozda da se prebaci na nesto drugo. Prijavi
5. april 2022.4 god. comment_326241 Losi su generalno, i kad imaju loptu katastrofa su, krs tim i to je to. Prijavi
5. april 2022.4 god. comment_326242 Liverpool u prvom poluvremenu dao 2 gola, a u drugom poluvremenu čuvao energiju i Benfica je imala svoje šanse. To je nešto što mi sebi ne možemo dozvoliti protiv Reala jer bi oni to mogli kazniti. Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326243 Sinoc Atletiko nije imao nijedan sut u okvir gola, sto se u Ligi Sampiona nije desilo 10 godina. Dakle vrhunski takticki masterclass Simeone u svom najboljem izdanju. Kakva prevara i kakva sramota je ono nazvati fudbalom. Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326244 Prije dok su Barcelona i Real bili najjači su i opravdavali ovaj stil igre, i ja sam među njima. Čak im je redovno i skidao skalp. Sad kada ima jači roster od ovog dvojca idalje igra kao da su mu u ekipi poluigrači . Pa pogledajte vi ta imena, stvarno vrhunski tim ali džaba. I da najčudniji a ujedno i najgluplji transfer mi je Joao Felix u Atletico, Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326251 Ma Simeone najplaceniji trener na svijetu za dobru defanzivu :D Ja ne znam sta vise rade sa njim, davno su trebali se rastati sa njim kada su vidjeli da to ne vodi nicemu. Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326255 Ma Simeone najplaceniji trener na svijetu za dobru defanzivu :D Ja ne znam sta vise rade sa njim, davno su trebali se rastati sa njim kada su vidjeli da to ne vodi nicemu. Nije bas da ne vodi, prosle godine je osvojio Primeru. Al da je ruzno za gledati itekako jeste. Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326258 Pa i pitanje je koliko je Atletico klub za vise od ovoga. Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326261 On je učinio Atletico (ponovo) velikim, kao Klopp Borussiju. Ne vjerujem da će mu dati otkaz, vjerovatno će sami otići. Nikad nisu bili top 5 klub, ali su 10 godina top 10. Ova četvrtfinala i jesu njihov maksimum, ali bi puno više bili poštovani da igraju drugačije. Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326297 Je li skontao iko da je Villareal dobio Bayerna ? Mislim nije da je previše bitno jer i mi ispadamo a i Bayern će ih tamo zgaziti 4:0 Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326347 Mogao je Villarreal i ubjedljivije da pobijedi. Poništen im je drugi gol zbog malog offsidea, a poklonio im je i Neuer jednu loptu što se trebalo kazniti. Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326349 Mogao je Villarreal i ubjedljivije da pobijedi. Poništen im je drugi gol zbog malog offsidea, a poklonio im je i Neuer jednu loptu što se trebalo kazniti. Iskreno, zaboli me kurac Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326371 Mogao je Villarreal i ubjedljivije da pobijedi. Poništen im je drugi gol zbog malog offsidea, a poklonio im je i Neuer jednu loptu što se trebalo kazniti. svakako ce ih uzeti 6-0 bayern u iducem mecu Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326372 I dalje ne mogu da se otmem dojmu da Real nije odigro nista posebno koliko smo mi bili losi. Individualno i timski. Na kraju imali bi totalno drugaciji feeling da Mendy nije pogrijesio ili da je Lukaku zabio ono glavom. Ja mislim da mozemo i dalje proci ali sanse su minimalne. Ipak neki igraci ne bi smjeli vidjeti terena a to su prije svega Christensen, Jorginho i Pulisic. Kovacic i Kante moraju igrati, pogotovo Kovacic. Juce je Tuchel pogrijesio i sa Azpijem lijevo, siguran sam da bi Alosno bolji bio, jer kakav god da je ima taj njuh za uletiti u napad, ispratiti akciju, ionako su nam po toj strani slabi ista pokusavali. Da je Real odigrao nesto posebno dobro ne bih pola rijeci rekao, ipak je to Real i nije sramota da su ljudi bolji. Medjutim boli cinjenica da smo mi bili toliko losi i da smo na kraju maltene sami sebe pobjedili. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326629 Joj ekipa u polufinalu, ne zna čovjek za koga da navija. Real ne bih volio jer su se provukli sa nama, City također, Liverpool zbog njihovih navijača smrdljivih, jedino Villarreal ali šanse su za to minumum, minimuma.. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326637 Villarreal naravno. Poslije njih drugi najbolji osvajac iz nase perspektive bio bi Real. Liverpul ce doci do finala sa jednom iole jacom utakmicom, u kojoj su visili sve do crvenog kartona. Prvi favorit je sigurno City. Ne bude li Guardiola izmisljao toplu vodu, trebali bi nazalost osvojiti ove godine i tu Ligu Sampiona. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326654 Villareal - City bilo ko od te dvije ekipe. Ne do Bog da ovako los Real uzme Ligu prvaka. Protiv PSG ne znaju sta ih je snaslo i nekako prodjose, protiv nas jos gora situacija. E pa sumnjam da ce City to sebi dozvoliti. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326668 Najbolja priča bi bila svakako da Villarreal uzme, ali je najmanje vjerovatno. Teško bih podnio da ovako loš Real uzme. Vjerovatno finale Liverpool-City. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326669 ONU RUKU REALU NE BI SVIRALI Szymone Marciniaku jebem ti sve gdje sta imas i nemas, dabogda ti krv požutila ko karton koji si morao dati Modricu jebo te on u usta..mrs, i mrs za svaki put kad si ostetio chelsea veceras, a bilo je tih slucajeva dosta..i sve po malo, nista veliko, al malo po malo i nakupi se veliko... Na stranu korner koji nije bio al to je bilo zaista tesko vidjeti ali ici onaj gol s varom ponistiti je zalosno, i previse, prevelika odluka a kriva..da ne govorim o onim situacijama drugim, pa i kad je i tuchel poludio i azpi pa dobili kartone na klupi..a njima takticki dao da popegla situaciju kad je bilo komfornije za real..e pa pusi ga komforno, mrs jebote Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326670 ONU RUKU REALU NE BI SVIRALI Na 0:3 za nas da Real postigne onakav gol koji ga spasava, kakve su sanse da bi ga ponistili? I kakva snaga karaktera kod nasih da poslije onoga ne padnu, nego da jos jedan gol, ovaj put cist ko suza. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.