Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

kaze marka da se prekidaju liga sampiona i europa liga, neznam koliko je to dobar izvor, ali vjerujem da ce se dogoditi, otkazana danas i formula 1, kosarka, tenis, izgleda nista od sporta iducih sedmica ili cak mjeseci

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

https://telesport.telegram.hr/kolumne/nogomet-narodu/sto-je-pravi-nogomet/

Da nebi netko mislio da provociram nesto ili bilo sta slicno ovim produzavanjem price Simeoneu i Atleticu, naprotiv samo zelim podjeliti dobar clanak..mozda otupi malo ostrice ka istima, a ja mogu priznati da se pronalazim u Simeoneu i toj borbi i inatu, ali kao i 99% svijeta naravno da volim gledati napadacki nogomet, i igrati kad igram na treningu ili utakmici, kao i kada igram fifu s ekipom uzimam bilbao, salzburg, leipzeig, dinamo, rennes itd itd..ali ne pada mi na pamet srati po stilu igre koji gaji Simeone..
Ugl da ne idem dalje u off, fali liga prvaka sad vec kriticno, a o premiershipu da ne govorim
  • 1 mjesec kasnije...
Danas na Hrt2 bio snimak finala Bayern Chelsea. Kakva borbenost, kakva ekipa ali zanimljivo da je Tores dobro odigrao ono finale cak izborio korner iz kojeg smo izjednacili. Cech kaakve maestralne odbrane, ne kaze se da je dobar golman pola ekipe.

Pa iznad se sere kako je Atletico poslužila više sreća nego borbenost protiv Liverpoola, a sjećam se i protiv Barcelone i protiv Bayerna 2012. ne da smo imali sreće nego smo imali sreće da je to nezapamćeno u istoriji fudbala. Naravno i borbenost je tu, ali ta dva faktora nisu isključiva.

Naravno, kako sreće tako Petra Cecha.

Pa iznad se sere kako je Atletico poslužila više sreća nego borbenost protiv Liverpoola, a sjećam se i protiv Barcelone i protiv Bayerna 2012. ne da smo imali sreće nego smo imali sreće da je to nezapamćeno u istoriji fudbala. Naravno i borbenost je tu, ali ta dva faktora nisu isključiva.

Naravno, kako sreće tako Petra Cecha.

Ogromna razlika je u tome što je to tada nazvano pravim imenom - imati sreće.
Danas je to briliant tactical masterclas.

I to što kažeš, nisam čuo da je neko rekao kako je Di Matteo genijalni um, ali se često frljacaju kad to kažu za Simeonea. Ne oduzimam mu genijalne poteze, ali treba imati mjeru. Pri tome da ne uzimamo u račun to što je sam Di Matteo bio u daleko goroj situaciji tada.

Mi smo ovdje na forumu tada itekako govorili da je Di Matteo taktički genijalac i da nije do sreće nego taktike i borbenosti.

A to što su neutralni navijači tad više uglavnom govorili o sreći, a za Simeona ima i onih koji govore o genijalnosti je čisto stvar toga da je Simeone poznat trener kojemu to nije prvi put da tako pobjeđuje i već ima izgrađen imiđ taktičara i ratnika,a RDM-a nitko nije ni znao.

Danas na Hrt2 bio snimak finala Bayern Chelsea. Kakva borbenost, kakva ekipa ali zanimljivo da je Tores dobro odigrao ono finale cak izborio korner iz kojeg smo izjednacili. Cech kaakve maestralne odbrane, ne kaze se da je dobar golman pola ekipe.

Meni je Mikel impresionirao koja doktorska partija, nevjerovatno.
Gledajuci juce snimak skoro da sam zaplakao gledajuci pravog lijevog beka, ono je milina za oči kakvog smo mi beka imali. Cudo jedno.
Da nam je sada nekog barem 60% A.Colea bili bi presretni.
Ne, nego su rekli neki da je sramota Atletica i Simeonea što su prošli, kao da je to sramota za nogomet.
Opet ista tema haha

Sve je to kombinacija faktora. Ja sam kritizirao Simeonea, kao i Mourinha dok je bio kod nas, zato jer konstantno postavlja istu igru iako ima i igrace i pare. 

Robbie je te godine sveukupno 3 utakmice postavio na taj nacin. A kakvu je ekipu imao znamo svi, jos na to osakacen povredama i kartonima. Protivnici: najjaca Barcelona i najjaci Bayern ikad. 

• 2 sedmice kasnije...
Ma ponistit svakako je osmina finala niko nije na gubitku, da je polifinale moglo bi se nastavit ovako nema svrhe, isto i sa europa ligom.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Jebo majku, ko da je jedna jedina na svijetu. Jebi joj mater, kad je kurva, uzmes djecu i vozi. 

Ali eto i te zene, stalno nesto seru o nama a one jos gora stoka

Ta njegova sigurno nista nije radila unazad 10 godina, vjerovatno je neka blogerica i skakuće po teretani i ko ona od Đokovića...

POSLIJE JAKO TEŠKOG DANA U KOJEM SAM BILA MAMA, NAVEČER PRAVIM PLAN I VIZIJU ZA SLEDEĆE PUTOVANJE

KRV TI U PICKU JEBEM

Tako ti je to kume, svira kurcu ne radi nista i na kraju ga i prevari. Ali hajde, bože moj, nego i kad hoćeš da se razvedes ona sviranjem kurca dobije pola od onoga sto imas.

*govorim samo za one koje svirajj kurcu, kao vecina zena od bogatih sportista, znam da ima more zena koje su uspjesne i ginu od posla.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.