18. maj 2015.11 god. comment_217646 Ovaj nacin rangiranja donosi samo jedno, a to je rana seca knezova, odnosno favorita za sam vrh takmicenja. Za Real se ne brinem, njima ce nosilac grupe biti ili PSV ili Zenit. Prijavi
18. maj 2015.11 god. comment_217650 Ma PSG i ok što je nosilac, ali Benfica, oni su dvaput prošli grupnu fazu u protekloj deceniji, u grupi redovno ispadaju iako uvek imaju relativno laku. Prijavi
18. maj 2015.11 god. comment_217652 Jebeno je ovo ljudi sto se tice svih ekipa osim Bayerna i PSG-a koji imaju zacementirano prvo mjesto na kraju sezone u svojim ligama.Svima ostalima je borba do kraja sezone sto se tice prvog mjesta pa tako i nama. Ipak to ovim najjacim ekipama ne bi trebalo predstavljati problem barem sto se tice prolaska dalje u Knockout fazu,e sad da li ce to biti sa prvog ili drugog mjesta boce zanimljivo. Prijavi
18. maj 2015.11 god. comment_217658 Cilj je da se poveća konkurentnost u grupama, naravno opet će biti grupa u kojim jedan klub nabija ostatak grupe, ali dobit će se par jačih utakmica u grupnoj fazi i to je to. Prijavi
18. maj 2015.11 god. comment_217659 pa kad su uefa,fifa napravile nešto pametno SP u Kataru vrhunac kurcobolje,a tek ovo sa FFP,to je šatra nešto dobro donelo Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219287 Eo samo sam čeko kad će se javiti neko iz 'agencije za zaštitu fudbala', kad ono http://sportsport.ba/ino_fudbal/juventus-ne-igra-lijep-fudbal/163810 Pa ne volim žabare al volio bih sad da ih skarinđaju u finalu sa 0,1% posjeda Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219290 Klubove koje najvise mrzim idu ovim redoslijedom: Arsenal Barcelona Bayern United Real Juventus Napomena:Arsenal i Barselona su miljama daleko od ostalih. Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219321 U subotu uvece treba da idem na jedan 18i a tad je finale LS :( Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219325 U subotu uvece treba da idem na jedan 18i a tad je finale LS :( Jbg, ja redovno odbijam sex zbog finala LP. :dres: Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219674 Strasno dobar mec, Juve odigrao odlicno, steta sto bar nisu produzetke izborili.Ja vjerujem da bi Juve izvukao bolji rezultat da nisu igrali Pirlo i Bufon, totalno su bili van svog nivoa. Pirlo mnogo ocajnih centarsuteva, iz njegovih pokusaja mnoge Barsine kontre su krenule, takodje i Bufon neodlucan ne zna hoce li ispucat ili dodat, pa dovodi odbranu do konfuzije. Sve u svemu Juve se nije obrukao, odigrali su dobro, taj rani gol ih je poremetio, ali su nekako dosli do 1-1. onda su totalno preuzeli inicijativu, dominirali, sve se obrnulo u njihovu korist, ali onda izgubljena lopta na Barsinoj polovini i kontra Barse, gol koji je opet vratio Barsu na pravi put. Steta sto nije Juve smogao snage da povede mec makar u produzetak. Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219682 Penal nad Pogbom. Mada mogao je i Vidalu crveni. Uglavnom nije Barsa nešto posebno kao što ih dižu. Mi bi to jednim bunkerom riješili i sa dvije kontrice. Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219686 Mogu ljudi juve da prozivaju i mrze zbog nekih prevara itd ali činjenica je da su ljudi pokazali muda ove godine u LŠ jbg nisu osvojili i zabole me za to još više za barsu al su još jedanput dokazali da slabiji tim na papiru može do finala pa i do trofeja u zadnjih 10 godina porto,inter pod Murinjom,liverpul i mi pokupili smo trofej pišajući krv do finala jesu Barsa,Bajern osvajali i verovatno izdominirali usput al jebeš ti to kad vidiš da su od 2003 god,5 x klempu podigli klubovi koji su srcem osvojili i bez jebanog mesija,ronalda,robena zato se meni sere svaki put kad vidim kako smo mi igrali ove godine prokletu LŠ ,na šta smo spali,sramota,da nas jebani PSG sabija sa igračem manje kući Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219692 Ja goru ekipu od Juvea sinoć nisam odavno gledao. Od presinga, peko markiranja, do transforamcijje iz odbrane u napad, preko dodavanja (bilo je mali milion grešaka), od organizovanja akcija na protivničkoj polovini gdje su toliko griješili i otvarali Barsi prilike za kotre, Na trenutke sma imao osjećaj da je Scolari ušao u Allgeijevo tijelo. Za mene je nepojmljivo da jedan trener koji je imao oko 20-ak dana da se pripemi za najvažniju tekmu sezone odigrao onako, njegovi igrači su izgledali kao muhe bez glave a opet su imali šanse samo da su malo bolje odigrali jer su se Katalonci propisno ispromašivali . Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219693 Meni je loša utakmica bila. Brzo će se zaboraviti. Ustvari, samo će je pamtiti Juventusovi i Barcini navijači (čitaj reLo). Allegri ko da nije gledao polufinala. Čak i kad su izjednačili zalijeću se naprijed, pa doslovno svaki kontranapad Barcelone je bio pola gola. Najmanje 3 puta su pravili višak u kontri, i to nerijetko sa 2 igrača više napadali (5 na 3, 4 na 2..). To je smiješan nivo za Ligu Prvaka, kamoli za finale. Tako se igra na terminima kad se igračima ne da poštovati taktičke zadatke i trčati u odbranu. Pirlo je legenda, ali ne može igrati na toliko odgovornoj poziciji cijelu utakmicu u finalu. Propust kod prvog gola njegov. Vidal ko muha bez glave, mogao je dobiti crveni u prvih 15 minuta. Pogba ništa posebno meni sinoć, igrač koji ne pravi razliku na terenu, nije on vrijedan više od 35 miliona sigurno, a i toliko samo radi godina i potencijala koji ima da u budućnosti nešto postane. Ova Barcelona nije nikakav bauk, Guardiolin tim je puno kompletniji i jači bio. Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219694 Propao mi izlazak, reko hajde gledat ću kod kuće, na kraju krajeva od 50 minute do 76 nisam ni gledao jer mi je tema "Mala je extra" bila nepročitana, moralo se to završit. :D Valjda je Chelsea prerano ispao pa mi je interes za LP ispario mnogo prije finala. Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219696 Penal nad Pogbom. Mada mogao je i Vidalu crveni. Uglavnom nije Barsa nešto posebno kao što ih dižu. Mi bi to jednim bunkerom riješili i sa dvije kontrice. Kakav penal nad Pogbom ? AAA Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219698 odlična utakmica, šteta za juve ali barca je ipak prejaka. također mislim da je ovogodišnji juventus u lp (ne mislim konkretno na ovo finale nego cijelu sezonu), je pravi pokazatelj svima onima koji govore kako nam treba jača ekipa da nije sve u milijunskim igračima, da ima nešto i u taktici, igri ali i mudima koje je juve itekako ima ove sezone... što se tiče pogbe, ovo je prvi put da sam ga gleda cijelu utakmicu, meni se svidia, e sad za procijnit koliko vrijedi treba bi ga više gledat... Kakav penal nad Pogbom ? AAA bia je penal, makar beusan kaže da je prije tog penala bia faul u napadu pa da je to sudia ne bi bilo ni penala Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219729 Da nije bilo Bufona utakmica bi bila rijesena vec u prvom poluvremenu, morao je Juventus vise pokazati u finalu. Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219739 Po nekom mom misljenju Pogba je odlicno odigrao. Jak na lopti, brzo i pametno igra. Nema muljanja lopte. Juventus igrao negde od 60.-80. minuta. Ostalo sve Barsino. Bilo je par situacija za penal ali tekma je zavrsena i kraj price. Nejmar ciganstura ona najgora. Ako se klinci ugledaju na onog foliranta, fudbal polako postaje igra bez kontakta i takmicenje ko ce bolje isfolirati faul kod sudije. Nikada ga necu postovati kao Mesija. Mesi nezaustavljiv kao i uvek (osim kad igra protiv CFC :D ). Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219751 Ja rekao Allegriju disciplina, oni leteli ko muve bez glave. Ne nadigravas se s Barcelonom ako nemas jasan plan kako da se nosis s posledicama. Prijavi
8. juni 2015.11 god. comment_219757 Allegri je sve svoje pokazao u Milanu, retardiran trener. Prijavi
8. juni 2015.11 god. comment_219781 D O M I N A C I J A Inace ovaj wallpaper je pravio neki Benjamin Hrustic poznatiji kao Relo Prijavi
12. juli 2015.11 god. comment_224354 [URL=http://s1077.photobucket.com/user/Gandalf06/media/LP_zpsop1utryt.jpg.html][/URL] Prijavi
7. august 2015.11 god. comment_227911 PLAY-OFF Astana - APOEL Skenderbeu - Dinamo Celtic - Malmo Basel - Macabi Tel Aviv Bate - Partizan Lazio - Bayer Manchester United - Club Brugge Sporting - CSKA Rapid Beč - Shakhtar Valencia - Monaco Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.