Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...

Svi neutralni navijači bi trebali navijat da Gigi Buffon podigne pehar Lige prvaka, čovjek je legenda nad legendama i zaslužio je da osvoji još i taj prestižni pehar pred penziju, kao što su to 2012 zaslužili Drogba, Terry, Lampard i Cech.

• 4 sedmice kasnije...
Cestitke realu na obrani titule, zasluzeno. Razocaran igrom juvea, ne kuzim sta se dogodilo u drugom poluvremenu, nisu se sastavili

ne mogu englezi da se takmiče sa ovim, jedini spas su dobri treneri, prosto dzabe njima više para sad kad Real, Barsa, Bajern, PSG; sve više uvećavaju svoj monopol 

mislim, evo Čelzi bi sad u teoriji mogo da plati Mbapea kolko i Real ali dzabe kad nema taj prestiž i onda tu istu cifru plačaš za Lukakua(nije da imam nešto protiv njega)

Juventusu dovoljno i da žicka igrače, ponekad plati više i ponovo može do boljih rezultata a ti na drugu stranu imaš situaciju da jedan od Mančestera, Liverpul, Totenhem, Čelzi mora da izvisi iz LŠ 

Ne vidim kako itko od ovih klubova iz engleske moze u ligi prvaka napraviti nesto vise.. Jedino ako se pojacaju, al sumnjam da ce ijedan bas toliko iskociti. Tu su real, barca, bayern, juve nedodirljivi, a i iza njih tu je athletico pa i psg, pa tek onda negdje idu engleski klubovi
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

DIDq06oXoAAlOjt.jpg

A: United dobio laku skupinu, očekujem da lagano prođu, 1. United, 2. Benfica

B: Bayern i PSG, bez većih problema

C: Chelsea i Altetiko

D: Juventus i Barca, iako bih volio da Barca ispadne, ali to se neče desit

E: Na papiru laka skupina za Liverpool, ali pošto oni loše igraju protiv malih ekipa moglo bi tu bit svega. Ipak očekujem da će se Liverpool ipak plasirat uz Sevillu

F: Laka grupa za City, uz njih vjerojatno Napoli, iako ne treba ni shakhtar otpisat

G: Najizjednačenija skupina, Monaco izgleda kao favorit ali poprilično su se rasprodali još ako im ode i Mbappe... Red Bull je dosta dobar bio u Bundesligi prošle sezone, ne znam kako im je prijelazni rok proašao. Porto u zadnje vrijeme nije nešto ali su uvijek solidni, Besiktas isto može bit neugodan. Rekao bi Moncaco i RB, ali meni najteža grupa za predvidit.

F: Tottenham najgore od prošao od Engleza. Real naravno favorit, a Apoel nema šanse. Između Tottenhama i Dortmunda će bit borba. Pitanje je kakvog ćemo Tottenhama gledat, onog odličnog iz PL-a, ili onog ne tako dobrog iz prošlogodišnjeg LP-a. U prvom slučaju rekao bih da je Tottenham čak blagi favorit nad Dortmundom. Ipak, s obzirom da svi ostali Engleski klubovi imaju relativno lake grupe, a Englezi ne bi bili Englezi da barem netko ne ispadne već u grupama mislim da Tottenham odpada :)

Da zaključim, što se tiće Engleza, posrećilo im se s ždrijebom, tako da očekujem minimalno 3 da prođu dalje, najvjerojatnije 4, a lako moguće i svih 5.

Skupina A: 1. United 2. Benfica

Skupina B: 1. PSG 2. Bayern

Skupina C: 1. Atletico 2. Chelsea

Skupina D: 1. Juventus 2. Barcelona

Skupina E: 1. Liverpool 2. Sevilla

Skupina F: 1. Manchester City 2. Shaktar

Skupina G: 1. Porto 2. Monaco

Skupina H: 1. Real Madrid 2. Tottenham

Otprilike ovako. Dortmund je prodao Dembelea, Reus više bolestan nego zdrav, Aubameyang teško može sam. Tottenham je jači kako god okreneš, još ako Barkleya dovedu......

Porto skoro pa uvijek prolazi grupu, Monaco će ostati bez Mbappea, u bilo koje doba dana Porto ispred njih sa sadašnjim sastavom. 

Shakthar imao razdoblje krize od par sezona, ove godine su više nego jaki, Napoli ništa posebno. 

Liverpool je daleko najjača ekipa u svojoj grupi. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.