Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Gotivim psg zbog dobrih dresova, bayern sam gotivio kao i ostali bosanci, jer nam je dijaspora nametala njih. Kahn mi je idol bio, po meni najveci golman ikad. Bukvalno mi je svejedno ko ce osvojiti, samo neka bude zanimljivo kao finale europa lige ili k'o ostale ove tekme poslije korone.

Nije da cu biti nesto presretan/tužan ko god da osvoji...

Bayern nikad nisam gotivio, očima ih ne mogu dok sa druge strane PSG jesam i to iz vremena kada im je u vrhu napada bio Pauleta.
Malo su mi postali antipatični u zadnjih par godina, moguce da je zbog toga jer smo cesto udarali na njih u LS te sigurno ove ogromne pare na Neymara i Mbappea.

Sve u svemu uz PSG ali opusteno
Nekako mi je draže da osvoji Bayern, za njih je to jedna Liga prvaka više manje nego da PSG po prvi put digne te se izjednači s nama

Ne znam sto bi ljudi mrzeli Bayern, mislim, jeste da je malo smor sad kad imaju monopol u svojoj ligi, ali kao klub su za svako postovanje kad pogledaš kako se kod njih radi i planira, potpuno drugačije to izgleda od ostalih giganata poput Reala, Barcelone, Juventusa, Manchestera...

Većina klubova ne razmišlja dalje od sezonu-dve, pa zato jedan juventus plaća 90 miliona za tridesetogodišnjeg Higuaina. Bayern nije bio toliko dominantan kao što je sada, osvajali su oni titule, ali su se smenjivali klubovi i nije bila tolika razlika tada, i reći da im je lako  zato što mogu da dovedu dobre igrače iz nemačke, zanemurje koliko se dobro radi u upravi, ljudi imaju viziju, napravili su od iz 'smešne' Bundeslige jedan od najjačih klubova na svetu. Onaj njihov tim iz 2013. i ovde neki smatraju potencijalno najjačom ekipom. Izgubili titulu 2012. izgubili finale LŠ iste godine, vratili se još jači, bez nekakve drame i otkaza.

Većina klubova ne razmišlja dalje od sezonu-dve, pa zato jedan juventus plaća 90 miliona za tridesetogodišnjeg Higuaina. Bayern nije bio toliko dominantan kao što je sada, osvajali su oni titule, ali su se smenjivali klubovi i nije bila tolika razlika tada, i reći da im je lako zato što mogu da dovedu dobre igrače iz nemačke, zanemurje koliko se dobro radi u upravi, ljudi imaju viziju, napravili su od iz 'smešne' Bundeslige jedan od najjačih klubova na svetu. Onaj njihov tim iz 2013. i ovde neki smatraju potencijalno najjačom ekipom. Izgubili titulu 2012. izgubili finale LŠ iste godine, vratili se još jači, bez nekakve drame i otkaza.

Sve to stoji i mogu ti reci da se slazem. Kod mene brat navija za njih tako da znam poprilicno u dubinu kako se i sta kod njih radi. Medjutim to nije razlog da ih volim, cijenim njihov rad generalno, za pohvaliti je svakako ali ih opet ne volim. Ne volim ih i jebi im mater.
PSG odigrao dobro prvo poluvrijeme, možda čak i bili malo opasniji od Bayerna. Drugo poluvrijeme neshvatljivo prestali igrat presing i povukli se i bilo je samo pitanje vremena kad će primiti. Nakon toga Bayern rutinski priveo kraju, ovi nisu imali ni ideje ni snage im zaprijetiti. Ajde, imali su u sam kraj dvi dobre kontre koje nisu zabili, previše tog promašenog za finale LP

Kako losa tekma hljeb te jebo,bas sam se razocarao.

Zašto loša, meni je bila baš zanimljiva utakmica, dosta prilika na obe strane, varnice na terenu, stvarno solidno finale bez nekog 'taktiziranja'.

Puno vi seruckacte iskreno. Tekma je bila fantazija, tempo nevjerovatan
Sad napada Bayern, gubi loptu PSG krece u napad sa 6 igraca, pa onda opet Bayern... dosta je vise bilo i finala sa opreznim pristupom, na gol manje.
Kimbembe je masina od stopera, kako je dobro odigrao, svaka mu cast. Onaj Davies iz Bayern se ukenjao, 3 4 puta je ispao, vidi se to neiskustvo.
Teska srca moram reci ali Neuru svaka cast, u prvom poluvremenu je spasio Bayern sa dvije intervencije. Pokazao da jos nije za penzije.
Nikad mi nece biti jasno kako neki treneri rade na tom vrhunskom nivou a vrlo jednostavne stvari ne vide. Bayernova odbrana svaku utakmicu igra na 40-45 metara od gola, stoje izuzetno visoko i Pariz odigra samo 2 lopte u dubinu u cijelom mecu, i to iz te 2 nastanu vrhunske sanse.

Isto je i sa nama bilo, sve nesto pokusavamo izigrati a niko da utrci u prostor i da mu se odigra dubinski pas.

Ekipa poput Liverpula bi ovom Bayernu minimalno 3 komada zabila sinoc.

Nikad mi nece biti jasno kako neki treneri rade na tom vrhunskom nivou a vrlo jednostavne stvari ne vide. Bayernova odbrana svaku utakmicu igra na 40-45 metara od gola, stoje izuzetno visoko i Pariz odigra samo 2 lopte u dubinu u cijelom mecu, i to iz te 2 nastanu vrhunske sanse.

Isto je i sa nama bilo, sve nesto pokusavamo izigrati a niko da utrci u prostor i da mu se odigra dubinski pas.

Ekipa poput Liverpula bi ovom Bayernu minimalno 3 komada zabila sinoc.

Lahko je to reci al tesko odraditi. Jednostavno Bayern je masina koja citavu utakmicu igra visoki presing, napadaju odmah i igrac koji bi trebao dati taj pas u dubinu nema vremena maltene da pogleda kome da doda a kamoli jos to da izvede. Pogotovo jer su ti igraci koji trebaju trcati u dubinu bili cesto primorani da budu iza lopte, na svojoj polovini, i kome onda pas da dodas? 

Jos pricamo o ekipi kao sto je PSG, koja ima toliko dobre tehnicki potkovane igrace, brze sa i bez lopte, onda je jasno koliko je zapravo ovaj Bajern sa ovim trenerom dobra ekipa.

Nema sta, moglo je mozda i drugacije zavrsiti da su igraci PSGa pogodili one sanse, ali je generalno utisak da je Bayern mnogo bolja ekipa, ne samo od njih nego od svih trenutno u svijetu. Jednostavno ove sezone sa ovim trenerom, sistemom i taktikom, ni Liverpul ni City im ne bi mogli nista. Na onakvu igru Citya koju Guardiola forsira, mislim da bi ih Bayern prosao sa jedno 3-4 gola, jednostavno ubjedjen sam u to. 

Uopste Bayern sinoc nije izgledao bolje od Pariza. Ni najmanje. Potpuni egal utakmica, obje ekipe su imale svoje prilike. Da je otislo u produzetke mislim da niko ne bi mogao reci nezasluzeno.

To je pitanje, ali cinjenica da ekipe s kojima su se susretali nisu cak ni pokusavale odigrati na taj nacin. Bayernova odbrana nije Bog zna sto, i u Bundesligi ih cesto vadi Neuer ili taj ubitacan napad.

Elem nejse, sad je gotovo i ljudi su zasluzeno osvojili. Finale klasicno na njihov nacin, umrtvi se malo utakmica i onda ide neki gol i to je to.

Uopste Bayern sinoc nije izgledao bolje od Pariza. Ni najmanje. Potpuni egal utakmica, obje ekipe su imale svoje prilike. Da je otislo u produzetke mislim da niko ne bi mogao reci nezasluzeno.

To je pitanje, ali cinjenica da ekipe s kojima su se susretali nisu cak ni pokusavale odigrati na taj nacin. Bayernova odbrana nije Bog zna sto, i u Bundesligi ih cesto vadi Neuer ili taj ubitacan napad.

Elem nejse, sad je gotovo i ljudi su zasluzeno osvojili. Finale klasicno na njihov nacin, umrtvi se malo utakmica i onda ide neki gol i to je to.

Pa nije po sansama PSG bio losiji ali je generalno dojam da je Bayern kvalitetnija ekipa. Fizicki su jaci, kompaktniji, stalno su vrsili pritisak i imali kontrolu nad utakmicom. Naravno da je mogao PSG pobjediti i ne bi bilo nezasluzeno. Nego pricam o nacinu igranja, necemu sto ti ekipa kao sto je Bayern bas ne dozvoljava. I bas to utrcavanje iza odbrane je bilo tesko izvesti jer su ti igraci koji su trebali trcati bili na svojoj polovini jer su morali pomagati. Meni je juce PsG bas imao dobru taktiku, jedinu po meni ispravnu protiv ovakve ekipe kao sto je Bayern. Da su se krenuli nadigravati, traziti posjed lopte i slicno, prosli bi sa 3-4 gola u mrezi.

PSG bio bolji, Bayern pobjedio uz pomoc Kimmicha. Iako je mali Davies lose odigrao ocarao me svojim mudima kada je vratio golmanu glavom loptu, kao da nema nikakvog pritiska.

Cist penal nije sviran takodjer, ne mogu da vjerujem da se VAR nije oglasio. Sve u svemu dobar mec, pun tempa i presinga.

Kako nisu, Marquinos sam sa golmanom bio. Neymar u 90toj, penal sto nije sviran, ostalo je bilo mlacenje po nogama.

Ako misliš ono na Mbappeu ja to ne bih svirao u finalu LP, premekano je bilo po meni i izgubio je kontrolu lopte prije toga

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.