16. august 2020.6 god. comment_300214 Nisu, samo je jedan osvojio Bundesligu i dva Superkupa a drugi Bundesligu i DFB Pokal. Dobili otkaze iz drugih razloga, ali to koristiti kao neki argument u isticanju istih titula kod Guardiole je smijesno. Za posao u Cityu postovanje, zaista je ostvario dominaciju u engleskom prvenstvu. No i tu su se neke stvari onako prilicno poklopile. Prijavi
16. august 2020.6 god. comment_300215 Srecom pa kad je Murinjo osvojio CL sa Portom nije postojao VAR. :D Prijavi
17. august 2020.6 god. comment_300244 Zna li se kako izgledaju šeširi za grupnu fazu? Mi bismo trebali u 2. valjda. Koga možemo očekivati? Prijavi
17. august 2020.6 god. comment_300245 Mi smo kako izgleda u drugom šeširu, osim ako Leipzig/Lyon osvoje LP i Sevilla osvoji EL. Ovdje ti je najbolje objašnjeno, dosta toga ovisi od zavšetka LP i LE https://twitter.com/CFCDaily/status/1295458614812041219?s=19U komentarima ovog tweeta su mogućnosti Prijavi
17. august 2020.6 god. comment_300252 Koliko se sjecam drzavni prvaci su po nekom novom pravilu bili nosioci te isli u prve sesire. To mi je malo bezveze i mutavo jer uvijek ce ispasti neka jadna grupa. Prije je to bilo bolje, bodovi i to je to. Drugi šešir bi bio dobar, mada ne mislim da treba da se sekiram za prolazak grupne faze Prijavi
17. august 2020.6 god. comment_300258 Ne znam da je bilo ranije puno drugačije. Sada idu u prvi šešir prvaci LP i LE i ostala mjesta dobiju prvaci najjačih liga. Ostali se redaju po koeficijentu. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300282 Večeras PSG - Leipzig, sutra Bayern - Lyon. Kakva bi priča bila ako prođu Leipzig i Lyon :D. Kakve su prognoze? Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300285 Lajpcig Bayern finale Ne bi zivi ostali od navijaca Bundeslige timova. Popljuvali bi Premiership samo tako. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300297 Davno bese finale Porto vs Monako. Mozda je vreme da se ponovi. Ja bih voleo takav scenario. Lajpcig ima realne šanse da prođe PSG, samo ako su detaljno izanalizirali mec protiv Atalante. Sa druge strane ne vidim kako Lion može da iznenadi Bajern. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300298 Davno bese finale Porto vs Monako. Mozda je vreme da se ponovi. Samo što su tada u polufinalu bili još Deportivo i mi u prvoj Romanovoj sezoni tako da se čudesno finale nije moglo izbjeći. Ovo sad bi bilo još veće iznenađenje. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300307 Samo što su tada u polufinalu bili još Deportivo i mi u prvoj Romanovoj sezoni tako da se čudesno finale nije moglo izbjeći. Ovo sad bi bilo još veće iznenađenje. Pamti se čuvenaa partija Deportiva protiv Milana na Rijazoru. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300311 Losu uvertiru je imao Lajpcig pred utakmicu za Parizom. Igrali su protiv atletika koji nije 5 postenih napada sastavio. Lagano i očekivano ih je Pariz rješio i zasluženo su u finalu. Ne ocekujem ni od Lyona ništa specijalno. Prijavi
19. august 2020.6 god. comment_300362 https://pbs.twimg.com/media/Efznpo0WoAAuGnc?format=jpg&name=small Prijavi
20. august 2020.6 god. comment_300404 PSG Bayern finale Moze se reći ocekivano ali ljudi moji kakve je sanse Lyon imao... Odma na pocetku mi nije bilo jasno, sta Toko Ekambi radi na terenu od prve minute. Takodjer onaj promasaj Depaya, kriminalan. Biće zanimljivo finale, Bayern sigurno nece moći protiv PSGa stajati onoliko visoko kao sto su to radili protiv Barse i Lyona. Prijavi
21. august 2020.6 god. comment_300432 Protiv Citya su dali gol svaki put kad su napali, a protiv Bayerna nema šta nisu promašili. To je razlika između te dvije utakmice. Ako nemaš sreće, nećeš ni osvojiti. Prijavi
21. august 2020.6 god. comment_300451 Ne znam baš, mada mislim da će biti dobra tekma, nadam se da se neće nešto previše taktizirati, te da će tekma biti dobra, da mogu leći i uživati Prijavi
22. august 2020.6 god. comment_300554 Nadam se da ce PSG na kraju uzeti. Mrzak mi postao ovaj Bayern. Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300569 Nadam se da ce PSG na kraju uzeti. Mrzak mi postao ovaj Bayern. Same here. Opet s druge strane i oni Pariski placenici nisu dragi. Nece se moci ostati od njih ako uzmu, ima da gore drustvene mreze. Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300570 I mene Bayern nervira, ali onda se sjetim da za PSG igra Neymar kojeg ne mogu podnit tako da sam neodlučan... Ali nije ni bitno, bitno je da bi mogla bit dobara utakmica, obe ekipe igraju vrlo ofenzivno, ako ne izdaju svoj stil moglo bi bit dobro finale Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300572 Ja Bayern ne volim zbog njihovih navijaca. Jebo mater, pola Bosne navija za niih. Medjutim mislim da ce Bayern osvojit i to sa dva gola razlike minimalno. Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300575 Jebo mater, pola Bosne navija za niih. Druga polovina za Barcelonu. Ja volim kad se nešto promijeni, što bi značilo da bih volio da PSG uzme. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.