18. april 2017.9 god. comment_270180 I naravno opet u korist spanaca. Kako su mi gadna ta dva spanska kluba, pisam im se i na ime i moc koju imaju. Prijavi
18. april 2017.9 god. comment_270181 Nista nisu bolje sudije u dvomecu leicestera i atletica. Jebem im sve. Prijavi
9. maj 2017.9 god. comment_270663 gledam ovaj Monako krv pišao protiv Juventusa, stvarno se ljudi borili samo se setim onog našeg duela sa PSG i sramota me uhvati, nikad više nadam se tako nešto da nam se desi Prijavi
10. maj 2017.9 god. comment_270666 Zasluzeno finale Juventus-Real Madrid (nezasluzeno). Nadam se da Juventus uzima. Prijavi
10. maj 2017.9 god. comment_270670 Svi neutralni navijači bi trebali navijat da Gigi Buffon podigne pehar Lige prvaka, čovjek je legenda nad legendama i zaslužio je da osvoji još i taj prestižni pehar pred penziju, kao što su to 2012 zaslužili Drogba, Terry, Lampard i Cech. Prijavi
10. maj 2017.9 god. comment_270676 Zasluzeno finale Juventus-Real Madrid (nezasluzeno). Nadam se da Juventus uzima. Cuj Real nezasluzeno, ljudi najbolja ekipa na svijetu. Ko jebe Gigija, igra u odvratnoj ekipi, da je igrao negdje drugo, mozda bi i osvojio. Prijavi
10. maj 2017.9 god. comment_270680 Real bas dominacija, svaka cast i Zidanu, odlicno radi posao Prijavi
10. maj 2017.9 god. comment_270689 Real nije ni n od najbolje ekipe na svijetu, Bayern ih je poderao i daleko je bolja ekipa. Prijavi
10. maj 2017.9 god. comment_270690 Real nije ni n od najbolje ekipe na svijetu, Bayern ih je poderao i daleko je bolja ekipa. poderala je i nas barca Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271558 Cestitke realu na obrani titule, zasluzeno. Razocaran igrom juvea, ne kuzim sta se dogodilo u drugom poluvremenu, nisu se sastavili Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271560 Meni je bas drago sto su ih rastavili na proste faktore :D Djubrentus pored barce i uniteda najmrzi tim. Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271565 ne mogu englezi da se takmiče sa ovim, jedini spas su dobri treneri, prosto dzabe njima više para sad kad Real, Barsa, Bajern, PSG; sve više uvećavaju svoj monopol mislim, evo Čelzi bi sad u teoriji mogo da plati Mbapea kolko i Real ali dzabe kad nema taj prestiž i onda tu istu cifru plačaš za Lukakua(nije da imam nešto protiv njega) Juventusu dovoljno i da žicka igrače, ponekad plati više i ponovo može do boljih rezultata a ti na drugu stranu imaš situaciju da jedan od Mančestera, Liverpul, Totenhem, Čelzi mora da izvisi iz LŠ Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271568 Ne vidim kako itko od ovih klubova iz engleske moze u ligi prvaka napraviti nesto vise.. Jedino ako se pojacaju, al sumnjam da ce ijedan bas toliko iskociti. Tu su real, barca, bayern, juve nedodirljivi, a i iza njih tu je athletico pa i psg, pa tek onda negdje idu engleski klubovi Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271573 Razočaran sam igrom Juventusa. Real za razliku od zadnje dvije titule LP ovu sasvim zasluženo uzeo. Žao mi Gigia. Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271574 ovu sezonu LŠ pamtim po cirkusu sa sudijama, onom ciganluku u dvomeču Bajern-Real, pa ono Suarezovo padanje, pa sad ovo Romosovo sramno ponašanje sve što ne bi trebalo da ima veze sa fudbalom mada ni prem ništa nije zaostao da se ne lažemo Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271575 https://youtu.be/86caNDUxvCs zamisli da se ovo desilo na našim stadionima, ko bi ovde prvi fasovao. Prijavi
4. juni 2017.9 god. comment_271580 Navijao sam za Juventus, ali je u drugom ih Real nadigrao i zasluzeno odbranio titulu. Prijavi
5. juni 2017.9 god. comment_271611 I ja sam navijao za Juventus, ali ih sjeba Real bolji je bio u drugom. Prijavi
22. august 2017.9 god. comment_274289 Cestitke Mariboru na prolasku u grupnu fazu, pored njega jos su prosli Sevilja, Napoli, Olympiakos. Prijavi
23. august 2017.9 god. comment_274291 Navijao sam za RIjeku, baš mi žao što nisu mogli bolji otpor pružit Olympiakosu, koji je ipak iskusniji Prijavi
25. august 2017.9 god. comment_274372 A: United dobio laku skupinu, očekujem da lagano prođu, 1. United, 2. Benfica B: Bayern i PSG, bez većih problema C: Chelsea i Altetiko D: Juventus i Barca, iako bih volio da Barca ispadne, ali to se neče desit E: Na papiru laka skupina za Liverpool, ali pošto oni loše igraju protiv malih ekipa moglo bi tu bit svega. Ipak očekujem da će se Liverpool ipak plasirat uz Sevillu F: Laka grupa za City, uz njih vjerojatno Napoli, iako ne treba ni shakhtar otpisat G: Najizjednačenija skupina, Monaco izgleda kao favorit ali poprilično su se rasprodali još ako im ode i Mbappe... Red Bull je dosta dobar bio u Bundesligi prošle sezone, ne znam kako im je prijelazni rok proašao. Porto u zadnje vrijeme nije nešto ali su uvijek solidni, Besiktas isto može bit neugodan. Rekao bi Moncaco i RB, ali meni najteža grupa za predvidit. F: Tottenham najgore od prošao od Engleza. Real naravno favorit, a Apoel nema šanse. Između Tottenhama i Dortmunda će bit borba. Pitanje je kakvog ćemo Tottenhama gledat, onog odličnog iz PL-a, ili onog ne tako dobrog iz prošlogodišnjeg LP-a. U prvom slučaju rekao bih da je Tottenham čak blagi favorit nad Dortmundom. Ipak, s obzirom da svi ostali Engleski klubovi imaju relativno lake grupe, a Englezi ne bi bili Englezi da barem netko ne ispadne već u grupama mislim da Tottenham odpada :) Da zaključim, što se tiće Engleza, posrećilo im se s ždrijebom, tako da očekujem minimalno 3 da prođu dalje, najvjerojatnije 4, a lako moguće i svih 5. Prijavi
25. august 2017.9 god. comment_274373 Skupina A: 1. United 2. Benfica Skupina B: 1. PSG 2. Bayern Skupina C: 1. Atletico 2. Chelsea Skupina D: 1. Juventus 2. Barcelona Skupina E: 1. Liverpool 2. Sevilla Skupina F: 1. Manchester City 2. Shaktar Skupina G: 1. Porto 2. Monaco Skupina H: 1. Real Madrid 2. Tottenham Otprilike ovako. Dortmund je prodao Dembelea, Reus više bolestan nego zdrav, Aubameyang teško može sam. Tottenham je jači kako god okreneš, još ako Barkleya dovedu...... Porto skoro pa uvijek prolazi grupu, Monaco će ostati bez Mbappea, u bilo koje doba dana Porto ispred njih sa sadašnjim sastavom. Shakthar imao razdoblje krize od par sezona, ove godine su više nego jaki, Napoli ništa posebno. Liverpool je daleko najjača ekipa u svojoj grupi. Prijavi
25. august 2017.9 god. comment_274376 Manchester United je 2013 godine bio u grupi sa Benficom, Baselom i Oteul Galatiem i zavrsio je treci :). Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.