27. septembar 2017.9 god. comment_275358 https://twitter.com/SportsJOE_UK/status/913142202993451009 Prijavi
27. septembar 2017.9 god. comment_275363 Trener Spartaka je bivši Antoniov pomoćnik u Juventusu i rekao je da mu je Conte pomogao da izvuče bod protiv Liverpoola. Prijavi
17. oktobar 2017.8 god. comment_275787 Zidan je na pres konf. pred Totenhem rekao da ce nocas Real pokazat sta je La liga naspram Premier lige.Jes da mrzim kokoske al bi volio bod da im uzmu... Prijavi
17. oktobar 2017.8 god. comment_275794 Dobar Tottenham pravo iako bruku oslabljen. Svaka im cast, Mauricio cuda radi. Prijavi
18. oktobar 2017.8 god. comment_275799 Dortmund i Monaco ispali, Besiktas je prijatno iznenadjenje. Prijavi
18. oktobar 2017.8 god. comment_275801 Hrabro izasao Poketino sa dva spica na Real iako je razlika u kvalitetu ocigledna. Dobra utakmica, 90 minuta visokog tempa i sansi na obe strane. Real ocekivano bolji tim ali nije se ni Totenhem obrukao. Davinson Sancez kapitalno pojacanje. Prijavi
18. oktobar 2017.8 god. comment_275818 App icon Sportklub INSTALLZA VAŠ UREĐAJ DOSTUPNA JE APLIKACIJA Izvor: Getty Images/Thorsten Wagner FUDBAL 18.10.2017 | 18:45 Tako to rade Nemci: Šest Hajnkesovih pravila ponašanja Autor Danica Obradović U OVOJ VESTI Bayern Munich "Gde mačke nema, tu miševi kolo vode". Po svemu sudeći, mačka je stigla u Bajern. Trener Bavaraca Jup Hajnkes ustanovio je pravila ponašanja mnogo rigoroznija od svog prethodnika Karla Ančelotija. Jup HajnkesIzvor: Sebastian Widmann/Getty Images "I danas me fascinira to kako odlučno i predano su igrači tada pratili svoj cilj", kazao je Hajnkes prisećajući se trostruke krune koju je sa Bajernom osvojio 2013. godine. Kada se uzme u obzir pet golova koje su raspoloženi Bavarci postigli na utakmici protiv Frajburga, izgleda da Hajnkesova nova-stara pravila već počinju da daju rezultate. Zabrana korišćenja mobilnog telefona: Dok je Ančeloti bio trener, korišćenje telefona za vreme masaže i za vreme jela, na primer, bilo je dozvoljeno. Tome je došao kraj. Hajnkesovo pravilo broj jedan nalaže da je dozvoljeno koristiti telefone samo u svlačionici, a da to, naravno, ne ometa pripremu za trening. "Telefon u svlačionici ne sme da se koristi sve vreme, to nije dozvoljeno ni u drugim profesijama", potvrdio je vezista Sebastijan Rudi. Tačnost: Dok Ančeloti igrače nije oštro sankcionisao zbog kašnjenja, Hajnkes vrlo ceni tačnost koju karakteriše kao "poštovanje u odnosu sa drugima". "Sada treniramo sat vremena ranije nego što smo to činili za vreme Ančelotija", ističe kondicioni trener Bavaraca Holger Brojh. Iako je italijanski stručnjak zahtevao da igrači u ulicu Sebener dođu sat pre početka treninga, to vreme se sada koristi na drugi način. "Zagrevanje je znatno intenzivnije i duže traje, a najmanje dva puta nedeljno rade se vežbe stabilizacije", dodaje Brojh. Urednost: Dužnost igrača je da pospreme svlačionicu za sobom jer radno mesto mora da izgleda besprekorno. Učtivost: Bez obzira da li se radi o čistačici ili menadžeru, svi saradnici moraju da budu pozdravljeni i tretirani u pristojnom i prijateljskom maniru. "Za rad u jednoj ekipi nužno je položiti vrednost na učtivost, poštovanje i disciplinu", ističe Džošua Kimih. Zabrana formiranja grupica: Hajnkes je podvukao da ne želi formiranje grupica unutar tima. Normalno je to da igrači koji govore istim jezikom više komuniciraju. Ipak, ne sme da dođe do grupisanja. Ishrana: Zajednički obed posle treninga sada je obaveza. Pored toga, Bavarci su odustali od sistema ishrane koji je svojevremeno bazirao Ančelotijev zet, inače nutricionista Mino Fulko. "Nutricionisti su potpuno precenjeni", kazao je nedavno 72-godišnji Ančelotijev naslednik. I pored svih novoustaljenih pravila, Hajnkes ne važi za strogog trenera, a odustao je od finansijskog kažnjavanja igrača. E ovo je disciplina i red. Zato ima rezultate kakve ima. Prijavi
19. oktobar 2017.8 god. comment_275840 Baš nešto razmišljan da bi ova sezona mogla bit idealna da osvoji netko novi. Ove sezone sve top4 ekipe (Barca, Real, Juve i Bayern) su u krizi tj. padu u odnosu na prošlih nekoliko sezona kad su po svemu bile daleko iznad svih. Bayern je u krizi (doduše došao im je Hajnkes koji će ih vjerojatno dosta podić. Lako bi oni mogli bit glavni favoriti) Barca je već neko vrijeme u problemima. Juve nije ni blizu prošloj sezoni. Real je trenutno u krizi, ali ako i podignu formu pitanje je koliko tu još ima svježine i gladi za trofejima nakon dvije LP za redom a nisu nikog dovodili na ljeto. Tako da mogla bi ova sezona bit dobra prilika za PSG, engleze i sl. ekipe. Šteta što smo mi nikakvi... Prijavi
19. oktobar 2017.8 god. comment_275841 ja za ovakvu igru iskljucvio krivim igrače, pičkast pristup do bola. za šta se onda antonio conte dere na terenu, da igraju pickasto ili da pocnu igrati kako treba. Prijavi
19. oktobar 2017.8 god. comment_275846 Mislim da ove sezone PSG uzima tiutulu, to sam sa društvom pričao i pre početka grupa. Prejaki su po meni. Prijavi
6. decembar 2017.8 god. comment_276899 Koliko san viia psg je dosta stvara prilika juce bayernu a po pricama sam mislia da od psga nie bilo ni p Prijavi
6. decembar 2017.8 god. comment_276901 PSG je mašina i svakoj ekipi mogu kući uvalit barem 3 komada. Bunker protiv njih ne pali, a 2012. se desi jednom u 100 godina. Zato molit Boga da ne izvučemo njih, bolje nam daj Barcelonu. Prijavi
6. decembar 2017.8 god. comment_276902 Trener Spartaka je bivši Antoniov pomoćnik u Juventusu i rekao je da mu je Conte pomogao da izvuče bod protiv Liverpoola. Nadam se da mu dns nije pomaga Prijavi
11. decembar 2017.8 god. comment_277049 Juve - Tottenham (45-55) - Juve je favorit na papiru, ali ne uljevaju povjerenje ove godine, a Tottenham ove godine igra odličnu u LP, tako da su za mene čak blagi favoriti. Ali svakako vrlo zanimljiv dvoboj. Basel - City (10-90) - lagan ždrijeb za City, ne vidim kako tu Basel može nešto učinit. Porto - Liverpool (35-65) - Liverpoola je uvijek teško prognozirat, ali mislim da bi ovdje ipak trebali proć Sevilla - United (25-75) - Mou će rutinski parkirat bus i pobjedit 1-0 Real - PSG (40-60) - Po trenutnoj formi je PSG favorit, ali što će bit do 2 miseca tek ćemo vidit. Reala i Ronalda nikad ne treba otpisat iako su trenutno očajni... Shakhtar - Roma (45-55) - nemam pojma ni za jeden ni druge kakvi su, Roma je ono protiv nas što je igrala bila solidna, ali ništa posebno. Shakhtara nisam gleda. Blaga prednost Romi jer nas je dvaput nadigrala pa da ne ispade da smo izgubili od bezveznjaka :) Bayern - Besiktas (20-80) - bez obzira na odlično odigrane grupe Beskitasa, Bayern se dostao digao dolaskom Juppa i do drugog mjeseca mogu bit samo još bolji, tako da ne očekujem prevelika iznenađenja ovdje... Prijavi
11. decembar 2017.8 god. comment_277053 Juve - Tottenham (45-55) - Juve je favorit na papiru, ali ne uljevaju povjerenje ove godine, a Tottenham ove godine igra odličnu u LP, tako da su za mene čak blagi favoriti. Ali svakako vrlo zanimljiv dvoboj. Basel - City (10-90) - lagan ždrijeb za City, ne vidim kako tu Basel može nešto učinit. Porto - Liverpool (35-65) - Liverpoola je uvijek teško prognozirat, ali mislim da bi ovdje ipak trebali proć Sevilla - United (25-75) - Mou će rutinski parkirat bus i pobjedit 1-0 Real - PSG (40-60) - Po trenutnoj formi je PSG favorit, ali što će bit do 2 miseca tek ćemo vidit. Reala i Ronalda nikad ne treba otpisat iako su trenutno očajni... Shakhtar - Roma (45-55) - nemam pojma ni za jeden ni druge kakvi su, Roma je ono protiv nas što je igrala bila solidna, ali ništa posebno. Shakhtara nisam gleda. Blaga prednost Romi jer nas je dvaput nadigrala pa da ne ispade da smo izgubili od bezveznjaka :) Bayern - Besiktas (20-80) - bez obzira na odlično odigrane grupe Beskitasa, Bayern se dostao digao dolaskom Juppa i do drugog mjeseca mogu bit samo još bolji, tako da ne očekujem prevelika iznenađenja ovdje...Pa sto si stavio 80 na Besiktasa. Prijavi
11. decembar 2017.8 god. comment_277061 Al PSG rijesi Bayerna u grupi, zabiju hiljadu golova i zavrse prvi. Onda oni izvuku Reala, a Bayern Besiktasa. :D Prijavi
11. decembar 2017.8 god. comment_277064 City je dobro prošao isto.. Roma, nije loše, a ni United. Mogla bi španija ostati bez predstavnika odmah na početku nokaut faze... Prijavi
11. decembar 2017.8 god. comment_277068 Da, oba španska predstavnika imaju teške duele, Sevilla treba svaku priliku da iskoristi protiv Uniteda, a Real ima najteži dvomeč u LŠ u prethodnih 5 godina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.