12. mart 2020.6 god. comment_293959 kaze marka da se prekidaju liga sampiona i europa liga, neznam koliko je to dobar izvor, ali vjerujem da ce se dogoditi, otkazana danas i formula 1, kosarka, tenis, izgleda nista od sporta iducih sedmica ili cak mjeseci Prijavi
24. mart 2020.6 god. comment_294045 https://telesport.telegram.hr/kolumne/nogomet-narodu/sto-je-pravi-nogomet/ Da nebi netko mislio da provociram nesto ili bilo sta slicno ovim produzavanjem price Simeoneu i Atleticu, naprotiv samo zelim podjeliti dobar clanak..mozda otupi malo ostrice ka istima, a ja mogu priznati da se pronalazim u Simeoneu i toj borbi i inatu, ali kao i 99% svijeta naravno da volim gledati napadacki nogomet, i igrati kad igram na treningu ili utakmici, kao i kada igram fifu s ekipom uzimam bilbao, salzburg, leipzeig, dinamo, rennes itd itd..ali ne pada mi na pamet srati po stilu igre koji gaji Simeone.. Ugl da ne idem dalje u off, fali liga prvaka sad vec kriticno, a o premiershipu da ne govorim Prijavi
26. april 2020.6 god. comment_294214 Danas na Hrt2 bio snimak finala Bayern Chelsea. Kakva borbenost, kakva ekipa ali zanimljivo da je Tores dobro odigrao ono finale cak izborio korner iz kojeg smo izjednacili. Cech kaakve maestralne odbrane, ne kaze se da je dobar golman pola ekipe. Prijavi
27. april 2020.6 god. comment_294217 Pa iznad se sere kako je Atletico poslužila više sreća nego borbenost protiv Liverpoola, a sjećam se i protiv Barcelone i protiv Bayerna 2012. ne da smo imali sreće nego smo imali sreće da je to nezapamćeno u istoriji fudbala. Naravno i borbenost je tu, ali ta dva faktora nisu isključiva. Naravno, kako sreće tako Petra Cecha. Prijavi
27. april 2020.6 god. comment_294218 Pa iznad se sere kako je Atletico poslužila više sreća nego borbenost protiv Liverpoola, a sjećam se i protiv Barcelone i protiv Bayerna 2012. ne da smo imali sreće nego smo imali sreće da je to nezapamćeno u istoriji fudbala. Naravno i borbenost je tu, ali ta dva faktora nisu isključiva. Naravno, kako sreće tako Petra Cecha. Ogromna razlika je u tome što je to tada nazvano pravim imenom - imati sreće. Danas je to briliant tactical masterclas. Prijavi
27. april 2020.6 god. comment_294219 I to što kažeš, nisam čuo da je neko rekao kako je Di Matteo genijalni um, ali se često frljacaju kad to kažu za Simeonea. Ne oduzimam mu genijalne poteze, ali treba imati mjeru. Pri tome da ne uzimamo u račun to što je sam Di Matteo bio u daleko goroj situaciji tada. Prijavi
27. april 2020.6 god. comment_294220 Mi smo ovdje na forumu tada itekako govorili da je Di Matteo taktički genijalac i da nije do sreće nego taktike i borbenosti. A to što su neutralni navijači tad više uglavnom govorili o sreći, a za Simeona ima i onih koji govore o genijalnosti je čisto stvar toga da je Simeone poznat trener kojemu to nije prvi put da tako pobjeđuje i već ima izgrađen imiđ taktičara i ratnika,a RDM-a nitko nije ni znao. Prijavi
27. april 2020.6 god. comment_294221 Danas na Hrt2 bio snimak finala Bayern Chelsea. Kakva borbenost, kakva ekipa ali zanimljivo da je Tores dobro odigrao ono finale cak izborio korner iz kojeg smo izjednacili. Cech kaakve maestralne odbrane, ne kaze se da je dobar golman pola ekipe. Meni je Mikel impresionirao koja doktorska partija, nevjerovatno. Gledajuci juce snimak skoro da sam zaplakao gledajuci pravog lijevog beka, ono je milina za oči kakvog smo mi beka imali. Cudo jedno. Da nam je sada nekog barem 60% A.Colea bili bi presretni. Prijavi
28. april 2020.6 god. comment_294222 Ne, nego su rekli neki da je sramota Atletica i Simeonea što su prošli, kao da je to sramota za nogomet. Opet ista tema haha Prijavi
28. april 2020.6 god. comment_294224 Sve je to kombinacija faktora. Ja sam kritizirao Simeonea, kao i Mourinha dok je bio kod nas, zato jer konstantno postavlja istu igru iako ima i igrace i pare. Robbie je te godine sveukupno 3 utakmice postavio na taj nacin. A kakvu je ekipu imao znamo svi, jos na to osakacen povredama i kartonima. Protivnici: najjaca Barcelona i najjaci Bayern ikad. Prijavi
29. april 2020.6 god. comment_294226 Pa to je nediskutabilno, ne vidim da se može igrati išta do početka sljedeće sezone. Prijavi
9. maj 2020.6 god. comment_294256 Najteže će biti ovo takmičenje nastaviti ako uopšte i bude nastavka Prijavi
9. maj 2020.6 god. comment_294262 Ma ponistit svakako je osmina finala niko nije na gubitku, da je polifinale moglo bi se nastavit ovako nema svrhe, isto i sa europa ligom. Prijavi
10. maj 2020.6 god. comment_294268 Nastavit će se i ovo ako se lige nastave. Možda ukinu revanše u ostalim fazama. Prijavi
10. juli 2020.6 god. comment_296235 Neka ponište prve utakmice, bilo je davno i nema smisla da se računa. :P Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298796 "Atalanta forward, Josip Iličić found his wife cheating when he went to surprise her in Slovenia and now he's in depression considering to quit football. Iličić is not going to play vs PSG which is the biggest game of his life." Kad jednog Josipa Iličića žena prevari.. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298826 Jebo majku, ko da je jedna jedina na svijetu. Jebi joj mater, kad je kurva, uzmes djecu i vozi. Ali eto i te zene, stalno nesto seru o nama a one jos gora stoka Ta njegova sigurno nista nije radila unazad 10 godina, vjerovatno je neka blogerica i skakuće po teretani i ko ona od Đokovića... POSLIJE JAKO TEŠKOG DANA U KOJEM SAM BILA MAMA, NAVEČER PRAVIM PLAN I VIZIJU ZA SLEDEĆE PUTOVANJE KRV TI U PICKU JEBEM Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298835 Podsjeti me na ovaj fol kune https://youtu.be/s-n1FUEHhTg Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298843 Tako ti je to kume, svira kurcu ne radi nista i na kraju ga i prevari. Ali hajde, bože moj, nego i kad hoćeš da se razvedes ona sviranjem kurca dobije pola od onoga sto imas. *govorim samo za one koje svirajj kurcu, kao vecina zena od bogatih sportista, znam da ima more zena koje su uspjesne i ginu od posla. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.